Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
20.9.06 11:44

Zabzu - a já jsem ti chtěla psát, že ti to sluší. :lol:

Kdes to našla? Nevypadá to špatně, ale vzhledem k množství rifloviny to nebude zadara a navíc se to na pupíku asi nedá povolovat - napřed to bude s velkým pytlem vpředu a pak to bude tlačit. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 11:44

žabžo to jsou těhu šaty? 8O hmm krásný :-) tak ty si fakt kup, budeš těhu kočka :-)

holky tetičky z třetích kolen myslím naštěstí u naší generace nehro, to byla jiná jména ;-) a jinej vkus :-) to se ještě jména dávali po otcích a dědečkách a kmotřenkách ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.9.06 11:46

Tak holky já mám taky napsaná nějaká jména z kterých budeme vybírat :D
Holka - Denisa, Daniela, Julie, Katrin, Lea, Mariana, Nora, Rút, Šarlota, Tamara, Valentýna, Zoe, Žaneta
Kluk - Oliver, Patrik, Sebastian, Štěpán, Kryštof
Holek je víc jsou hezčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.9.06 11:48

Dajana -taky jsem doufala, že budu mít bezproblémový porod a jak jsem dopadla, děkuji že existuje epidural příště jdu do něho hned :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 11:50

Jiti, no jo, tak krásná teda nejsem :) je to drahé jak hrom, strašně se mi to líbí, akorát taky jsem přemýšlela, jestli to povoluje s rostoucím pupkem… eště koukám na kalhoty
http://www.tehulky.cz/oz/toulon.jpg /> http://www.tehulky.cz/oz/active.jpg /> chjo, ty ceny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 11:51

Saal - tak ty jsi úplně jiná krevní skupina. Tyhle jména vždycky přeskakuju obloukem, jsem zvědavá, na čem se shodnete. Nakonec, když se nějaké jméno dýl opakuje, začne se líbit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 11:52

saal ;-) jména cizokrajná, ale výběr pěkný :-) jsem zvědavá jak se nakonec váš puclík bude jmenovat :-)

no s tím epidurálem…je dobré s tím počítat jako s alternativou ale já bych chtěla fakt přirozený porod, třebas aj na 14 hodin od 1. doby porodní. prostě nechci uspěchat svoje vlastní tempo, ať se doktoři třeba poprděj ;-) nenechám si píchat žádnej oxytocin ani jiný driáky jen abych to už měla za sebou. samozřejmě že může nastat situace kdy to bude potřeba. ale pokud možno tak fakt nechci nic. jen porodní stoličku a manžela ;-) víc nepotřebuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 11:55

žabžo ty gatě jsou parádní :-) máš výbornej vkus :-) jenže na mě by byli jak pěst na oko :D jsem sportovní typ. nejvíc spokojená jsem v mikině a pláťákách ;-)

Jiti máš recht - čím víc to jméno slýcháš tím víc se vryje a někdy aj začne líbit ;-) každopádně je fakt, že tady asi nikdo (??) nechce taková ta tuctová ohraná jména typu Barborka a Klára (fakt hezká jména jenže je má každej) ;-) a to samý u kluků - Jan, jakub, tomáš atd…

jdu papat ;-) dobrou chuť i vám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.9.06 11:56

Dajana - třeba ti to vyjde už se těším jak to každá budeme mít :D Já jsem první epidural taky nechtěla, ale potom jsem o něj prosila a jsem ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 12:03

saal, Kryštof je pěkné jméno, ale fakt nechápu, jak mu říkat.. Kryštůfek se mi nelíbí a jinou alternativu neznám..
jojo, porody, každá si přejeme co nejrychlejší, já si nedělám iluze radši.. :) přítel má strach, protože si už dvakrát zažil dramatického císaře, tak už teď vyšiluje..
DaJi, díky, jedny ty kalhoty si asi koupím, líbí se mi..navíc jsou na zimu, ale musím si je vyzkoušet někde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
20.9.06 12:16

Zabzulka - třeba Krys, ale o je jak krysa že :D a trochu mi to připomíná skupinu kterou nemusím :lol:

Mě se takové trochu cizí jména líbí, ale u nás to skončí stejnak nějakou Verunkou nebo Ondrášem jak chce můj manžel, ale mě se to moc nelíbí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.9.06 12:19

Ahoj holcicky! :wink:
Nejprve vsem preji krasnou stredu :) !

Zabzu: ty jo … pekny obleceni … na jakych strankach jsi to nasla??? moc prosim :wink:

Dajan: peknej pupicek :wink:

Koukam, ze probirate jmena :wink: … no to my uz nejak mame vybrano a to jeste pred tim nez jsem vubec otehotnela … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 12:35

klariso tak šup ;-) dej nějaký jména do placu :-)

jj uvidíme ;-) jsem zvědavka až se začne rodit tak to tady budu bedlivě sledovat :-)

holky myslíte si že ještě někdo přibyde sem k nám? ;-) podle mě už leda nějaká těhulka která objeví emimino nebo se zaregistruje a odváží sem nakuknout ;-) jinak asi už květen nebo červen že? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.9.06 12:39

No jo, taky jsem zvědavá na duben. Já to tady budu moct sledovat skoro nejdýl, pokud se mimi nerozhodne mrknout na svět dřív :wink:

Klariso - čekáme na jména :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
20.9.06 12:56

pardon :oops: ze jsem se odmlcela, ja vas nechtela napinat :wink:
Niki se probudila, tak jsem ji sla jeste uspat :wink:
jo … tak ty jmena :wink: … Tadeáš a Kristýna … to jsou nasi favoriti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí