Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
25.9.06 13:16

saal - no asi tak, kdoví kde se to hopsání náš malej naučil :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 13:20

no, s tím tulením to máme teď boom :lol: fakt teď skoro každý den..nějak se mi odkrví mozek a jsem nepříčetná :oops: :lol: akorát pak se furt kontroluju, jestli je to ok..doufám, že mimčo z toho nebude mít trauma :lol:
akorát zítra a pozítří jsou zase štírovské dny a ty dodržuju..takže nic nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 13:25

Zabzo - a co to znamená štírovské dny to opravdu neznám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 13:33

saal..ale to já mám takový kalendář..je to lunární kalendář a tam se píše, v jakém znamení se zrovna měsíc nachází v ten daný den.. třeba dneska je ve Vahách a ten ovlivňuje ledviny, tak se doporučuje pít takové ty urologické čaje, abys je podpořila..a tak různě.. no a když je měsíc ve Štíru, tak ten ovlivňuje pohlavní orgány a vyměšování a vždycky píšou, že si v tu dobu mají dát těhule bacha a nepřepínat se… nevím, co je na tom pravdy, ale já to dodržuju..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 13:38

Zabzo - a dodržuješ všechno. Něco podobného tady na mě nadávno vyvalila manželova babička když jsem říkala, že bych mohla Nice přistřihnout konečky, prej zítra můžu, že je měsíc už nevím v čem, že zítra je nejlepší čas. Jsem na ni koukala jak vykulená a nevěděla jsem o čem to mluví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 13:39

No nic malá usnula, jdu si zalíst za ní, jsem nějaká utahaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 13:41

saal..jo, třeba to stříhání dodržuju :)jinak třeba někdy si dávám koupele z bylinek, ale to dřív, teď nee..
ty se máš, já bych šla taky chrupnit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.9.06 13:48

hehe žabžo no já jako štír si na štírovské dny teda dávat bacha nemůžu. mám je celoročně už od narození :lol:

hmm tak s tím tulením my teď taky nic moc.....manža má dovolenou. však se taky nadřel;-) a nic o prasklých ehm koulích neříká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.9.06 15:22

kde ste kdooooooooooo???

holky tak jsem to teď byla říct šéfům tu novinu ;-) bylo mi teda perno :-) ani jeden z nich se netvářil nějak nadšeně. žádná slovní gratulace nic…jen řešili můj zástup a že budou muset někoho začít hledat abych pak toho človíčka zaučila prej dva až tři měsíce zaučení hehe to asi nehro ;-) o tom že chci na zimu už zůstat doma jsem jim neřekla nic, to počká :lol: zatím žijou v domnění že tam budu do února ;-) tak teď určitě řešej to kdy dát inzerát a co tam napsat :D aspoň maj zase o čem diskutovat :D

za chvilku jdu dom, tak všem přeji pěkný zbytek dne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
25.9.06 15:28

teda DAJANo- dobry, sikulka, taky jsem mela srdce v kalhotach kdyz oznamovala sefce ze su v tom-u Vitka, bylo to prekvapko,stejne jako ted…no chystam se tam zajit a rict o druhym tehu…

Bily sex- provozuju nejcasteji mezi 22-24h, mam hlad jak vlk a je jedno co jsem jedla predtim, klasiku taky provozujem,ale ne vzdy to je ono,nejak se necitim kdyz jsme v tom a malej doleze a chce za nama… :oops: :oops: :oops:

prvni noc odstavovani- chlapci - otec a syn spali pohromade, sila rev 4× po sobe kolem 22h pak po pulnoci a pak jeste 2×,ale 2× si vzal flasu a v tech 22h ho jen rozcilovala a furt hledal me…no a ja se probudila,no i budila, mokre tricko, a prso nafoukle jak balon, a tvrde jak kamen…sila…uvidime co tuhle noc.

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 16:42

Daji , teda jseš odvážná, ale máš to za sebou :lol:

Dneska odpoledne jsem koupila Hopíkovi první hadříček, neodolala jsem a v košíčku skončilo překrásný oranžový bodýno s medvídkem :lol: Oranžovou může nosit chlapeček i holčička :lol: Je to vel. 56 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.9.06 18:42

Ahoj holky, jste tady někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
25.9.06 20:48

ahoj…jak pokračujete s mimískama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
25.9.06 21:14

Holky Brnandy, v Breznatech jsme se domluvily, ze bychom udelaly v tydnu oo 9.10. sraz - streda nebo ctvrtek. Budem moc rady, kdyz se k nam pripojite - spojime Unornata, Breznata i Dubnata :P . Slo by se od Cafe Tripoli na Zelnaku, mezi 15,30 a 16.

Sykorka z Breznat

PS: Vas navrh dne s prihlaskou ocekavam pres SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
26.9.06 08:38

Dobré ráno, dubňátka. Teda pro mě moc ne, je mi zle, sotva lezu, nedostanu do sebe ani kousek jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí