Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
20.9.06 11:14

Jiti - Alexandra je odjakživa Saša - takže Sašenka a taak - to se mi moc nelíbí.....

Gabriela je Gábina, Gabčule, Gabča…to je kámoška a dá se to ;-) to by šlo :-)

Michaela nebo Michala taky možná!! je moje sestřenka a to jméno se mi líbí ;-) Míša Miška Mišpule ;-)))) říkáme jí různě :-) až na to že je děsně infantilní a je to šprt a nemá jí nikdo rád tak jméno dobrý ;-) tohle jménem nebude :lol:

tak já vám sem taky písnu moje favority ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 11:15

DaJi, ty tabulkářko :) jen si to piš, budeš mít fakt skvělou evidenci a taky památku, což my línější nebudeme..já budu ráda, když si za každý den udělám čárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 11:17

hehe žabžo ;-) možná to mám v sobě zakořeněný páč já ani nevím čas kdy jsem se narodila :-( tak to nechci odfláknout aby moje dítka pak nenadávali ;-))))

jeleno je možný že ti tu plombu na ten zoubek dala blbě nebo prostě se tam dostal vzduch a bakterie a vyžrali ti ten vnitřek. zuby nejsou vzduchoprázdný sami o sobě ;-)

jo ještě Silvie (pro Jiti) - to se mi nelíbí. Sylva nebo Silvie už je fuk a říkat jí Silvičiko to už je jak želvičko ;-) hehe :-) není to můj favorit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 11:19

DaJi, hoď sem svoje favority :))) su zvědavá..
no jo, tak já vím, kdy jsem se narodila, mamka mi to i popsala :lol: říká se, že dcery rodí podobně jako matky, prý se i v některých porodnicích ptají, jaký porod měla máma..myslíte si, že je to pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.9.06 11:24

No kéž by to o těch porodech byla pravda, já byla na světe se vším všudy za 1,5 hodinky :D
Jména - zatím se nám líbí Ella a Radim, co Vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 11:25

Teda holky, s těma jménama jste mi úplně rozhodily sandál… :cry: Asi je na mě ten kalendář příliš krátkej.

Já myslím, že dneska se na porody matek už neptají, aspoň v mém případě to spolu nemělo nic společného - máti má úzkou pánev, takže 3× císař. :roll:

Zabzu - a neutíkej mi s tím metrem, to bys to musela přehazovat po každé kontrole. Kašli na UTZ a zůstaň se mnou. Já ho měnit určo nebudu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 11:27

Romcaa - Radima bych brala, i když mě nenapadá moc zdrobnělin, Ellu bych nechtěla - nemám ráda novoty a Nelinek je okolo spousta :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 11:29

Romco, tak Radim je krásné jméno..to se mi líbí, znám taky spoustu super Radimů, takže perfektní.. a Ella..já nejsem moc příznivec takových cizokrajných jmen.. ale je to pěkné, to je jasné :)
s tím porodem bych to taky brala, já byla na světě za 5 hodin a brácha do dvou hodinek..takže pohoda..
Jiti, neblázni, Tvoje dítě, Tvoje jméno :) každý má na to jiný názor, nejhorší je, že něco navrhneš a druhá strana namítne..to ne, takhle se jmenoval jeden blbeček z naší třídy.. a máš zase po výběru :) klasika..
metřík jsem si už změnila, ale naposled, teď už ho kašlu, chtěla jsem tam jen mít termín, který mám na průkazce, ten považuju za oficoš.. :)
ale je to super, přesně na 10. narozeniny Terezky.. je jasné, že trefit se by byla náhoda jak hrom !! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 11:30

no jo Jiti hele s těma jménama to chce čas. já v tom kalendáři pokaždý najdu nějaký další jméno který se mi líbí víc a víc a taky jich x vyškrtnu jako tuctová ;-) :D

Romčo - Radim se mi taky líbí a moc ;-)

takže, nelekněte se :D

Alice, Ivana, Ema, Aneta, Markéta, Martina, Magdaléna, Eliška, Renata, Alžběta, Simona, Iva, Jitka

Zdeněk, Robin, Radek, Rostislav, Dalibor, Vít, Jindřich, Vítězslav, Roman, Radim, Samuel, Šimon

vyhodila jsem už x jmen který jsou moc častý nebo se nehodějí k příjmení nebo je manža zamítl ;-) takže u nás Viktor nebude :-))) ale tohle jsou fakt favority tento týden ;-) příští už to bude zase jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.9.06 11:34

Jitti - Radim-Radimek, Ráďa, Rádik, Radásek :lol: (má ho jedna známá, tak se mi to nějak zalíbilo :lol: )
právě Ella se mi líbi, protože Elišky a Nely jsou všude kolem a my potřebujeme krátký jméno :lol: Ale je fakt, že naši na to koukali taky divně :roll: Jenže ty pěkný jména se dávají hrozně často, tak uvidíme, co ještě vymyslíme. Je to docela problém, to by jeden neřek 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 11:34

Zabzu - znáš to ne? Už myslíš, žes TO našla a někdo ti to sepsuje a ty zase váháš. Hrůza! :)

DaJano - teda s tímhle výběrem máte do porodu co dělat. U holčiček hlasuju pro Emu, Elišku, Alžbětu - tyhle 3 mi doma neprošly, ale moc se mi líbí, s Jitkou :wink: bych taky souhlasila. Jsem s ní moc spokojená.

Klučičí máš vybraný krásný, jen mi tam vůbec neladí Samuel (toho fakt nemusím) a Šimonů je taky moc. Brácha je Jindřich a táta Zdeněk - moc pěkná jména! Máš hodně podobný vkus. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.9.06 11:38

Daji - taky se mi líbí Ivana a Aneta, z klučičích jen ten Radim, ale času máme ještě dost, že jo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 11:38

DaJi, pěkný výběr.. tak já bych dala Alžbětku nebo Radima.. Alžbětu jsem chtěla vždycky, ale už to kašlu..
Jiti, jojo, to je jasné, vždycky to tak je, když něco vybereš, tak si někdo vzpomene na nějakou protivnou tetičku z třetího kolena a máš po jménu..
naštěstí u nás jsou všichni srozuměni s Viki, takže nikdo nic neříká.. jo, DaJi, ty jsi hodná, že teda Viktora mít nebudeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 11:41

holky, tak teď mě konečně zaujalo nějaké těhu oblečení.. tyhle šaty si asi koupím !
 http://www.tehulky.cz/…y_brasil.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 11:42

Jiti díky za poklonu. výběr není otázkou vkusu ale je to aby se to dalo vyslovit s tím naším sáhodlouhým příjmením a taky aby to jméno mělo hodně obměn což koukám že ne všechny mají ;-) například Markéta ?? to se snad ani zkrátit nedá chuděrka ;-)

Samuel se mi líbí jako Samík, Samča ale je fakt že to k nám moc nejde a Šimonů právě okolo moc neběhá?! 8O tak jsem si myslela ;-) no nic :D

to víte u chlapa se musí vybírat aby to znělo ;-) až bude dělat někde manažíra nebo ředitele tak se přece nemůže jmenovat Bonifác ;-) :D

a holčička musí znít něžně a jemně, to ta naše holčička totiž bude ;-) křehké stvoření :D

hehe

k tomu porodu - myslím že tohle se nedědí ;-) záleží to hooodně moc na psychice rodičky dle mého. a na připravenosti těla a taky na fyzické kondici! to s maminkou nemusí být vůbec stejné!!! takže myslím že na tohle spoléhat nelze ;-) ale nebojte, my budeme mít krásnej hladkej porod, stejně jako to bezproblémový těhotenství přece!!! sakra myslí si to někdo jinej krom mě taky? ;-) já tomu věřím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí