Poradna duly
Jana Čurdová
matiee děkujeme ![]()
saal: no věru staročeská krásná jména. tak už máte vybráno koukám ![]()
kdo dál?
saal
jojo, taky mi nešlo se přihlásit ![]()
koukám, že už vybíráte jména, my jsme ještě nezačali, jen už mi manžel pár zatrh, třeba Emmu (přece nebudem mít doma pštrosa), Bereniku (to jsem v životě neslyšel), Květu (tak se jmenuje tchýnina sestra, se kterou nemluví)
o klučičích jsem ještě ani netroufla začít ![]()
jinak to berete poctivě, asi se teda začnu taky měřit, váhu už mám od manži slíbenou, ale chtěla bych nějakou pěknou, třeba skleněnou nebo tak
ahoj zuzajdo
týjo takový zvláštní jména
asi budete muset udělat kompromis nebo ty vybereš pro holku manža pro kluka a až se to narodí tak už to bude neměnné ![]()
saal no ale to je neobvyklé krásné české jméno
nemáš si nač stěžovat
já se svým tuctovým Jana taky trhám rekordy
Věry znám všehovšudy dvě, tak aspoň si tě nikdo nesplete
nebo se nech přejmenovat
to taky jde
Tak to jsem našla ke svému jménu ![]()
Jméno VĚRA znamená víra. Nosí jej celkem 140.109 obyvatel České republiky. Svátek připadá na 8. říjen.
Toto jméno má také verzi VERA, kterou nosí 20 lidí.
Vaše hledání vrátilo 3 příbuzné výsledky: BOHUVĚRA, OLIVERA a XAVERA.
já vím, jak mě mrzelo, že nás bylo víc zuzan ve třídě, chtěla bych něco „originálního“, proto já zae manželovi zatrhla Janu (sorry všem Janám), znám jich tolik …
ještě se mi líbí Anička - ale je fakt, že jsme spolužačce říkali Anča a Andula, což se mi už tak nelíbí
jinak mám ještě v záloze „normální“ jméno, když s ním nebude řeč: Tereza
Význam jména Jana ![]()
Jméno JANA znamená Bůh je milostivý; milostivý dar Boží a je to jméno původem hebrejské. Nosí jej celkem 276.123 obyvatel České republiky. Svátek připadá na 24. květen.
Toto jméno má také verzi JÁNA, kterou nosí 7 lidí.
Vaše hledání vrátilo 25 příbuzných výsledků. Tady jsou: ARJANA, BILJANA, BOJANA, BORJANA, DAJANA, DAJÁNA, DEJANA, DIJANA, ILJANA, LAJANA, LIJANA, LILIJANA, LILJANA, LJILJANA, MARIJANA, MARJANA, MIRJANA, RIJANA, RUMJANA, STOJANA, TATJANA, TATJÁNA, TAŤJANA, TAŤJÁNA a ULJANA.
No a mě vybrali naši Romana - hrozný, vůbec se mi nelíbí, ale zas se nechat přejmenovat je taky divný. Jsem zvědavá, co budou jednou říkat naše dětičky na jména, co jsme jim vybrali ![]()
Já našima taky furt říkala proč mi vybrali takové škaredé a tvrdé jméno, ale měnit už si ho asi nenechám, jsem si zvykla
a všichni mi musí říkat Veruš nebo Veri, kdo mi řekne Věro je synem smrti ![]()
Tak já mizím, hezky to tu všechno proberte, ať mám zítra co číst
Čauky
Tak já taky končím, malá se probudila musím ven
tak se mějte ![]()