Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
26.9.06 14:01

Dajana - díky za podporu já plaším s každou blbostí tak se nediv :D Gratuluji ke kontrole která ti dopadla jak jsem četla výborně jen tak dál :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.9.06 14:03

HLásím 1: 45 000.

řve mi dítě
cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.9.06 14:04

Saal - neblázni, do 3 je NT v poho. Než jsem znala svoje výsledky, surfovala jsem po různých diskuzích (i s gynekology) a tam psali, že do 3 není co řešit. Navíc mě přijde to měření hodně zkreslené a myslím, že desetiny milimetru tam ani změřit nemůžou. :wink: Máš zdravé miminko, tak to neřeš. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 14:09

cifko šikulka ;-) tak jdi tomu dítěti zacpat tlamičku a zase přijď ;-)

jj souhlasím s Jiti - saal neplaš ;-) kuš huš :-)

tak jsem vám zkoukla bříška a mimísky - paráda :-)

Jiti ty už máš pěknej pupíček teda :-) taky bych chtěla takovej :-) i když v mém případě už ho mám :D hehe.....snad se do budoucna změní ze špeku na těhu pupík :-)

jediný co mě štve je to že mě odpoledne bolej kyčle :-( ptala jsem se na to gynekologa a prej se mi uvolňuje hormon kterej ty kyčle roztahuje. jenže by se měl uvolňovat až tak od 30 týdne a mě se uvolňuje už teď asi :-( tak říkal že si to mám pohlídat a kdyby mě bolela jedna strana víc než ta druhá tak že mám přijít abude se to muset řešit :-( a taky říkal že s tímhle problémem mám do budoucna počítat že ke konci těhu budu spíš ležet (doma nebo v nemocnici prej) - trochu mě postrašil. taky plaším :lol: a chci uklidnit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 14:12

saal..ta hodnota NT u tebe je asi proto, že doktor měřil mimčo, když mělo 6,3 cm.. moje mělo 6,04 cm a hodnota byla 1,3.. a holky šly na NT asi týden před náma, takže to měly menší.. prostě nám všem měřili NT v jiném týdnu..
cifko, supééér.. ještě raz :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 14:33

žabžo ty seš chytrá holka ;-) na to bych nepřišla ale určitě je to ovlivněno i tím stářím těhu!!!! máš recht ;-)

jo holky a ještě jedna parádní zpráva. prej málo piju. já která vypiju denně poctivý 3 litry mám moc hustou krev :-( Tak prý mám podle mé váhy mít na den 4 litry tekutin!!! pff to teda nevím kdy a kde vypiju páč to nebudu dělat nic jinýho než pít a chodit čůrat ;-))) ach jo, ale doktor se musí poslouchat ;-) tak si schválně dneska píšu kolik jsem toho vypila ať jsem v obraze. nevíte jestli se počítá i třeba polívka nebo jogurtový mlíko částečně nebo taaak??? ;) nebo čistě jen tekutiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 14:38

daji..dííííky..jsem z toho úplně paf..teda myslím z pochvaly :lol: :lol:
hele, tak ty piješ málo? ty brďo tři litry..to by mě zabilo.. já dám tak dva za celý den a to si myslím, že se překonávám..hele, aby ses nám neutopila :)
kromě černého čaje a kafe a mlíka se za tekutiny považují i polívky..tak jsem to někde četla..
holky, já jsem dneska nafouklá..šíleně, bolí mě břicho, jak se mi tam ta střeva převalují..uf..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 14:43

aktualizovaná předělaná tabulka ;-)

https://www.emimino.cz/modules.php?…

žabžo - mě taky občas bolej střeva ale vím čím to u mě je. je to když nejdu pravidelně na záchod - když mám zácpu. to pak je šílenost a svíjím se bolením a nevím co s tím. fakt jsem se dneska ráno musela nutit ;-) :lol: Naštěstí se povedlo :-) Dostanu pochvalu holky? :lol: takže jestli to u tebe třeba taky není tím ;-) Popřemejšlej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 14:46

Illenko jestli to tu občas čteš tak si doufám přečteš že na tebe všechny moc myslíme a držíme pěstičky aby to u vás dobře dopadlo! Prosím až budeš chtít tak se ozvi, jsme z tebe celé nesvé jak urputně ti držíme všechny prstíky!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 14:50

DaJi, no, s tím nemám sebemenší problém..naopak úžasně jsem se v tomdle zpravidelnila..aspoň něco..mít ještě zácpu, tak jsem pod stropem nebo už prasklá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 15:13

žabžulko tak to nevím. víš co by ti napsala jelena? ;-) že je to stravou;-) že to měla taky ze začátku pamatuješ? jak musela držet dietu? ;-) tak to zkus, loupej si jablíčkový šlupky a nejez mléčný výrobky ani ovoce ani zeleninu (nebo jak to psala) - a uvidíš že se to zlepší :-) jenže nechápu jak máš v těhotenství zrušit mléčné výrobky ovoce a zeleninu ;-) he. tak si vyber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 15:15

DaJi, no jo, Jelena taky trpěla.. a teď „trpí“ na dovolené, ta se máááááááááááá!!!
no jo, něco s tím uděláme, dneska je stejně den na houby, potřebovala bych s sebou plácnout a spát..
díky moc za radu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 15:26

žabžule ;-) posílám trochu ze své pozitivní energie, snad dorazí ještě dnes ;-) jde to express tak kdyžtak se připrav, to bude hukot ;-) :lol:

jeleně taky tu dovču závidím…si teď vyvaluje špeka někde na pláži…u tlamičky koktejl s čerstvýma jahodama a přítel masíruje nohy ;-) hehe snad donese nějakou fotku ;-)

žabžo a co to vaše rumunsko? kdy že to jedete? si to nějak nepamatuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 15:34

jéé díky, to vždycky potěší..
no, Rumunsko pořád platí, ale už jsem se bavila s Viktorem, že to asi nedám.. jelikož nejsme na nic a nikoho vázaní, tak nabalíme auto, vezmem děcka a kam dojedeme, tam dojedeme..prostě podle mě.. uvidíme..dneska je mi tak zle, že to v autě nedávám, tak uvidíme, co bude..
každopádně jsem ráda, že budeme všichni spolu, ať už to bude kdekoliv..
jaké máš plány na volné dny? stěhování skříně? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 15:47

žabžo a kdy teda jedete?

no skříň už je přestěhovaná, umytá a uklizená. Není v ní teda ještě vše ale většina už jo. Ani nevíš jak jsem ráda že už je to za námi. A toho místa v ložnici teďka! Takovej velkej pokoj z toho je :-) to bude mít mimísek mííísta :-) já to kdyžtak dám do galerky až si vzpomenu ;-) uvidím ;-) je tam fakt prostoru teďka…i kočičkám se to líbí :-) válej se tam a vočuchávaj :-) takže všichni happy ;-)

už se mi to krátí ;-) ještě 15 minut ;-)

za dnešek jsem pro zatím vypila 2,05 litrů tekutin!!!! jenže tohle vypiju fakt denně. je fakt že odpo už vypiju fakt jen ten litr ;-) :D tak dneska se budu snažit ;-) :D trochu se bojím že když budu mít hustou krev že mi jí budou chtít ředit a to je na pobyt v nemocnici kam se mi nechce ;-) tak radši pít pít pít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí