Poradna duly
Jana Čurdová
Tam je paprika, to tedy nevím to asi Nice nemůžu
a klobásu to už je moc, to je tak pro nás, ale ne pro ni ![]()
saal, já to dělám vegetariánské bez masa, to jsem napsala jen pro masožravce.. Nika nemůže takovou tu sypanou sladkou papriku? já ji dávám pro barvu ![]()
ježkovy voči, já se vybavuju a tady mám chybu..jdu ji napravit ![]()
saal - to je pravda, že je hodně častý, když zavolám na náměstí Teri, tak se otočí několik holčiček, ale nějak mi to nevadí. Já jsem tak bříšku říkala už od 5. měsíce a pak už jsem si nedovedla představit, že by se měla jmenovat jinak. Jo a to jméno vybraly babičky a mě se zalíbilo až pak.
zabzu - koukám do diáře, Viktorie má svátek 10. března
saal - tuhle jsem četla, jak je paprika zdravý koření, to by Nice nemělo ublížit.
Zabzulka - no já ji moc ani nesolím ani nekořením, když máme společné jídlo tak si to vždycky přisolíme na talíři, ale trocha papriky snad vadit nebude ![]()
mišu, hmmm.. tak to je sranda, jestli to bude holka, tak to bude případ jako Tvojí Terezky ![]()
dneska mám výbornou náladu, musím říct, že si to mimino začínám čím dál víc uvědomovat..i když stále hodně opatrně
ale jsem odpočatá, šoufl mi bylo akorát v tramvajce, jak jsem jela do rádia a přítel se mi dneska hodně věnoval
musím říct, že už i ten strach z toho tulení přešel.. no, i když myslím na to, jestli se něco nestane, to budu pořád..
saal..určitě nebude, sladká paprika nevadí..
ježkovy voči, za chvilku bude hrát včelka mája od gotta..po luneticu..tak to je výběr ![]()
Tak já musím , malá beze mě neusne je rozmazlená
Přeji hezký zbytek dnešního večera a krásnou dobrou noc vám i mimískům ![]()
zabzu - zrovna včera jsem si říkala, že jsem nějak při tom zapomněla mít strach
Mimi si od včera uvědomuju hodně, když jsem ho konečně viděla a strašně ho miluju už teď. Navíc do mě pořád ťuká, takže se vlastně připomíná samo. Terezka takhle aktivní nebyla, on to stejně bude fotbalista a mě mrskne ![]()
saal.. dobrou noc ![]()
mišu, tak ty cítíš pohyby? to máš dobré.. já občas cítím takové bublání, škrábání, ale asi to jsou větry
![]()
ale s tím tulením už jsme si asi zvykly nebo co, ale jestli je pravda to o tom druhém trimestru..myslím té pohodičce, tak bych byla ráda ![]()
no nic, já jdu něco dělat, ať se vyvalím brzo..
papa mišu, dobrou noc Ti přeju
zabzu - už to zase maká
ty pohyby jsou skoro jako prdy, ale jemnější, když jsem to ucítila poprvý u Teri, tak jsem si byla jistá a teď mě zmátlo akorát, že je to strašně brzo, jinak to bylo stejný. Teď zrovna je vzhůru a trénuje
Taky Kotě tak skákalo na utz nebo skáče jen Hopík?