Poradna duly
Jana Čurdová
mišu nenapsala
teda teď už jsem to napsala
kujůůů ![]()
holky nevíte co je s: Hanelle, Žaneta, Nuny, Anet, Sun, a s Illenkou?
DaJi, jojo, super kauf..zkusím někde pohledat fotku, jsou super jednoduché a hlavně pohodlné..hurá, konečně mám na sobě něco jiného než pláťáky nebo jednu černou sukni:)
tak údaje chceš?
na průkajdě mám TP podle menstruace 17.3. a podle UTZ 31.3.2007
ty to máš taky tak nějak, že?
s tou prací nevím..ráda bych stíhala obojí a to rádio bych chtěla dělat i dál.. uvidím, co mi řeknou..
mišu, tak poslouchej, já zahraju něco pro nás dubňata co? ![]()
jj mišu, našla jsem to na netu. NB+ znamená přítomnost nosní kůstky čili dobrá zpráva ![]()
žabžo já to vaše rejdijou nenaladím
leda přes internet a to se mi nece
ale klidně dubňátkům něco zahraj ![]()
jj mám to podobně akorát posunutý. dle ms 27.3. dle uzv 17.4. ![]()
tak já sem tu tabulku vrazím až přijdou holky z kontroly ![]()
Ahoj,
Misu - NB+ mám napsáno jako, že je tam nosní kůstka, což je pozitivní. ![]()
Pravděpodobnost ještě nevíš?
Taky jsem vyrazila autem, do jeslí se to od nás snad ani jinak nedá, leda několikrát přesedat a to se mi po ránu zrovna dvakrát nechce. Dneska jsme si to obzvlášť užily, půl cesty za bagrem
.
Zabzu - od kolika hraješ? Abych to nepošvihla, nebo napiš přibližně v kolik mimískům zahraješ ![]()
Daji - o holkách jsem vůbec neslyšela
Jiti - krásné ráno, já byla jen na utz, u nás se screening nedělá a podle něj je to všechno v pořádku, doktorovi se Hopíček líbil
![]()
Já se dneska zase tlemím jako blázen
, ale bude to do další ko dlouhý ![]()
ahoj Jiti
hmm bagry jsou super
to znám
já drandím přes takový kotěhůlky a tam jezděj furt nějaký tatrovky nebo bagry traktory a taak a v tý vesničce se fakt nedají předjet, samý zatáčky
já taky vyjela autem, jsem ostuda
jenže já než bych se autobusem-vlakem-autobusem dostala do práce tak strávím 1,5 hodiny na cestě a to teda nedám. bejvávalo ![]()
o víkendu si musím zkrátit ty těhu gatě, abych je mohla začít nosit
zjistila jsem že dvoje džíny už opravdu nenatáhnu a ty jsem tahala docela často, pak mám ještě dvoje takový zateplený sportovní gaťky rejoicky, tak ty budu nosit ještě možná měsíc dva
a pak nevím
asi jen kabát.
jo holky musím si koupit nějakou podprdu
ty moje bolerka mi jsou jen tik tak a začínaj mě pod prsama řezat
béééé.
mišu co povidáš
další KO máš ty trippletesty 12.týho - to máš za pár!!! ![]()
já jdu v pondělí a úterý, musím tady v práci holkám nahlásit že přijdu později, jen nevím zda jim mám říct zubaře. asi jo…jít dva dny po sobě k jinýmu doktorovi je dost nápadný
ach jo, a hned po tomhle vyšetření už to v práci řeknu až budu vědět že vše je jak má být…
už teď mě nebaví ráno sedat do toho studenýho autíka brrr
DaJi, to je sranda s těmi měnícími se proporcemi že? o podprdě už taky uvažuju, ještě mám v záloze jednu, kterou jsem si v nějakém deliriu koupila asi o číslo větší, nechápu, takže teď je mi dobrá, uvidím jak dlouho:)
mišu, dneska hraju od osmi, tak v tu dobu něco zahraju..něco pěkného ![]()
víte co? dneska jsem jela autem, tak dycky, když jedu sama, zapnu rádio a tam zrovna hráli Daru Rollinc..nijak zvlášť ji nemusím, ale ona zpívala takovou pomalou písničku s úžasným textem..o milování s přítelem, do kterého je samozřejmě hotová že
no, já u toho uronila slzu, byla jsem úplně naměkko
![]()
DaJan - já se vlezu do dvou bokovek, z toho jedny jsou do půl lýtek, což už neriskuju, takže výběr nic moc, aspoň ráno netrávím moc času před skříní
. Sukně mi už není žádná, naštěstí mám ještě asi troje šaty. Ještě, že jedu příští týden k našim, prohrabu babičce skříň - je strašně šikovná švadlenka, takže její modely jsou jak z butiku a má jich tři skříně. Určo mi něco půjčí. ![]()
Já mám TP stejný dle MS i UTZ, takže jestli bude nový sloupeček, prosím i do něj 28.3. Já vím, kdy jsme si červíka upekli (v den Hančiných druhých narozenin
), což bylo přesně uprostřed cyklu, takže ten datum určo sedí. A ani můj Dr. není nakloněný změnám termínu podle UTZ.
Daji - u nás se nechodí na odběry na gyndu, tady se chodí na odběrový místo nebo jak tomu říkaj, u nás berou krev jen dětský doktorky, takže na gyndu jdu až za 5 týdnů.
Víte že Missorka už má nový stránky a jiný diskuze už se tam přesouvaj?
Mezi tím si skočím asi k obvoďákovi pro štempl a taky za miminkou k zubaři
, ona mi dá razítko ![]()
žabžo
v jakém rádiu hraješ? To mi asi chybí těch nepřečtených 307 stran ze začátku ![]()
u nás ho asi nechytnu, ale třeba přes net bych si tě naladila
DaJi
hmm, tak jsem to spočetla a podle menstruace mám TP 6.4. a podle UZ 29.4. takže mám v merku skoro celý duben ![]()
no ale já bych věřila spíš UZ
Misu - a víš adresu? Můžem tak mrknout a rozhodnout se, ke komu se přidat
.