Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
26.9.06 13:36

saal: s tou ruzovou te ale uplne chapu :lol: :lol: :lol: … my zas mame uplne vsechno obleceni v ruzovy :lol: … takze pro chlapecka taky nepouzitelny … a to jsem si v tehu rikala, ze se mi nelibi ruzova … no a kdyz se Nikca narodila … najednou se mi asi vzbourily hormony, ci co :wink: a ja Nikce nic jineho nez ruzoveho neporidila :oops: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 13:39

cifka
taky přeju k dobrým výsledkům!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.9.06 13:40

zabzi, ja teda zatim vubec nic na mimi neporizuji … jen proste furt nak premejslim, jestli si ten kocarek nechat nebo ne :oops: … abych kdyztak mela cas ten starej prodat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 13:41

klarisa
tak kdybys prodávala, dej vědět, nemusila bys ho nikam vozit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 13:42

Cifka - taky gratuluji k dobrým výsledkům :D
Klarisa - ta iglesina má kola jak golfáč ne :?: jak se s tím jezdí ve sněhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 13:42

klari, Inglesina Magnum je fakt super..asi bych si ho nechala, to je kvalitní kočár:) kámoška ho taky má a moc se mi líbí..ale nový je drahý jak hrom!!
cifko, supééér!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.9.06 13:44

saal, tu co mam ja tak nema http://www.detskyraj.cz/…asyclip-bike … s touhle se ve snehu prave jezdilo bezvadne … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 13:46

Zabzo - já jsem ráno taky zvracela a včera odpoledne taky, je to hrozný ale vydržet se to dá nebo spíš musí :D tak přeji hodně sil :wink: nechej mamču ať nakupuje aspoň nebudeš muset toho tolik zhánět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 13:48

my počítáme s tím, že nějaké ty oblečky a blbůstky dostaneme na vánoce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Ahoj,
Saal, Cifko - gratuluju k výsledkům. Po rozpačitém ránu s nevolnostma se nám tady rozjely pozitivní zprávy. NT 2mm je OK, my jsme s Janou měly 0,7, ale do 3 je to v poho.

My máme noname kočárek, koupili jsme ho kvůli nádherné barvě na veletrhu Prodítě za 6tis. a je v perfektní stavu, jen má myslím píchlé kolo. Určitě o novém uvažovat nebudu. Autosedačku máme taky a oblečky po synovci většinou v modré, takže nám už chybí jen to miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347

asi si ho necham :wink: … uz kdyz jsem si ji porizovala (a to nas se vsim vsudy - plastenka, moskytiera, taska, autosedacka …) vysla asi na 17.5 tis. :( …) kupovala s tim, ze ji budu mit i na druhy dite … ale jsem asi nemocna :( … mam asi syndrom novych veci :oops: :oops: … ale je fakt, ze nemam s nim zadnou spatnou zkusenost … dobre se osvedcila … tak to s „holkou jednou kocarkovou“ jeste vydrzim :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936

Klarisa - vy máte ten hluboký kočárek, ten je moc krásnej taky jsem o něm přemýělela, ale jak už jsem psála zůstaneme u toho starého :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 13:52

Holky jak víte, že do 3 je to projasnění dobrý, říkal vám to doktor :?: Vy máte všichni tak málo a my tolik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 13:57

teda vy jste se rozjeli :-)

gratuluji cifce, saal, Jiti a jestli jsem na někoho zapomněla tak se omlouvám ;-) Holky super výsledky :-) miminka jsou určitě v pořádku ;-) nebojte :-) oni se o sebe postaraj ;-) v bříšku je jim dobře :-)

saal, cifka - holky přepíšu vám datum porodu dle uzv do té maličké nové tabulky jak jsem psala. hned to udělám a zveřejním ;-)

mě je dneska fajn, to víte, vstávačka v 7:30 takže vyspáno ;-) pak rrozpečený rohlíčky s máslíčkem a čajík a pak hurá na gyndu ;-) parádní den :-)

žabžo gratuluji k výsledkům krve ;-) já už je znám taky ;-) naštěstí vše v pořádku, mám 0+ takže pohoda. gyndr mě pochválil že mám ideální pánev :D (obrostlou tukem ale to neříkal) ;-) na váze mám furt stejně, tlak v normě, v moči nic ;-) za necelých 14 dní jdu zase na uzv to je paráda :D nejvíc mě baví jak doktoři tápou ;-) prostě menstruace je milník a když se liší s velikostí plodu tak to řešej víc než je potřeba ;-) já si měřila teplotku a výsledky z minulého uzv z pondělka přesně vycházej na den ovulace tak nevím co řešej :D každej doktor mi říká že je mimi mladší než by odpovídalo PM a já jim říkám že to vím :D fakt vtipný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
26.9.06 13:59

saal neplaš ;-) prostě do hodnoty 3 mm je vše v pořádku a je jedno zda má někdo 0,7 nebo 2,5 !!!! prostě máš zdravé miminko!!! co by mu taky asi bylo když má zdravou mámu!!!!! grr neštvi mě ;-) koukej myslet pozitivně, zdravej prostě je a hotovo. vyšlo vám to krásně v normě ;-) to není jako čím míň tím líp ;-) prostě zlatá střední cesta a tou ty jdeš. tečka!!!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí