Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
22.9.06 20:38

Tam je paprika, to tedy nevím to asi Nice nemůžu :roll: a klobásu to už je moc, to je tak pro nás, ale ne pro ni :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 20:41

saal, já to dělám vegetariánské bez masa, to jsem napsala jen pro masožravce.. Nika nemůže takovou tu sypanou sladkou papriku? já ji dávám pro barvu :)
ježkovy voči, já se vybavuju a tady mám chybu..jdu ji napravit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:43

saal - to je pravda, že je hodně častý, když zavolám na náměstí Teri, tak se otočí několik holčiček, ale nějak mi to nevadí. Já jsem tak bříšku říkala už od 5. měsíce a pak už jsem si nedovedla představit, že by se měla jmenovat jinak. Jo a to jméno vybraly babičky a mě se zalíbilo až pak.

zabzu - koukám do diáře, Viktorie má svátek 10. března

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:45

saal - tuhle jsem četla, jak je paprika zdravý koření, to by Nice nemělo ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:47

co to bylo o tom Koťátku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:47

je to špatný, jde na mě z toho papání tady hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.9.06 20:48

Zabzulka - no já ji moc ani nesolím ani nekořením, když máme společné jídlo tak si to vždycky přisolíme na talíři, ale trocha papriky snad vadit nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 20:49

mišu, hmmm.. tak to je sranda, jestli to bude holka, tak to bude případ jako Tvojí Terezky :lol:
dneska mám výbornou náladu, musím říct, že si to mimino začínám čím dál víc uvědomovat..i když stále hodně opatrně :lol: ale jsem odpočatá, šoufl mi bylo akorát v tramvajce, jak jsem jela do rádia a přítel se mi dneska hodně věnoval :oops: :lol: musím říct, že už i ten strach z toho tulení přešel.. no, i když myslím na to, jestli se něco nestane, to budu pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 20:51

saal..určitě nebude, sladká paprika nevadí..
ježkovy voči, za chvilku bude hrát včelka mája od gotta..po luneticu..tak to je výběr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.9.06 20:53

Tak já musím , malá beze mě neusne je rozmazlená :roll: Přeji hezký zbytek dnešního večera a krásnou dobrou noc vám i mimískům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:54

zabzu - zrovna včera jsem si říkala, že jsem nějak při tom zapomněla mít strach :oops: Mimi si od včera uvědomuju hodně, když jsem ho konečně viděla a strašně ho miluju už teď. Navíc do mě pořád ťuká, takže se vlastně připomíná samo. Terezka takhle aktivní nebyla, on to stejně bude fotbalista a mě mrskne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:54

saal - jo jo dobrou, já jdu luxovat ledničku :lol: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 20:56

Mája mája...... :lol: :lol: mám taky super náladu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 20:59

saal.. dobrou noc :)
mišu, tak ty cítíš pohyby? to máš dobré.. já občas cítím takové bublání, škrábání, ale asi to jsou větry :lol: :lol:
ale s tím tulením už jsme si asi zvykly nebo co, ale jestli je pravda to o tom druhém trimestru..myslím té pohodičce, tak bych byla ráda :lol:
no nic, já jdu něco dělat, ať se vyvalím brzo..
papa mišu, dobrou noc Ti přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 21:51

zabzu - už to zase maká :lol: ty pohyby jsou skoro jako prdy, ale jemnější, když jsem to ucítila poprvý u Teri, tak jsem si byla jistá a teď mě zmátlo akorát, že je to strašně brzo, jinak to bylo stejný. Teď zrovna je vzhůru a trénuje :lol: Taky Kotě tak skákalo na utz nebo skáče jen Hopík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí