Poradna duly
Jana Čurdová
mišunko - tak se hezky vyležte holky
ať jste zdravý ![]()
žaneto to je krása viď? vidět toho prcíčka jak se tam mlátí
fotečku neukážeš?
a co tatínek? kdy jdeš na další kontrolu a coti budou dělat? máte už přezdívku pro mimíska v bříšku? ![]()
Dajano, jj bylo to moc pěkný, jak tam rozhazuje nohama a mává ručičkama. Miminko je zatím jen miminko
. Tatínek byl rád. Příště se půjde podívat taky.
Nevím, jak tam tu fotečku dát ![]()
žaneto a ty máš tu fotku v počítači už? nebo jí nejdřív vyfotíš? buď je potřeba jí naskenovat nebo vyfotit abys jí dostala do pc
a pak už jen vložit do fotoalba
to klidně můžu udělat i já když mi jí pošleš mailem. nebo ti můžu říct jak abys věděla pro příště ![]()
Ahojky, tak dneska je mi dobře ani jsem neblinkala, snad mi to vydrží
Včera na tom ultrazvuku byl se mnou i manžel a už to docela dobře znal tak ho to ani nějak nerozhodilo. Říkal normálka
Jenom nevím proč mi ve 12 týdnu dělal ten vnitřní ultrazvuk minule to bylo přes břicho, neměla jsem ani sukni tak jsem po ordinaci létala s holým zadkem
ještě že se na mě nikdo nedíval ![]()
Mám rýmu jak trám ale bolení v krku už přestalo
Myslíte že když si trochu stříknu do nosu kapky, že to moc vadí, já si tam vincentku určitě stříkat nebudu asi bych se poblinkala ![]()
saal já myslím že pár stříknutí do nosu nevadí. ale spíš si kup kapičky který můžou těhotný no
to je taková jistota jako.
mě taky dělal ten vnitřní uzv minule taky jsem tam byla jen v třičku
ale mě tohle nevadí. však doktor je zvyklej a manža taky ![]()
žaneto dík za info do tabulky, už to tam frkám ![]()
Dajano, nejdřív ji budu muset naskenovat, ale ještě jsem to nedělala
Dajano, ještě jsem ti tam chtěla doplnit, že dítě je to první ![]()
Saal, taky na mě něco leze nějak mně bolí v krku
asi si doma uvařím čaj ![]()
jj taky mně poprvé dělali vnitřní ultrazvuk. Bylo to dost nepříjemný ![]()
Ten ultrazvuk byl dost nepříjemný tak tam do mě ďobal že se mi dělaly boule na břiše ![]()
Daji - díky, je docela v pohodě, jen ji bolí v krku a pokašlává, tak jsem s ní šla. Jí stačí i blbá rýma a má z toho vždycky průdušky, no astmatik.
Já jsem dneska jak kulovej blesk, ale te´d už snad nikam nemusím.
Žanet - ahojky
saal - já jsem si při rýmě dávala sprej pro děti, je hodně šetrnej.
Vnitřní utz nepříjemný? Já byla tak unešená mimískem na obrazovce, že jsem to skoro ani necítila, úplně v pohodě
Už mi ho dělal dr. 2×
Mě dělá doktor vždycky při kontrole vnitřní utz i když nejsem těhu a nikdy mě to nepříjemný nebylo. Pro mě je nepříjemnější samotný vyšetření, to je ble
MŃam mňam, láduju se obědem ze školky. Jako správná macecha mám vždycky radost, když chce Teri jen trochu
a víc zbyde. Oni jim ve školce strašně dobře vařej. Kuchařka se mě bez varování ptala, kdy se to má narodit. Tak jsem na ní asi dost blbě civěla a ptala se, jak to ví. Opáčila, že vidí ![]()
misu, ty jsi šikovná:) tak teď už jen odpočívej ![]()
taky mi vnitřní UTZ nepřipadá být divný a nepříjemný..jsem na něj celkem zvyklá, od začátku těhu jsem ho absolvovala už ..počítám..6×