Poradna duly
Jana Čurdová
díky za pochvalu holky, já si potřebovala akorát změnit termín.. budu používat ten, který mám na průkazce, ten je oficiální..akorát mě štve, že jsem se posunula o dva dny..grrr..
![]()
s těmi grafy vás obdivuju, jste pečlivé teda.. já jsem v tomhle lempl, děkuju bohu za takové lehké otěhotnění, protože, kdybych měla něco měřit a vypisovat, tak budu bez sviště.. ale jemu děkuju každý den za ten zázrak ![]()
mišu čauki, jdu se podívat na tvůj pupík ![]()
Zabzu - dva dny, to naštve, ale docela mi to teď utíká. Hlavně se bojím, že mi zítra řekne doktor nějakou jobovku ![]()
nazdar baby, cé novýho, jenom nakukuju a zase valím, 1000 práce pred dovolenou a jooooooooooooooooooooo VČERA MI ZNIČEHONIC VYPADLA PŮLKA ZUBU STOLIČKY!! No děs....... valím ted za MUDr, ale nechápu co s tím kráterem udělá, vypadá to straslive, jeste ze to nebolí...... sem ani netusila, ze v tom zubu je vevnitr vzduchoprázdno ![]()
Jestli můstek pomůze? Netuším, fakt zalamuju pred dovolenou, toto pekně začíná he, to těhulovství, nez vodkojím, budu bezzubá baba ![]()
hehe, tak zatím zdááááááár
mišu, super panděrko
(myslím to v dobrém samozřejmě) ![]()
no, teď už nedotahuju Jiti, ale spíš jsme na stejné lodi my dvě že?
chápu Tvou nervozitu před kontrolou, já už jsem vyšilovala tak dva týdny před…to jsou nervy..ale pak ta úleva!! však zítra uvidíš
Ahojky, tak jsem vás teď dočetla a napadlo mě, že já s Nikou jsem bříško mazala, ale ne nějak pravidelně mám pocit, že ke konci jsem na to uplně kašlala
a nemám ani čárku, ono možná to mazáni někdy nepomůže, když k tomu má někdo dispozice ![]()
Jelena - mám pocit, že pod tou plombou máš kaz, mě nedávno taky vypadla a byl tam kaz jak Brno ![]()
Dajana - jsi hubeňour, kecko ![]()
Ahoj holky ![]()
Zabzu - přesně souhlasím s Tebou - dělat grafy, tak taky žádný mimi nečekám, na to prostě nejsem. Ještě že se náš brouček povedl na poprvé
.
A máš krásnej metřík, fakt ![]()
Taky si myslím, že kdo má k těm strijím dispozice, tak je asi bude mít i přes všechno mazání. Já se mažu, jako i dřív, normálně těl. mlékem Nivea a uvidíme v dubnu ![]()
SAAL- mně nevypadla jen plomba, prostě se zub podélně rozlomil a vypadla celá půlka stoličky i s kouskem plomby no a jak koukám tak koukám, tak v tom zubu vevnitr nic není, hehe, prostě vzduchoprázdno, ta plomba drzela ve vzduchu, zub asi zvětral ![]()
Su fakt zvedava co s tím provede, aspon at preziju tu dovču, predstava, ze tam půjdu k místnímu zubákovi, co ještě šlape na kole aby se mu točila vrtačka, mě fakt děsí........... hlavně by to čék musel zacálovat - spoluučast 5000Kč u mé pojistovny, HEHE
Vy máte uz náký kontroly baby? Já furt nevím co tam mám, divný pocit, uz at je náký UZ. Taky to tak cítíte?
Jelena - vždyť už mám na krku 12 týden a mimi jsem ještě neviděla, ale doufám, že už příští týden se dočkám
snad tam nebudou dva ![]()
jelčo ahooooj ![]()
kurňa se zubem, dej pokoj, to musí být hrůza, já jsem hysterka, jen co vlezu do ordinace ![]()
chudáčku, hlavně ať tu dovču přežiješ bez bolesti.. pamatuju se loni, když jsem byla ve Francii tam měla jedna paní tak šílené bolesti zubu, že celý týden probrečela v chatě, pak jí někdo sehnal strašné léky dryáky, po kterých to jakžtakž zvládala..uf..
víš co, s těmi pocity, že v břichu nic nemám to máme stejné..já už naštěstí to svoje škvrně viděla, tak jsem teď klidnější..tak na týden, hehe
uvidíš, taky se dočkáš..ty pocity máme asi všechny
Zabzu - tak mě už týden od kontroly uplynul a opět se začínám propadat do nejistoty. Ty kontroly by fakt měly být minimálně ob týden. Do té mé ještě necelé 3 týdny, uf! ![]()
Jiti, že jo? od minule, kdy jsem poprvé viděla prcka naživo, jsem byla tak týden v klidu a pak začala vyšilovat, jestli tam je, jestli si to nerozmyslel
a že mi neroste břicho a furt něco.. někdy dost brutální myšlenky!!
musíme myslet pozitivně, že je jim u nás dobře
já si pořád říkám, co by prcek chtěl, nemůže se narodit do lepších podmínek.. tolik lidí se na něj těší, moje máti už skoro nespí a to jsme teprvá na začátku ![]()
Holky, trochu života tady! ![]()
Včera jsme seděli nad kalendářem, Blanka mi neprošla. Předběžně jsme se shodli na Silvie, Gabriela, Alexandra a Michaela. Co na to říkáte? ![]()
holky nebojte však oni se ty prďolky nikam neztratili
to víte že tam jsou ![]()
ale souhlasím že uzv by měl být jednou za 14 dní maximálně
aspoň ze začátku než jsou cítit pohyby ![]()
holky psali jste si a budete si psát pohyby? jsem našla v jedný kníze že je dobrý si udělat tabulku a psát si v kolik hodin a kdy se mimís pohnul a evidovat si to, aby kdyby nááhodou pak přestal kopat aby jako bylo černý na bílým ta aktivita zdokumentována. aj to může být hezká památka
jdete do toho? já asi jo, fakt jsem na ty tabulky jetá ![]()
Jiti, tak z těch čtyř jmen bych brala asi nejvíc tu Michaelu..ale nijak nadšeně.. holt jiný vkus
ale o tom to je, hlavně, ať to máme rozmanité.. ten můj, když jsem mu říkala, že bych chtěla, aby byl prcek pojmenovaný po něm, tak říkal, že by hrozně rád.. takže já už nemůžu couvnout.. strašně ráda mu dělám radost ![]()