Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
25.9.06 09:26

Jiti, já bych to taky tak viděla, že teď to ještě půjde, doufáááám.. mám to s nevolnostmi stejné, hlavně tramvaj je naprosto příšerná!!! tam stačí sednout a pak už jenom ztěžka dýchám!!! tak budu vypadat jako veverka :lol: normálně mám s sebou zásoby kvůli prckům, teď kvůli nim a sobě :lol: přítel bude na nervy, už vidím ty přestávky na čůrání a nejlépe by bylo, kdyby se každému chtělo jindy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 09:55

ahoj holky, asi si vrátím metřík podle poslední MS, na tenhle si nemůžu zvyknout. Dneska mám náladu na bodu mrazu, nejradši bych byla na pustým ostrově. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 09:58

Zabzu - Terezce na cestovní nevolnosti pomáhají ty líza pro těhotný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 09:59

mišu klííd.. to chce nohy v teple :lol: jojo, chápu Tě, taky to se mnou občas zacloumá a jsem úplně hotová..
víš co? já si na tendle metřík taky nemůžu zvyknout.. už bych byla 13+4, takhle „jenom“ :D 13+2tt, ale mám to v průkajdě a tím se budu držet:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:02

Zabzu - mám už delší dobu problém, který sem nemůžu napsat a teď se to nějak vystupňovalo a strááášně mě to sere, ale nemůžu s tím nic dělat. už jsem si o tom promluvila s dvouma lidma, trochu mě to pomohlo.

Já mám být podle MS 13+1 a taky že si to tak vrátím, nejdřív se mi to zdálo dobrý, že budu zase kousek dál, ale není to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:07

Tak, už jsem si ho změnila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 10:07

mišu, to Tě chápu, o problémech bychom si mohly fakt pokecat..ten můj stále trvá a já už fakt šílím!!! a to zrovna v době, kdy se nechcu stresovat!! chjo..
tak si přejme, ať už to mám úspěšně za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:09

Zabzu, já ti napíšu SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:22

Teda dneska je tu mrtvo. Jakpak se má asi jelena u moře? Asi krásně.

Holky, máte někdo tu těhotenskou rýmu nebo jsem jediná takovej exot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 10:33

Ahoj při pondělku, já jsem nějaká nachcipaná bolí mě v krku a kašlu a štve mě že na to nemůžu nic vzít :roll: Zítra konečně uvidím mimíska tak už se nemůžu dočkat snad tam je a je zdravý :D

Žabžo - v sobotu jsem tě slyšela :D jeli jsme ke známým na grilování a najednou jsem uslyšela známý hlas z autorádia a furt jsem dumala jestli jsi to ty vždyť hraváš až večer, ale představila ses tak jsem tě poznala :D Máš tam docela srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:38

Saal - ahoj, tak to chce ležet co nejvíc ti Nikinka dovolí, taky jsem to takhle překonávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.9.06 10:42

ahoj, jdu dočíst a hned jsem u vás ;-) i s novinkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 10:42

Holky ahoooooooj :)

Mišu, o těhotenské rýmě jsem nikdy neslyšela. To sis určitě právě vymyslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 10:43

Misunka - no Niki by se po mě válela, ale je tu strašný nepořádek tak musím něco uklízet a poležím asi až s malou odpoledne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:46

jani - čau, já to mám v knížce a před dvěma dny mi to přišlo v mailu od rodiny, že nejsou dobrý klasický kapky nebo spreje do nosu, ale jen voda nebo vytřít nos vazelínou. To jsem teda nezkoušela. Ona to není klasická rýma, je to jen ucpanej nos, příčinu si nepamatuju, ale je to protivný, dejchám pořád pusou jako pes s jazykem venku :P U Terinky jsem to měla taky. A hned se mi spouští krev z nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí