Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
19.9.06 15:34

saal - tchýně :twisted: :twisted: :twisted:

Já se přiznám, že okna myju před vánocema, na jaře, začátkem léta a na podzim, ale letos to na podzim asi nedopadne, až před vánocema, ještě je přes ně vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 15:39

Zuzajda - super moc děkuji jsi strašně šikovná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 15:41

saal
není zač
tak já jdu zas pracovat … to mi to tu zas uteče :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 15:41

jééé tak to jsem ráda že mě nezmlátíte za to ;-) :-)

mišunko tak ty brejle nenos :D hned bude uklizeno :lol:

zubajdo co ty a úklid domácnosti? ;-) a vůbec ;-) jsi vdaná nebo s přítelem? ;-) a taky řekni zda se dole holíš :D a jak :lol: (na to tu odpovídali všichni) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 15:44

Daji - kecáš, já jsem na sebe toho práskla hodně, ale jak se dole holím ne :lol: :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 15:44

jéé mišunko tys to vážně neřekla? no tak šup :lol: jsi na řadě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 15:45

DaJana
jsem vdaná (fotky ze svatby zde )
na uklízení moc nedám, uklízíme jen jednou týdně, nesteleme, okna myju dvakrát ročně a rozhodně ne v zimě, na nádobí máme myčku

a nohy si holím … a jinde taky, občas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 15:46

:P :P :P to víš, že jo, Třebová je malý město, zítra ráno to budu mít na talíři :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 15:48

daji - to víš že na čtvrteční poradnu udělám nějaký úpravy, shodím liány na nohách i jinde :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 15:49

mišunko tvoje fotka s ksichtíkem i s pupkem už je stejně hozená na netu (jsem to dala zubajdě aby to dala na východočeský sever pod nadpisem: Hledá se ;-)))) takže nějaká oholená čárka už nehraje roli :lol:

jéé zuzajdo to je príma že v tom nejsem sama ;-) hold ty okna flákám no.já vím…jenže oni jdou fakt blbě otevřít ;-) takový ty starý panelákový kšunty fuj ;-) tak se nedivte :lol:

já si taky nohy občas holím ;-) a výš se taky holím ;-) třeba pod pupíkem ty chloupky trhám :lol: roste mi tam občas nějakej ježichlup tak vždycky skučím ;-) jsou zarostlý v tom špeku asi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 15:51

Zuzajda - no zatím jsi tu nejznámější tolik fotek tu neukázal ještě nikdo :D Zajímavé svatební šaty a svatba na Okoří nádhera 8O no a ta svatební cesta mě už uplně dostala, závidím a zamačkávám slzu, protože proti tobě ta naše svatba byla nudááá :wink: Nestihla jsem se podívat na všechno musím letět s malou ven, ale já se dokoukám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 15:51

zuzajdo jéé ty jsi sympaťačka ;-))) a manža taky ;-))

mišunko teď jsi se práskla ;-) Třebová ;-) hehe jen nevím která ;-)

a liány shoď ;-) děti budou mít houpačku :-) to bude príma, taková přírodní ušeň :lol:

holky za chvilku frčim dom ;-) teda na oslavu ségry narozenin ;-) domu až pak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 15:53

jo a úpravy budou už dnes, abych neměla ve čt rudou prdel jako pavián, pardon :oops: , já to stejně zítra na tom talíři mít budu :lol: Ráno něco říkám kámošce a ona na to : „já vím“, šmíruje, takže tímto zdravím PEHY :lol: :lol: :lol: mě zabije :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fontanka
19.9.06 15:54

nedá mi to, abych sem zas nevlezla…

CIFKO - taky na mě všichni zírali a nechápali, když jsem oznámila, že čekám třetí děcko…hlavně příbuzenstvo…ale zvykli si a dneska by si tu prďolku malinkou jenom chovali :wink:
je fakt, že já mám 2 holky za sebou a tu 3. skoro až po sedmi letech, tak to už je o něčem jinym, ale mam 2 kámošky, který maj 3 děti vždy po 2 letech a taky to zvládaj…přeju hlavně, ať jste všichni zdraví! a na ostatní lidi se CIFKO vyprdni - šak oni si zvyknou… je to tvůj život - fandím ti

• Citovat
  • Upravit
4011
19.9.06 15:55

hehe mišu to je fajn že jste takový kámošky :lol: vražda v salóním kupé tu ještě nebyla ;-)

jdu. pac a pusu berušky :-) pohlaďte si bříška ;-)

dokoukám zítra šaty fakt pěkný zuzajdo, moc vám to slušelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí