Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
26.9.06 08:40

radik - ahoj, jak je tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 08:45

mišu ahoj..teda dneska je něco ve vzduchu, mi je taky blbě.. já to fakt nedám, myslím tu cestu..něco jsem snědla, ale není mi vůbec dobře..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.9.06 08:50

zabzu - já mám žaludek úplně v křeči, hned ráno mi praskla žilka na prstě, takže ho mám modrej, ještě než jsme šly do školky, tak jsem Teri stačila nařezat, prostě den jak vyšitej :cry: :cry: Chudáček Hopík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.9.06 09:01

Ahoj holky,
taky mám od včera problémy se žaludkem, večer se mi to pěkně vařilo ve střevech a v noci jsem asi 4× běžela. Teda noc jak malovaná :? . Myslela jsem, že ani nezavezu Hanku do jeslí, ale zvládla jsem to. Teď křoupu suchý rohlík a na oběd si uvařím suché brambory. Už se těším :( . A to jsem myslela,že tu campylobakterii jsem vypudila - asi se po 3 týdnech zase probudila. Ach jo! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.9.06 09:04

jiti - ahoj, to je teda super den. já myslela, že už máš výtěry v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.9.06 09:18

Na kontrolní stěry se chodí až po 3 týdnech. Byla jsem na nich včera ráno s tím, že už mi dávno nic není, ale večer se to asi zase rozjelo. :cry:

Do toho Hanka někde chytla rýmu a trochu kašle. A to jedem zítra k babičkám a má být krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.9.06 09:23

Jiti - třeba ti jenom něco nesedlo. kdy se dozvíš výsledky? Teri už dva dny ráno kašle a bolí ji v krku, tak taky nevím, jak to s náma dopadne, taky jsme měli jet pryč. navíc má teď hodně astmatický problémy, tak jsem se na pondělí vnutila na alergologii a budou jí muset změnit nebo přidat léky. Z toho jsem taky nadšená. :cry:

Mimochodem, máš krásný bříško. To moje je někde schovaný, jedla jsem naposled včera oběd :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 09:33

Jiti ahojki..
holky, teda to je konstelace..každá něco..já celkem jím, ale není mi dobře, motá se mi hlava a bolí žaludek, chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.9.06 09:35

zabzu - a co bříško, roste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 09:41

mišu, já nevím.. je to střídavě oblačno..někdy mám panděro jak hrom, ale včera jsem se poprvé po dlouhé době promenádovala v plavkách, tak bylo jen trošku..fakt je to hodně jídlem..ale mám ho hodně podobné jako Jiti..trošku menší :))))))
včera jsme byli s přítelem v aquaparku, kousek od nás je v jednom hotelu takový super malý vodní park..pár tobogánů, bazény, pro děti něco, vířivky, sauny a tak..takže na polovinu z toho jsem samozřejmě nemohla.. :? ale plavání bylo fajn..doufám, že se to i ufonkovi líbilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.9.06 09:44

Zabzu - my tu máme taky pěknej bazén, škoda že tady není plavání pro těhulky. Ale já mám dost atopickej ekzém a ta chlorovaná voda mě dráždí :?, teď to skoro ničím nemažu, tak to nechci ještě dráždit.

Budu se muset najíst, nebo to tady se mnou šlehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.9.06 09:58

Misu - výsledky až koncem týdne, ale hlavní je, abych nemusela pořád běhat. Doufám, že nebudu muset držet dietu do další kontroly (3 týdny) - prý ne sladké a mastné. A to jedem k našim a budu slavit třicátiny - umíte si to představit bez sladkého a mastného? Já teda ne. :cry: :cry: :cry:

Díky za pochvalu pupíku, fotili jsme to večer, takže maxi-rozměr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 09:59

misu, dej si do čumáčku..to nemá cenu držet hladovku :lol:
já jsem z toho původně neměla moc dobrý pocit, taky mi nedělá moc dobře chlorovaná voda, ale užila jsem si to výborně..přestala bolet záda..dočasně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.9.06 10:10

Ahoj holky, teda když čtu vaše nevolnosti a spol.....je to síla. Já můžu prohlásit, že už to mnám za sebou. Už několik dní je mi dobře a i únava ustupuje tak že super. Žabžu máš stejný termín porodu jako se narodila Sabinka…teda holka to je fakt super den :lol:
Doufám, že vás problémky taky brzy opustí. Držím palečky.
Jo a k bříškům..já myslím, že je to hodně o zadržování vody organismem. Někdy mám balon a jindy je to celkem o.k.
Tak pa Sabik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 10:24

sabiku, ahooj:)
takže už je Ti dobře? to se máš :) já jsem byla taky v pohodě, akorát tak od 12. týdne mi po ránu nebývá nejlíp..a to jsem si myslela, že už je to dobrý ..
takže Sabinka se narodila poslední březnový den? to bych chtěla taky tak zvládnout, byl by to báječný dárek k narozeninám přítelovy dcery:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí