Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
22.9.06 10:21

romčo paráda :-) tak gratuluji k průkazce (to sis teda počkala) :-) kdy budeš mít výsledky toho screeningu? a té krve?

zuzajdo super ;-) máš jedničku s hvězdičkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.9.06 10:26

Tak jsem tu od toho doktora, konečně jsem dostala průkazku, samozdřejmě mi tam porod napsal podle poslední menstruace na 6.4. ale nechám si ho na toho 10.4. uvidíme podle ultrazvuku :D na ten jsem objednaná 26.9. takže už se těším :D
Ráno jsem se zapoměla a vyčůrala se do záchodu a potom jsem ze sebe nevymáčkla ani kapku tak musím donýst moč za 14 dní neboť příští týden mají dovolenou. Jinak mi brali 4 skumavky krve a měřily tlak ještě si mě zvážily a měla jsem jenom 59 kilo doma o dvě kila víc :D Na další krev jdu 19.10. a na kontrolu 27.10.
Tak se jdu taky přihlásit na ty stránky Missorky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 10:31

Saal šikulka :-) už tě mám v tabulince tak jí sem pak vrznu znovu. Ještě jsem teda přidala sloupeček KREV protože některé chodí na krev jindy než na kontrolu. tak až to sem lupnu tak doplňujte seč vám síly stačí ;-) já vím že to je vopruz že se to furt mění, omlouvám se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.9.06 10:34

Ahoj holcicky!

Daji, muzes mi prosim v te tabulce zmenit … TP podle MS 25.3. a podle UTZ 29.3. … toho 3.4. melo byt podle my domnely OVU :( . Daji, nezlob se, dekuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 10:45

No výsledky NT budou za dlouho - nejdřív bude ve 13 nebo 14 týdnu utz a vezmou mi ještě jednou krev (jestli si to dobře pamatuju) a teprve pak. Takže někdy koncem října. Holky, já jdu od dr. vždycky úplně jak mimo - vždycky mi řeknou tolik informací, co bude příště, vyšetření, že jsem z toho úplně blbá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 10:48

Daji - TP podle utz mám toho 24.4., TP podle MS 21.4. - skoro mi to vychází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 10:57

nezlobím se ;-) čile doplňuji :-)

jen teda nevím dle čeho tu tabulku jako srovnat?! to je maglajs :D teď už tam není snad nikdo posloupně ;-)

tak jak? a) abecedně podle jmen (což bych už poté fakt nemusela měnit ;-) )
b) podle TP dle menstruace (ale víme že u x holek to tady nesedí o víc než 3 týdny)
c) podle TP dle uzv - což se ale bude dost často měnit…

tak já hlasuji pro Ačko protože to mi zabere práci jen teď a pak už to nebudu muset přehazovat ty řádky ;-)

co vy? jste pro?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.9.06 11:01

Já bych to dala podle toho ultrazvuku asi, protože až budeme rodit tak ať víme jak to má jít po řadě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.9.06 11:04

Daji, hlasiju taky pro A) :wink: … to bude nemenny a staly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 11:07

hlasuju pro A :lol: ať Daju pořád tak nehoníme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 11:07

no jo saal to je pravda jenže podle toho uzv se to bude pořád měnit a já budu pořád šašit s přesouváním řádků se jmény ;-) to je docela piplání víš. tak ještě jeden návrh:

tuhle tabulku udělám podle jmen - abecedně abych to nemusela měnit a zároveň si jí okopíruju dle těch datumů uzv, prostě jednoduchou tabulku číslo dvě kde bude jen jméno a datum porodu dle uzv a ta by byla seřazená teda podle toho uzv..tu bych vkládala normálně do diskuze vždycky když by byla nějaká změna a tímpádem by se vědělo kdo kdy by měl teoreticky porodit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
22.9.06 11:08

Ahoj jolky, tak už jsem taky zaregistrivaná na missorce, ale nejde mi tam druhý metřík.

Mě teď poslední dobou po ránu často buší srdce jak před infarktem, taky se vám to občas stává? Mám pocit, že můj krevní oběh nestíhá obíhat mě i mimi :o . U prvního těhu jsem to měla až ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
22.9.06 11:14

Jani, mne ten druhy metrik na Missorce taky nejde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
22.9.06 11:15

Jana28 - mě tam taky nejde ten druhý metřík :roll: To s tím srdíčkem tak brzo nezávidím, já to nikdy neměla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 11:16

Jani tak to řekni příště na KO - já tohle nemám…

Jana28 - ten termín 1. dubna 07 je dle UZV nebo dle MS?

ten samý dotaz na ostatní holky!!! čili:

• Agatha
  • Hanelle
  • Jitutu32
  • Žaneta
  • Alainka
  • Nuny
  • Jasr
  • Cifka
  • Nita33
  • Amalka1
  • jelena