Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
22.9.06 08:21

mišu nenapsala ;-) teda teď už jsem to napsala ;-))) kujůůů :-)

holky nevíte co je s: Hanelle, Žaneta, Nuny, Anet, Sun, a s Illenkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 08:24

DaJi, jojo, super kauf..zkusím někde pohledat fotku, jsou super jednoduché a hlavně pohodlné..hurá, konečně mám na sobě něco jiného než pláťáky nebo jednu černou sukni:)
tak údaje chceš? :) na průkajdě mám TP podle menstruace 17.3. a podle UTZ 31.3.2007 :lol: ty to máš taky tak nějak, že?
s tou prací nevím..ráda bych stíhala obojí a to rádio bych chtěla dělat i dál.. uvidím, co mi řeknou..
mišu, tak poslouchej, já zahraju něco pro nás dubňata co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 08:25

jj mišu, našla jsem to na netu. NB+ znamená přítomnost nosní kůstky čili dobrá zpráva ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 08:28

žabžo já to vaše rejdijou nenaladím ;-) leda přes internet a to se mi nece ;-) ale klidně dubňátkům něco zahraj :-)

jj mám to podobně akorát posunutý. dle ms 27.3. dle uzv 17.4. ;-)

tak já sem tu tabulku vrazím až přijdou holky z kontroly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.9.06 08:31

Ahoj,
Misu - NB+ mám napsáno jako, že je tam nosní kůstka, což je pozitivní. :wink:
Pravděpodobnost ještě nevíš?

Taky jsem vyrazila autem, do jeslí se to od nás snad ani jinak nedá, leda několikrát přesedat a to se mi po ránu zrovna dvakrát nechce. Dneska jsme si to obzvlášť užily, půl cesty za bagrem :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 08:35

Zabzu - od kolika hraješ? Abych to nepošvihla, nebo napiš přibližně v kolik mimískům zahraješ :lol:

Daji - o holkách jsem vůbec neslyšela

Jiti - krásné ráno, já byla jen na utz, u nás se screening nedělá a podle něj je to všechno v pořádku, doktorovi se Hopíček líbil :lol: :lol:

Já se dneska zase tlemím jako blázen :lol: :lol: :lol: , ale bude to do další ko dlouhý :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 08:49

ahoj Jiti ;-))) hmm bagry jsou super :-) to znám :-) já drandím přes takový kotěhůlky a tam jezděj furt nějaký tatrovky nebo bagry traktory a taak a v tý vesničce se fakt nedají předjet, samý zatáčky ;-))) já taky vyjela autem, jsem ostuda ;-) jenže já než bych se autobusem-vlakem-autobusem dostala do práce tak strávím 1,5 hodiny na cestě a to teda nedám. bejvávalo ;-)

o víkendu si musím zkrátit ty těhu gatě, abych je mohla začít nosit :-) zjistila jsem že dvoje džíny už opravdu nenatáhnu a ty jsem tahala docela často, pak mám ještě dvoje takový zateplený sportovní gaťky rejoicky, tak ty budu nosit ještě možná měsíc dva ;-) a pak nevím :lol: asi jen kabát.

jo holky musím si koupit nějakou podprdu :-( ty moje bolerka mi jsou jen tik tak a začínaj mě pod prsama řezat :-( béééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 08:50

mišu co povidáš ;-) další KO máš ty trippletesty 12.týho - to máš za pár!!! ;-)

já jdu v pondělí a úterý, musím tady v práci holkám nahlásit že přijdu později, jen nevím zda jim mám říct zubaře. asi jo…jít dva dny po sobě k jinýmu doktorovi je dost nápadný ;-) ach jo, a hned po tomhle vyšetření už to v práci řeknu až budu vědět že vše je jak má být…
už teď mě nebaví ráno sedat do toho studenýho autíka brrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 08:53

DaJi, to je sranda s těmi měnícími se proporcemi že? o podprdě už taky uvažuju, ještě mám v záloze jednu, kterou jsem si v nějakém deliriu koupila asi o číslo větší, nechápu, takže teď je mi dobrá, uvidím jak dlouho:)
mišu, dneska hraju od osmi, tak v tu dobu něco zahraju..něco pěkného :)
víte co? dneska jsem jela autem, tak dycky, když jedu sama, zapnu rádio a tam zrovna hráli Daru Rollinc..nijak zvlášť ji nemusím, ale ona zpívala takovou pomalou písničku s úžasným textem..o milování s přítelem, do kterého je samozřejmě hotová že :lol: no, já u toho uronila slzu, byla jsem úplně naměkko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.9.06 08:55

DaJan - já se vlezu do dvou bokovek, z toho jedny jsou do půl lýtek, což už neriskuju, takže výběr nic moc, aspoň ráno netrávím moc času před skříní :wink: . Sukně mi už není žádná, naštěstí mám ještě asi troje šaty. Ještě, že jedu příští týden k našim, prohrabu babičce skříň - je strašně šikovná švadlenka, takže její modely jsou jak z butiku a má jich tři skříně. Určo mi něco půjčí. 8)

Já mám TP stejný dle MS i UTZ, takže jestli bude nový sloupeček, prosím i do něj 28.3. Já vím, kdy jsme si červíka upekli (v den Hančiných druhých narozenin :oops: ), což bylo přesně uprostřed cyklu, takže ten datum určo sedí. A ani můj Dr. není nakloněný změnám termínu podle UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:00

Daji - u nás se nechodí na odběry na gyndu, tady se chodí na odběrový místo nebo jak tomu říkaj, u nás berou krev jen dětský doktorky, takže na gyndu jdu až za 5 týdnů.

Víte že Missorka už má nový stránky a jiný diskuze už se tam přesouvaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:01

Mišu ne nevím 8O 8O 8O kde jaký???

Jiti doplněno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:02

Mezi tím si skočím asi k obvoďákovi pro štempl a taky za miminkou k zubaři :lol: :lol: , ona mi dá razítko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436

žabžo
v jakém rádiu hraješ? To mi asi chybí těch nepřečtených 307 stran ze začátku :)
u nás ho asi nechytnu, ale třeba přes net bych si tě naladila

DaJi
hmm, tak jsem to spočetla a podle menstruace mám TP 6.4. a podle UZ 29.4. takže mám v merku skoro celý duben :lol:
no ale já bych věřila spíš UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685

Misu - a víš adresu? Můžem tak mrknout a rozhodnout se, ke komu se přidat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí