Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
22.9.06 23:05

Ahoj holky,

já ho taky miluju, ale ono mě pěkně školí, večer opět další šavle. Já se klepu jak osika, jíst nemůžu, no, třeba alespoň zhubnu na těch předamálčích 66kg.

Byli jsme v baňce a půjčili si na to topení, jednali jsme velice rychle, paní úvěrová jede na dva týdny na dovolenou, půlku jsme řešili přes telefon, tak jsem velmi spokojená, i když úrok je strašnej, ale můžeme to hned splatit, tak to poskládáme z pár výplat a maximálně počkáme na vyšší rodičák v lednu. Zato doma zůstal neskutečnej bugr, knihy vyskládaný, prádlo všude, hračky, kuchyň hnus… A zítra přijede tchýně:-) Ráno provedu maskovací práce a všechem nepořádek utajím :-)

Jdu do bažin, pěkný víkend.

cífka
""http://b3.lilypie.com/FB1Rp2/.png:http://b3.lilypie.com/FB1Rp2/.png /> ""http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png:http://b1.lilypie.com/LYuzp2/.png /> ""http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png:http://bd.lilypie.com/su5tp2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.9.06 07:56

holky dobré ránko, tak jsem se probrala :lol: včera jsem si fakt s těma lidma užila kopec srandy…někdy jsou to šílenci :)
mišu, jojo, prcek tam lítal jak šílenec z jednoho kouta do druhého, doktor ťukal na břicho, tak mu zdrhal, vykopával končetiny, no úžasné! :lol: miluju ho..
cifko, ty brďo, tak Tě chytly nevolnosti…taky celkem pozdě.. mi se taky kolem dvanáctého týdne začalo dělat blbě, ale zvracela jsem jenom jednou..ale tramvajka, to je děs a hrůza!! tak se drž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.9.06 10:13

Zabzu - tobě taky dobré ráno, tys taky zvracela? mě se te´d taky ještě párkrát udělalo blivno, ale nebylo to tak hrozný, jen ranní čaj letěl do dřezu, jinam bych to nestihla :lol: To naše mrně skáče, ale nepoužívá u toho nohy, dobrý ne? Ale zamávalo nám, takže má velký plus :lol:

cifko - to je fajn, že jste to vyřešili bez tchánovců, ještě budou prstíčkem hrabat, aby si mohli Céčko pomuchlat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.9.06 17:23

mišunko ahooojki :) já už v tu dobu, kdy jsi psala zase spala..pak dorazil přítel, byl ještě v práci a tak mě konečně dokopal pověsit záclony do těch oken a uklízeli jsme, konečně to tam vypadá jako u lidí :)
teď jsem v práci, hraju do devíti a pak jdu chrnět, mám toho dost..
jojo, zvracela jsem ..minulý pátek, fuj to bylo hnusné, cifko, holky, které to máte furt, upřímně vás lituju, ble..
teď mi občas jen bývá trošku blivno, ale to je v klidu.. dneska jsme se s přítelem nasmáli, byli jsme v obchodě, já si tam koupila tričko a on se přehraboval v těhukalhotách a čučel, co to jsou za brutality :lol:
tak všem papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
23.9.06 17:42

zabzu - já zase spala odpoledne tři hodiny jak zabitá :oops: , ale teď jsem sama doma, přítel šel na fotbal a Teri se ještě nevrátila od babičky, tak jsem u počítače :lol: , nemá mě kdo nadávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
23.9.06 19:26

mišu, já toho už mám taky plné kecky..předtáčím si to tady jak šílenec, ať už můžu vypadnout, chce se mi spát, uf.. ale dneska je prča, fakt výborné telefonáty, nenudím se :lol:
musím říct, že jsme definitivně mimino přejmenovali..koťátko jsem mu říkala já a pořád tak v duchu říkám, ale s přítelem se bavíme o ufonkovi :lol: :lol: Viktor už to taky několikrát použil, když jsem mi nabízel bonbony ať pošlu ufonovi :lol: já z něho padnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
24.9.06 08:24

Pro MISUNKU,

zkratka PSTM znamená:
P - předsnažilky
S - snažilky
T - těhulky
M - maminky

deníček není vyhraněnej a může v něm být kdokoliv.

Původně jsme byly Snažilky od Fantagiro. Fantagiro = dneska KAčka, co čeká Píďu.

No a protože jsem tam začaly postupně těhotnět a rodit, přestaly jsem být jen snažilkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
24.9.06 08:48

bolero - díky moc, dlouho jsem dumala :idea:

zabzu - u nás se žádný pojmenování mimi nechytalo,pořád to nebylo ono, ale te´d po utz už mu nikdo jinak neřekne než Hopík, takže to už je definitivní :lol: a mě se to moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
24.9.06 18:37

cifka
to je dobře, že jste to nakonec zvládli jinak, člověk je najednou svobodnější

jinak u nás se o víkendu děly velké změny
tak především jsme si koupili váhu, nakonec jsem vybrala moc pěknou skleněnou z Ikey
a tak jsem nakonec byla celkem příjemně překvapená, neboť má současná váha se příliš neliší od mé víceméně běžné váhy (co se tak občas u našich vážívám), to je sice poněkud víc než bych chtěla, ale zase míň než bych čekala se současným „vyvaleným“ břichem
a tak si teď každé ráno zapisuju

další převratná věc: vybrali jsme jména, alespoň prozatím
Květa - ta příbuzná, se kterou tchyně nemluví, se jmenuje Běta a v porovnání s ostatními jmény, vyšla Květa celkem dobře
Kamil - ne, že bych zrovna jásala, ale pořád lepší než cokoliv manžel navrhoval, navíc tam má „schovaný“ kousek svého jména (je Milan)
ale byla to fuška, doufám, že nám tahle jména chvíli vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
24.9.06 20:09

Ahojky.
Co nového? UFF jste to ale pisálky, nemám čas to dočítat :cry: . Škoda, že se sem nedostanu přes den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.9.06 08:50

Ahoj,
v Brně uzavřeli jednu z nejfrekventovanějších ulic, takže v centru je to fakt paráda :evil: . Ach jo, už aby byla zima a opravy skončily.

My jsme byli v sobotu v ZOO, největší atrakce žirafy a králík :) . Počasí vyšlo parádně.

Zuzajdo - gratuluju k výběru jmen, aspoň máš na chvíli pokoj (než ti dojde, že by mohly být ještě lepší…). :wink:

Tři dny do volného čtvrtka utečou jak voda a pak bude lehárko 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 09:07

Jiti čááu..holky ahojki:)
tak víkend se Ti vydařil? super:)) já jsem v pátek a sobotu makala, tak jsem se včera vysloveně válela a odpočívala..akorát se mi zdá, že jsem přeodpočívaná :lol: trošku mě pobolívá bříško, už druhý den, tak si to hlídám..
Jiti, prosím Tě, to Ty jsi tady nedávno psala tu tabulku, kdy podle kalendářního měsíce začíná druhý trimestr..v 13+2 ne?
nechávám si posílat maily z rodinky a tam mi to furt píše, že jsem v 1. trimestru..jsem z toho jelen..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.9.06 09:09

Zabzu - dneska začínáš 4. měsíc, jak je to přesně s trimestrama, nevím, někde jsem četla, že 1. TM je do 14tt, takže ještě vyčkej :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 09:17

Jiti, což o to, já si počkám, akorát mě to zmátlo, protože to počítám podle lunárního kalendáře a tam je to jasné že:)
chtěla jsem se zeptat.. nemáte některá z vás zkušenosti s cestováním? nemyslím letadlem, ale autem na delší vzdálenost.. teď ve čtvrtek nás čeká cesta do Alp, tak jsem z toho trošku nervozní..už jsem příteli řekla, že budeme často stavět, připravuju si nějaké zobání, protože, když se nenajím, chytá mě amok a nějakou vodu..prostě bojový plán:)) navíc s sebou budeme mít děti, takže to bude chuťovka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.9.06 09:21

Já myslím, že cestování je v pohodě, nemělo by to moc natřásat, ale po tankodromu snad nepojedete, ne?
Já budu jezdit po republice do 6m, pak už moc ne. V posledních 3m se to moc nedoporučuje a ani mě to nedělalo moc dobře.
Já myslím, že můžeš klidně vyrazit. Já bych měla strach spíš z nevolností. Teď mi bývá v dopr. prostředcích dost blbě - takže zásoba oříšků, sušených plodů a bonbonů to jistí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí