Poradna duly
Jana Čurdová
saal: s tou ruzovou te ale uplne chapu
… my zas mame uplne vsechno obleceni v ruzovy
… takze pro chlapecka taky nepouzitelny … a to jsem si v tehu rikala, ze se mi nelibi ruzova … no a kdyz se Nikca narodila … najednou se mi asi vzbourily hormony, ci co
a ja Nikce nic jineho nez ruzoveho neporidila
![]()
zabzi, ja teda zatim vubec nic na mimi neporizuji … jen proste furt nak premejslim, jestli si ten kocarek nechat nebo ne
… abych kdyztak mela cas ten starej prodat ![]()
klarisa
tak kdybys prodávala, dej vědět, nemusila bys ho nikam vozit ![]()
Cifka - taky gratuluji k dobrým výsledkům ![]()
Klarisa - ta iglesina má kola jak golfáč ne
jak se s tím jezdí ve sněhu
klari, Inglesina Magnum je fakt super..asi bych si ho nechala, to je kvalitní kočár:) kámoška ho taky má a moc se mi líbí..ale nový je drahý jak hrom!!
cifko, supééér!!
saal, tu co mam ja tak nema http://www.detskyraj.cz/…asyclip-bike … s touhle se ve snehu prave jezdilo bezvadne … ![]()
Zabzo - já jsem ráno taky zvracela a včera odpoledne taky, je to hrozný ale vydržet se to dá nebo spíš musí
tak přeji hodně sil
nechej mamču ať nakupuje aspoň nebudeš muset toho tolik zhánět ![]()
my počítáme s tím, že nějaké ty oblečky a blbůstky dostaneme na vánoce ![]()
Ahoj,
Saal, Cifko - gratuluju k výsledkům. Po rozpačitém ránu s nevolnostma se nám tady rozjely pozitivní zprávy. NT 2mm je OK, my jsme s Janou měly 0,7, ale do 3 je to v poho.
My máme noname kočárek, koupili jsme ho kvůli nádherné barvě na veletrhu Prodítě za 6tis. a je v perfektní stavu, jen má myslím píchlé kolo. Určitě o novém uvažovat nebudu. Autosedačku máme taky a oblečky po synovci většinou v modré, takže nám už chybí jen to miminko ![]()
asi si ho necham
… uz kdyz jsem si ji porizovala (a to nas se vsim vsudy - plastenka, moskytiera, taska, autosedacka …) vysla asi na 17.5 tis.
…) kupovala s tim, ze ji budu mit i na druhy dite … ale jsem asi nemocna
… mam asi syndrom novych veci
… ale je fakt, ze nemam s nim zadnou spatnou zkusenost … dobre se osvedcila … tak to s „holkou jednou kocarkovou“ jeste vydrzim
![]()
Klarisa - vy máte ten hluboký kočárek, ten je moc krásnej taky jsem o něm přemýělela, ale jak už jsem psála zůstaneme u toho starého ![]()
Holky jak víte, že do 3 je to projasnění dobrý, říkal vám to doktor
Vy máte všichni tak málo a my tolik ![]()
teda vy jste se rozjeli ![]()
gratuluji cifce, saal, Jiti a jestli jsem na někoho zapomněla tak se omlouvám
Holky super výsledky
miminka jsou určitě v pořádku
nebojte
oni se o sebe postaraj
v bříšku je jim dobře ![]()
saal, cifka - holky přepíšu vám datum porodu dle uzv do té maličké nové tabulky jak jsem psala. hned to udělám a zveřejním ![]()
mě je dneska fajn, to víte, vstávačka v 7:30 takže vyspáno
pak rrozpečený rohlíčky s máslíčkem a čajík a pak hurá na gyndu
parádní den ![]()
žabžo gratuluji k výsledkům krve
já už je znám taky
naštěstí vše v pořádku, mám 0+ takže pohoda. gyndr mě pochválil že mám ideální pánev
(obrostlou tukem ale to neříkal)
na váze mám furt stejně, tlak v normě, v moči nic
za necelých 14 dní jdu zase na uzv to je paráda
nejvíc mě baví jak doktoři tápou
prostě menstruace je milník a když se liší s velikostí plodu tak to řešej víc než je potřeba
já si měřila teplotku a výsledky z minulého uzv z pondělka přesně vycházej na den ovulace tak nevím co řešej
každej doktor mi říká že je mimi mladší než by odpovídalo PM a já jim říkám že to vím
fakt vtipný…
saal neplaš
prostě do hodnoty 3 mm je vše v pořádku a je jedno zda má někdo 0,7 nebo 2,5 !!!! prostě máš zdravé miminko!!! co by mu taky asi bylo když má zdravou mámu!!!!! grr neštvi mě
koukej myslet pozitivně, zdravej prostě je a hotovo. vyšlo vám to krásně v normě
to není jako čím míň tím líp
prostě zlatá střední cesta a tou ty jdeš. tečka!!!! ![]()