Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, to vám musím napsat.
Moje mamka když chodila střední školu, tak byli 3 kamarádky. A všechny měli potom dcery. Dcera jedné kamarádky je těhotná a čeká mimi úplně stejně jako já - konec dubna (teda čeká dvojčátka
). Ta druhá kamarádka byla u mamky asi před měsícem a mamka jí celá nadšená hlásila, že bude babičkou
No a ona, že jejich mladí pořád nic a byla z toho docela smutná (má totiž jen jednu dceru). A tento týden jí volala, že dcera čeká mimi taky koncem dubna
To jsou náhodičky, co? ![]()
saal: a mne se zas uz od 7. mesice ptali, jestli nahodou uz nemam rodit nebo jestli necekam dvojcata
![]()
romcaa: opravdu nahody
![]()
zabzi: ty hadriky jsou ale dooost dobry …
… ty ceny ale taky ![]()
Jo a co potom s těma kalhotama, já mám odminule šaty a v těch nevyjdu neboť jsou letní a tak už dva roky vysí ve skříni
asi z nich udělam prachovky ![]()
saal: no ja svy minuly tehukalhoty prodala
… ale je fakt, ze tu mam pak jeste naky tehukousky … do kterej uz asi nevlezu
… jsem v tomhle desna … uz se mi nelibej
![]()
Klarisa - já jsem měla tu výhodu. že jsem měla pořád docela malý bříško takže jsem furt nosila normální kalhoty nebo legíny no a ty šaty, takže teď na zimu nemám nic a asi si něco budu muset koupit
moc se mi do toho nechce, protože mi to potom bude na nic ![]()
klariso to je krásnej pupoušek teda
taková vyžle a takovej břuch
no to nás čeká teda podívaná ![]()
holky mě teda ta prodavačka říkala že když ty gatě neunosím že maj komisní prodej a můžu je tam prodat za mnou určenou cenu?! jenže je mi to divný páč v tom krámě měli jen samý nový věci a tudíž by mě zajímalo kde jako ten komisní prodej maj (jsem se blbec nezeptala)
Tak nakukuju do kalendáře a myslím, že by to chtělo trošku obnovit, prostě aby tam byly přidaný takový dnes používaný jména. Myslím, že např. Jeronýma, Olívii, Huberta, Xenii, Vendelína nebo Havla už asi moc lidí nedává (nic proti těmto jménům), ale třeba dnes běžný Tobiáš v kalendáři vůbec není ![]()
Taky jste měli teď problém se dostat na emimino, mě to tak deset minut nešlo furt mi to psalo že tato stránka neexistuje ![]()
romčo máš recht
chtělo by to
ale tobiáš určitě někde v kalendáři je, jen ne asi v tom běžným…existuje dalších 365 jmen které jsou v česku uznávané a nejsou tištěná běžně ale svátek určo někde maj
ale kde to sehnat že, tenhle seznam ![]()
Holky podívejte se sem tam maj i datumy, ale Tadeáše jsem tam nenašla
www.vestirna.com/…na/jmena.php?…
jj saal taky taky. občas to blbne. největší průšvih je když zrovna odesíláš zprávu a ona zmizí ![]()
mám hlad. jdu na lov
Čaute,
sorry za vlezing, ale koukala jsem, že hledáte Tadeáše…
Druh jména: mužské
Domácké podoby: Tadeášek, Tadouš, Tadek
Původ: hebrejský
Význam: chytrý, rozumný, smělý, odvážný, chvála Boha
Používá se: řídce užíváno
Jmeniny: 25. června (slovenský kalendář ) ; 28. října (starší kalendář )
dobrá. tak já tedy po prohlédnutí toho kalendáře nechci jiné jméno než pro kluka Jasoň (Jasoněk, Jasan, Jasánek) a pro holčičku asi Želmíra ![]()
co vy?