Poradna duly
Jana Čurdová
Teď mě napadlo, že jsem trochu zapoměla brát ty vitamíny a začaly se mi dělat koutky, na nehtech mám bílé flíčky a ta nemoc taky je z nedostatku vitamínů já jinak nemocná nebývám nikdy
takže jsem začala pořádně užívat vytamíny a snad se to podaří spravit
To miminko mě vysává jak malinu ![]()
Taky vám holky to druhý těhu tak strašně rychle utíká? U Zuzky jsem počítala dny, teď týdny. Člověk je pořád něčím zaměstnán, vždycky tadu zírám na metřík, že už jsem tak daleko. Ale to je dobře ![]()
Jani - tak jsem to našla a píšou, že je rozšířená sliznice v důsledku silnějšího prokrvení.
Jani - já byla s Teri od začátku doma a počítala jsem každej den a teď to letí šíleným tempem, za chvíli budem v půlce
Fakt zírám
Mišu, tak ti už teda věřím, že sis to nevymyslela
. Já naštěstí nic takovýho nemám, musí to být protivný. Třeba by ti ta vazelína pomohla ![]()
Já si občas stříknu sprej, ale jen když večer nemůžu usnout a dusím se. Jinak ne, to se bojím.
jani, saal ahojte:)
saal, jojo, v sobotu jsem vysílala od 16-21hod. bylo to super, fakt to byla prča, s těma lidma je sranda, někdy se fakt chechtám jak blbec.. ![]()
teď v sobotu mi volal týpek, takový kravál kolem něj byl, jako by byl někde na mostě mezi autama nebo co a říkal, že chce zahrát písničku své holce, která k němu domů nechce chodit, protože bydlí u křižovatky a tramvajové smyčky a u něj doma je strašný rachot:)))))
no, málem jsem se kantla..ale pustím to tam, je to ze života ![]()
mišu, tu rýmu jsem měla taky..takový zacpaný nos, teď už to povolilo, ale je to prý hormonama..prý otéká sliznice v nose a špatně se Ti dýchá
Zabzu - to je přesně ono. teď už jsem pár dní nestříkala, ale zase se mi hned spouští krev ![]()
Právě se mi podařilo hodit vajíčko na zem, jsem já to ale šikula
. Dělám špenátek, mňam, mňam. Jaký máte dnešní menu vy?
Zabzo - já myslela, že v rádiu tě normálně nechytnu, protože Ostravu máme daleko, ale jakto že tě šlo slyšet aj na Valašské frekvenci to je stejné
já tomu vůbec nerozumím ![]()
jani - šikulka, taky mám takový úlety. Já zatím nevím, co budu obědvat, dneska jsem pozdě snídala - čerstvý rohlíky s máslem a kakao, já na tom teď ujíždím. Akorát že moc dobře vím, že mi rohlíky jdou strašně na tloušťku ![]()
Jani - ty dáváš to co děláš na oběd aj vám aj malé
Já totiž vůbec nevím co vařit aby to mohla aj malá
Špenát ten taky dělám, nebo furt polívky ale co jiného ![]()
saal, no, o víkendu a ve všední dny po 19. hodině se vysílá jenom z Ostravy pro celou frekvenci..i Valašsko, Zlínsko..to jen ve všední dny je to rozděleno podle regionů..
ale je to sranda..ani si neuvědomuju, kolik lidí mě slyší..člověk si tak sám sedí v kukani, má tam pohodičku a tak..není to špatná práce..:)
Mišu, zatím jsme nic nepřibraly, tak jeden rohlík sem rohlík tam
. Ale už podezírám váhu, že už jí docházejí baterky, pořád tvrdošíjně ukazuje 64.5. Mám strach vyměnit baterky, pak bych asi zírala ![]()
Zabza - tak teď už tomu rozumím já si furt lámala hlavu jak je to možné, že jindy když chytneme v autě víc těch frekvenci hrajou všude jinak ![]()