Poradna duly
Jana Čurdová
no, s tím tulením to máme teď boom
fakt teď skoro každý den..nějak se mi odkrví mozek a jsem nepříčetná
akorát pak se furt kontroluju, jestli je to ok..doufám, že mimčo z toho nebude mít trauma ![]()
akorát zítra a pozítří jsou zase štírovské dny a ty dodržuju..takže nic nebude ![]()
saal..ale to já mám takový kalendář..je to lunární kalendář a tam se píše, v jakém znamení se zrovna měsíc nachází v ten daný den.. třeba dneska je ve Vahách a ten ovlivňuje ledviny, tak se doporučuje pít takové ty urologické čaje, abys je podpořila..a tak různě.. no a když je měsíc ve Štíru, tak ten ovlivňuje pohlavní orgány a vyměšování a vždycky píšou, že si v tu dobu mají dát těhule bacha a nepřepínat se… nevím, co je na tom pravdy, ale já to dodržuju..:)
Zabzo - a dodržuješ všechno. Něco podobného tady na mě nadávno vyvalila manželova babička když jsem říkala, že bych mohla Nice přistřihnout konečky, prej zítra můžu, že je měsíc už nevím v čem, že zítra je nejlepší čas. Jsem na ni koukala jak vykulená a nevěděla jsem o čem to mluví ![]()
No nic malá usnula, jdu si zalíst za ní, jsem nějaká utahaná ![]()
saal..jo, třeba to stříhání dodržuju
jinak třeba někdy si dávám koupele z bylinek, ale to dřív, teď nee..
ty se máš, já bych šla taky chrupnit:)
hehe žabžo no já jako štír si na štírovské dny teda dávat bacha nemůžu. mám je celoročně už od narození ![]()
hmm tak s tím tulením my teď taky nic moc.....manža má dovolenou. však se taky nadřel;-) a nic o prasklých ehm koulích neříká ![]()
kde ste kdooooooooooo???
holky tak jsem to teď byla říct šéfům tu novinu
bylo mi teda perno
ani jeden z nich se netvářil nějak nadšeně. žádná slovní gratulace nic…jen řešili můj zástup a že budou muset někoho začít hledat abych pak toho človíčka zaučila prej dva až tři měsíce zaučení hehe to asi nehro
o tom že chci na zimu už zůstat doma jsem jim neřekla nic, to počká
zatím žijou v domnění že tam budu do února
tak teď určitě řešej to kdy dát inzerát a co tam napsat
aspoň maj zase o čem diskutovat ![]()
za chvilku jdu dom, tak všem přeji pěkný zbytek dne ![]()
teda DAJANo- dobry, sikulka, taky jsem mela srdce v kalhotach kdyz oznamovala sefce ze su v tom-u Vitka, bylo to prekvapko,stejne jako ted…no chystam se tam zajit a rict o druhym tehu…
Bily sex- provozuju nejcasteji mezi 22-24h, mam hlad jak vlk a je jedno co jsem jedla predtim, klasiku taky provozujem,ale ne vzdy to je ono,nejak se necitim kdyz jsme v tom a malej doleze a chce za nama…
![]()
prvni noc odstavovani- chlapci - otec a syn spali pohromade, sila rev 4× po sobe kolem 22h pak po pulnoci a pak jeste 2×,ale 2× si vzal flasu a v tech 22h ho jen rozcilovala a furt hledal me…no a ja se probudila,no i budila, mokre tricko, a prso nafoukle jak balon, a tvrde jak kamen…sila…uvidime co tuhle noc.
ciao D
Daji , teda jseš odvážná, ale máš to za sebou ![]()
Dneska odpoledne jsem koupila Hopíkovi první hadříček, neodolala jsem a v košíčku skončilo překrásný oranžový bodýno s medvídkem
Oranžovou může nosit chlapeček i holčička
Je to vel. 56 ![]()
Holky Brnandy, v Breznatech jsme se domluvily, ze bychom udelaly v tydnu oo 9.10. sraz - streda nebo ctvrtek. Budem moc rady, kdyz se k nam pripojite - spojime Unornata, Breznata i Dubnata
. Slo by se od Cafe Tripoli na Zelnaku, mezi 15,30 a 16.
Sykorka z Breznat
PS: Vas navrh dne s prihlaskou ocekavam pres SZ ![]()
Dobré ráno, dubňátka. Teda pro mě moc ne, je mi zle, sotva lezu, nedostanu do sebe ani kousek jídla.