Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
27.9.06 10:49

mišunko - tak se hezky vyležte holky ;-) ať jste zdravý :-)

žaneto to je krása viď? vidět toho prcíčka jak se tam mlátí :-) fotečku neukážeš? ;-) a co tatínek? kdy jdeš na další kontrolu a coti budou dělat? máte už přezdívku pro mimíska v bříšku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 10:54

Dajano, jj bylo to moc pěkný, jak tam rozhazuje nohama a mává ručičkama. Miminko je zatím jen miminko :D . Tatínek byl rád. Příště se půjde podívat taky.
Nevím, jak tam tu fotečku dát :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 10:58

jo a na další kontrolu jdu 19.10. a 23.10. na genetiku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 10:58

žaneto a ty máš tu fotku v počítači už? nebo jí nejdřív vyfotíš? buď je potřeba jí naskenovat nebo vyfotit abys jí dostala do pc ;-) a pak už jen vložit do fotoalba :-) to klidně můžu udělat i já když mi jí pošleš mailem. nebo ti můžu říct jak abys věděla pro příště ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 10:59

Ahojky, tak dneska je mi dobře ani jsem neblinkala, snad mi to vydrží :D Včera na tom ultrazvuku byl se mnou i manžel a už to docela dobře znal tak ho to ani nějak nerozhodilo. Říkal normálka :twisted: Jenom nevím proč mi ve 12 týdnu dělal ten vnitřní ultrazvuk minule to bylo přes břicho, neměla jsem ani sukni tak jsem po ordinaci létala s holým zadkem :oops: ještě že se na mě nikdo nedíval :roll:

Mám rýmu jak trám ale bolení v krku už přestalo :D Myslíte že když si trochu stříknu do nosu kapky, že to moc vadí, já si tam vincentku určitě stříkat nebudu asi bych se poblinkala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 11:01

saal já myslím že pár stříknutí do nosu nevadí. ale spíš si kup kapičky který můžou těhotný no :-( to je taková jistota jako.

mě taky dělal ten vnitřní uzv minule taky jsem tam byla jen v třičku :oops: ale mě tohle nevadí. však doktor je zvyklej a manža taky :lol:

žaneto dík za info do tabulky, už to tam frkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 11:02

Dajano, nejdřív ji budu muset naskenovat, ale ještě jsem to nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 11:06

Dajano, ještě jsem ti tam chtěla doplnit, že dítě je to první :D

Saal, taky na mě něco leze nějak mně bolí v krku :( asi si doma uvařím čaj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.9.06 11:14

jj taky mně poprvé dělali vnitřní ultrazvuk. Bylo to dost nepříjemný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 11:20

Ten ultrazvuk byl dost nepříjemný tak tam do mě ďobal že se mi dělaly boule na břiše :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:21

Daji - díky, je docela v pohodě, jen ji bolí v krku a pokašlává, tak jsem s ní šla. Jí stačí i blbá rýma a má z toho vždycky průdušky, no astmatik.

Já jsem dneska jak kulovej blesk, ale te´d už snad nikam nemusím.

Žanet - ahojky

saal - já jsem si při rýmě dávala sprej pro děti, je hodně šetrnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.9.06 11:22

Vnitřní utz nepříjemný? Já byla tak unešená mimískem na obrazovce, že jsem to skoro ani necítila, úplně v pohodě :lol: Už mi ho dělal dr. 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:26

Mě dělá doktor vždycky při kontrole vnitřní utz i když nejsem těhu a nikdy mě to nepříjemný nebylo. Pro mě je nepříjemnější samotný vyšetření, to je ble

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 11:28

MŃam mňam, láduju se obědem ze školky. Jako správná macecha mám vždycky radost, když chce Teri jen trochu :oops: a víc zbyde. Oni jim ve školce strašně dobře vařej. Kuchařka se mě bez varování ptala, kdy se to má narodit. Tak jsem na ní asi dost blbě civěla a ptala se, jak to ví. Opáčila, že vidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.9.06 11:29

misu, ty jsi šikovná:) tak teď už jen odpočívej :)
taky mi vnitřní UTZ nepřipadá být divný a nepříjemný..jsem na něj celkem zvyklá, od začátku těhu jsem ho absolvovala už ..počítám..6×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí