Poradna duly
Jana Čurdová
Dajana - díky za podporu já plaším s každou blbostí tak se nediv
Gratuluji ke kontrole která ti dopadla jak jsem četla výborně jen tak dál ![]()
Saal - neblázni, do 3 je NT v poho. Než jsem znala svoje výsledky, surfovala jsem po různých diskuzích (i s gynekology) a tam psali, že do 3 není co řešit. Navíc mě přijde to měření hodně zkreslené a myslím, že desetiny milimetru tam ani změřit nemůžou.
Máš zdravé miminko, tak to neřeš. ![]()
cifko šikulka
tak jdi tomu dítěti zacpat tlamičku a zase přijď ![]()
jj souhlasím s Jiti - saal neplaš
kuš huš ![]()
tak jsem vám zkoukla bříška a mimísky - paráda ![]()
Jiti ty už máš pěknej pupíček teda
taky bych chtěla takovej
i když v mém případě už ho mám
hehe.....snad se do budoucna změní ze špeku na těhu pupík ![]()
jediný co mě štve je to že mě odpoledne bolej kyčle
ptala jsem se na to gynekologa a prej se mi uvolňuje hormon kterej ty kyčle roztahuje. jenže by se měl uvolňovat až tak od 30 týdne a mě se uvolňuje už teď asi
tak říkal že si to mám pohlídat a kdyby mě bolela jedna strana víc než ta druhá tak že mám přijít abude se to muset řešit
a taky říkal že s tímhle problémem mám do budoucna počítat že ke konci těhu budu spíš ležet (doma nebo v nemocnici prej) - trochu mě postrašil. taky plaším
a chci uklidnit ![]()
saal..ta hodnota NT u tebe je asi proto, že doktor měřil mimčo, když mělo 6,3 cm.. moje mělo 6,04 cm a hodnota byla 1,3.. a holky šly na NT asi týden před náma, takže to měly menší.. prostě nám všem měřili NT v jiném týdnu..
cifko, supééér.. ještě raz ![]()
žabžo ty seš chytrá holka
na to bych nepřišla ale určitě je to ovlivněno i tím stářím těhu!!!! máš recht ![]()
jo holky a ještě jedna parádní zpráva. prej málo piju. já která vypiju denně poctivý 3 litry mám moc hustou krev
Tak prý mám podle mé váhy mít na den 4 litry tekutin!!! pff to teda nevím kdy a kde vypiju páč to nebudu dělat nic jinýho než pít a chodit čůrat
ach jo, ale doktor se musí poslouchat
tak si schválně dneska píšu kolik jsem toho vypila ať jsem v obraze. nevíte jestli se počítá i třeba polívka nebo jogurtový mlíko částečně nebo taaak???
nebo čistě jen tekutiny?
daji..dííííky..jsem z toho úplně paf..teda myslím z pochvaly
![]()
hele, tak ty piješ málo? ty brďo tři litry..to by mě zabilo.. já dám tak dva za celý den a to si myslím, že se překonávám..hele, aby ses nám neutopila ![]()
kromě černého čaje a kafe a mlíka se za tekutiny považují i polívky..tak jsem to někde četla..
holky, já jsem dneska nafouklá..šíleně, bolí mě břicho, jak se mi tam ta střeva převalují..uf..
aktualizovaná předělaná tabulka ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
žabžo - mě taky občas bolej střeva ale vím čím to u mě je. je to když nejdu pravidelně na záchod - když mám zácpu. to pak je šílenost a svíjím se bolením a nevím co s tím. fakt jsem se dneska ráno musela nutit
Naštěstí se povedlo
Dostanu pochvalu holky?
takže jestli to u tebe třeba taky není tím
Popřemejšlej…
Illenko jestli to tu občas čteš tak si doufám přečteš že na tebe všechny moc myslíme a držíme pěstičky aby to u vás dobře dopadlo! Prosím až budeš chtít tak se ozvi, jsme z tebe celé nesvé jak urputně ti držíme všechny prstíky!!!
DaJi, no, s tím nemám sebemenší problém..naopak úžasně jsem se v tomdle zpravidelnila..aspoň něco..mít ještě zácpu, tak jsem pod stropem nebo už prasklá ![]()
žabžulko tak to nevím. víš co by ti napsala jelena?
že je to stravou;-) že to měla taky ze začátku pamatuješ? jak musela držet dietu?
tak to zkus, loupej si jablíčkový šlupky a nejez mléčný výrobky ani ovoce ani zeleninu (nebo jak to psala) - a uvidíš že se to zlepší
jenže nechápu jak máš v těhotenství zrušit mléčné výrobky ovoce a zeleninu
he. tak si vyber ![]()
DaJi, no jo, Jelena taky trpěla.. a teď „trpí“ na dovolené, ta se máááááááááááá!!!
no jo, něco s tím uděláme, dneska je stejně den na houby, potřebovala bych s sebou plácnout a spát..
díky moc za radu:)
žabžule
posílám trochu ze své pozitivní energie, snad dorazí ještě dnes
jde to express tak kdyžtak se připrav, to bude hukot
![]()
jeleně taky tu dovču závidím…si teď vyvaluje špeka někde na pláži…u tlamičky koktejl s čerstvýma jahodama a přítel masíruje nohy
hehe snad donese nějakou fotku ![]()
žabžo a co to vaše rumunsko? kdy že to jedete? si to nějak nepamatuju ![]()
jéé díky, to vždycky potěší..
no, Rumunsko pořád platí, ale už jsem se bavila s Viktorem, že to asi nedám.. jelikož nejsme na nic a nikoho vázaní, tak nabalíme auto, vezmem děcka a kam dojedeme, tam dojedeme..prostě podle mě.. uvidíme..dneska je mi tak zle, že to v autě nedávám, tak uvidíme, co bude..
každopádně jsem ráda, že budeme všichni spolu, ať už to bude kdekoliv..
jaké máš plány na volné dny? stěhování skříně? ![]()
žabžo a kdy teda jedete?
no skříň už je přestěhovaná, umytá a uklizená. Není v ní teda ještě vše ale většina už jo. Ani nevíš jak jsem ráda že už je to za námi. A toho místa v ložnici teďka! Takovej velkej pokoj z toho je
to bude mít mimísek mííísta
já to kdyžtak dám do galerky až si vzpomenu
uvidím
je tam fakt prostoru teďka…i kočičkám se to líbí
válej se tam a vočuchávaj
takže všichni happy ![]()
už se mi to krátí
ještě 15 minut ![]()
za dnešek jsem pro zatím vypila 2,05 litrů tekutin!!!! jenže tohle vypiju fakt denně. je fakt že odpo už vypiju fakt jen ten litr
tak dneska se budu snažit
trochu se bojím že když budu mít hustou krev že mi jí budou chtít ředit a to je na pobyt v nemocnici kam se mi nechce
tak radši pít pít pít ![]()