Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
21.9.06 10:05

jelčo čááu :) hele výtok není žádná hrůza..taky to občas mám.. pokud Tě nic nesvědí a nedělá ti to problémy, tak je to v klidu..je to prý tím, že teď produkujeme víc hlenu..ble, to zní divně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 10:09

Já mám ten výtok taky a nesnáším slipovky, tak se několikrát denně převlíkám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 10:19

DaJi, já mám jen obavy, že to bude muset všude psát.. i to druhé jméno.. taky bych upřednostnila, kdyby to bylo jen tak lážo plážo, ale pokud to bude mít v rodném listu, tak je to oficoš..
Emma Marie je dobré, myslím si, že by to druhé jméno mělo být jednoduché.. aby to pak nedopadlo jak v telenovele. … Viktorie Emanuela :lol: nebo Jose Armando :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 10:24

Terezka se původně měla jmenovat Terezie, ale stejně by jí každej psal jako Tereza, tak jsem od toho upustila, ale teď mě to docela mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 10:25

Misu - taky bych byla pro Terezii stejně jako pro Viktorii. Viktorka se mi zdá moc zdrobnělá. Ale Tereza zní dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 10:27

Akorát že Terezek je fakt hodně, tak te´d hledám nějaký jméno, který neuslyším na každým rohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 10:28

Jiti - teda ty už jsi 14 týden, mě to nějak hrozně letí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.9.06 10:28

Ahoj holky, zdravím :)

Jiti, uhodla jsi, jsme z Nové Líšně :lol: . Bydlíme nahoře u Jírové, je to tu pěkný. Nejlepší hřiště s houpajdama je asi u školy na Horníkové, jestli to tam znáš. Ale dětská hřiště jsou tu na každém kroku a na každém je minimálně skluzavka, písek a prolízka. Je to všechno nově udělaný, oplocený. Tak až se tu zase někdy objevíte, tak dej vědět a pokecáme živě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 10:33

žabžo já myslím že oficoš to bude akorát v rodným listu. a na vysvědčení třeba taky ale na notýsku si bude psát normálně jen Ema. tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.06 10:36

Nějak nestíhám reagovat, mám tu něco na práci 8O
Misunko - to je fakt, mohli jsme se potkat u dr. :lol: , ale já jdu nakonec stejně až zítra ráno, tak by z toho nic nebylo :lol:
Do UO jsem do školy nechodila, jen do hudebky na prvním stupni - neznáme se odtamtud :lol: asi ne, to bylo asi před 15 lety :lol: Vlastně taky rok na anglinu po střední, že by ?:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 10:38

Romco - fakt nevím, třeba se někdy potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 10:50

Holky - četly jste Konec domovnice? Že t o s Emimi vypadá nahnutě už delší dobu sleduju, ale že se to začne takhle hroutit? Umíte si představit, že bysme si neměly kde pokecat? Já jsem totál závislák, takže bych se asi zbláznila. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 10:53

Jiti to jsem nečetla. to je o emimi???? 8O jdu číst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 10:58

Jiti - já to četla a Missorce se nedivím. Třeba založí nějakej novej server a přestěhujem se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 11:01

Tak kočky, já se zatím loučím, jdu se zkulturnit, pak do školky a hurá k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí