Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
25.9.06 10:46

Teď mě napadlo, že jsem trochu zapoměla brát ty vitamíny a začaly se mi dělat koutky, na nehtech mám bílé flíčky a ta nemoc taky je z nedostatku vitamínů já jinak nemocná nebývám nikdy :roll: takže jsem začala pořádně užívat vytamíny a snad se to podaří spravit :D To miminko mě vysává jak malinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 10:48

Taky vám holky to druhý těhu tak strašně rychle utíká? U Zuzky jsem počítala dny, teď týdny. Člověk je pořád něčím zaměstnán, vždycky tadu zírám na metřík, že už jsem tak daleko. Ale to je dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:48

Jani - tak jsem to našla a píšou, že je rozšířená sliznice v důsledku silnějšího prokrvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:50

Jani - já byla s Teri od začátku doma a počítala jsem každej den a teď to letí šíleným tempem, za chvíli budem v půlce 8O 8O Fakt zírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 10:50

Mišu, tak ti už teda věřím, že sis to nevymyslela :lol: :lol: . Já naštěstí nic takovýho nemám, musí to být protivný. Třeba by ti ta vazelína pomohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:52

Já si občas stříknu sprej, ale jen když večer nemůžu usnout a dusím se. Jinak ne, to se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 10:52

jani, saal ahojte:)
saal, jojo, v sobotu jsem vysílala od 16-21hod. bylo to super, fakt to byla prča, s těma lidma je sranda, někdy se fakt chechtám jak blbec.. :)
teď v sobotu mi volal týpek, takový kravál kolem něj byl, jako by byl někde na mostě mezi autama nebo co a říkal, že chce zahrát písničku své holce, která k němu domů nechce chodit, protože bydlí u křižovatky a tramvajové smyčky a u něj doma je strašný rachot:)))))
no, málem jsem se kantla..ale pustím to tam, je to ze života :lol:
mišu, tu rýmu jsem měla taky..takový zacpaný nos, teď už to povolilo, ale je to prý hormonama..prý otéká sliznice v nose a špatně se Ti dýchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:54

Zabzu - to je přesně ono. teď už jsem pár dní nestříkala, ale zase se mi hned spouští krev :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 10:55

Právě se mi podařilo hodit vajíčko na zem, jsem já to ale šikula :( . Dělám špenátek, mňam, mňam. Jaký máte dnešní menu vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 10:55

Zabzo - já myslela, že v rádiu tě normálně nechytnu, protože Ostravu máme daleko, ale jakto že tě šlo slyšet aj na Valašské frekvenci to je stejné :roll: já tomu vůbec nerozumím :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 10:57

jani - šikulka, taky mám takový úlety. Já zatím nevím, co budu obědvat, dneska jsem pozdě snídala - čerstvý rohlíky s máslem a kakao, já na tom teď ujíždím. Akorát že moc dobře vím, že mi rohlíky jdou strašně na tloušťku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 10:58

Jani - ty dáváš to co děláš na oběd aj vám aj malé :?: Já totiž vůbec nevím co vařit aby to mohla aj malá :roll: Špenát ten taky dělám, nebo furt polívky ale co jiného :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 10:59

saal, no, o víkendu a ve všední dny po 19. hodině se vysílá jenom z Ostravy pro celou frekvenci..i Valašsko, Zlínsko..to jen ve všední dny je to rozděleno podle regionů..
ale je to sranda..ani si neuvědomuju, kolik lidí mě slyší..člověk si tak sám sedí v kukani, má tam pohodičku a tak..není to špatná práce..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 11:00

Mišu, zatím jsme nic nepřibraly, tak jeden rohlík sem rohlík tam :) . Ale už podezírám váhu, že už jí docházejí baterky, pořád tvrdošíjně ukazuje 64.5. Mám strach vyměnit baterky, pak bych asi zírala 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 11:01

Zabza - tak teď už tomu rozumím já si furt lámala hlavu jak je to možné, že jindy když chytneme v autě víc těch frekvenci hrajou všude jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí