Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
20.9.06 15:07

saal díky za vyhledání ;-) hlasuji pro Rumjanu ;-)) a ne že mi řeknete jinak ;-)))))

pěkný zbytek dne děučata, obávám se že tady toho sama moc nepopíšu ;-) je to takový blbý ;-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 15:07

čus baby, musela jsem teď něco dělat..divné že? :)
ještě čučím na další těhu hadry a chytá mě amok..asi budu chodit nahá.. to je všechno strašně drahé..ještě jsem ochotna koupit si ty gatě a jinak sekáč to jistí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 15:41

žabžo nahatá chodit nebudeš ;-) vezmeš tátovi tepláci a mámin vaťák a pudeš na prohlídku :lol:

prchám dom za chvilku tak se mějte krásně :-) pac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 15:49

teda holky, člověku se udělá blbě a pak nestíhá dočítat.

Rumjano - to myslíš vážně s tím zapisováním pohybů? Se pak upíšeš k smrti, to se ale vůbec nevyspíš, třeba Teri měla vždycky nejvíc práce v noci, to bych fakt psala každý dvě minuty :lol:
Jméno Michaela ti schvaluju, já jsem moc spokojená.
Dvojčátka - proboha ne :! :! :!

Na kontrolu jdu zítra až ve 13 h, takže dopoledne bude mučeníčko.

Pupek - já měla dva měsíce do porodu a lidi na mě koukali jak z jara, že ještě nerodím. No a jak je vidět, tak te´d to nebude jiný :roll: a mimi malinký.

Jména máme zatím - pro holčičku - Vanesa, Karolína, Andrea
pro kluka - zatím jen David, vůbec se mi žádný nelíběj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.9.06 17:22

HOLKY, prosím poradíte? Nemám dnes ani zítra čas tu plkat, fakt nestíhám, pak ta dovča, můzete mi odpovedet do schránky nekdo?

Se mi objevil výtok, ehm, takový čirý a bílý, nevím co s tím 8O
Napiste mi prosím do SZ jeslti je to normální, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.9.06 17:25

jo a zubarka dopadla strasně. Sice to vůbec nebolelo, ale zub je totálně v háji. Sám vod sebe vodumřel a rozpadl se, vůbec chudera neví co s tím. Prý to vyresime po dovolené, zatím mi tam plácla nákou vlozku a nesmim tam kousat JÁ ŽRAVEC, hehe.
Takze asi bude umělej zub, té pech..... a to je teprve zacátek tehulovství…
Jo a chtela me poslat na rentgen a pak jí došlo ze su těhu, takze nic.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.9.06 18:41

Jiti, gratuluji ke skvělému výsledku, proti tobě jsem žabař :lol:

Potřebovala bych poradit od zasloužilých mamin ohledně teploty při zoubků. Malé teď rostou trojky, má přes den kolem 37.5, večer 38.2. Mám se chovat jako by měla „klasickou“ teplotu, tzn. nechodit ven, udržovat ji co nejvíc v klidu nebo to nemusím tak přehánět, když je to jen teplota od zoubků? Předchozí zuby se obešly bez teplot, tak jsem nezkušená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 19:09

jani - ahoj, tak to ti neporadím, Terezka nikdy při zoubkách teplotu neměla. Jestli je to fakt od zoubků a je jinak v pohodě, tak bych ji doma nedržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.9.06 19:30

Ahoj Mišu, ono je to taky pěkně těžký udržet ji doma. Normálně jsme osm hodin denně venku, takže je na to tak zvyklá, že se doma jen nají a už buší na dveře se slovy „pápá“.
A gratuluji k nepřibraným kilům, jsem zvědavá, jak dlouho nám to vydrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 19:34

jani - tys taky ještě nepřibrala? Moc se neorientuju. Podle toho mýho břicha by to nikdo neřekl :oops: S Teri už jsem měla dvakrát takovou pr… Co děláte osm hodin venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.9.06 19:44

Mišu, shodila jsem zvracením kilo a půl a pak kilo nabrala, tak jsem ještě trochu v mínusu. Ale pupík mi roste děsnou rychlostí :lol:
Od jara, co jsme se Zuzkou začali chodit na písek je doma k neudržení. Máme tady spoustu dětských hřišť se skluzavkama a houpačkama a samozřejmě pískem, že je z toho pořád u vytržení. A když jsou tam i další děti, to se úplně vyžívá. Už aby měla sourozence :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 19:49

Tak to máte super, nám tu udělali jednu :twisted: :twisted: houpačku a jednu skluzavku a myslej si, kdoví co pro děti nevymysleli. No hrůza. my jsme léto strávili u mamky na zahradě u bazénu. Teď už T zase chodí do školky a začnou jí teď úterý a středa kroužky, tak máme taky o zábavu postaráno. Pro dnešek se loučím, už mám na zítra připravenou zkumavku :D a mám děsnej strach. Pořád jsem se těšila na utz a dneska asi neusnu hrůzou. Tak pa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 19:50

Ježiši, já mám příspěvků, to jsem ale drbna :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.9.06 19:52

Tak dobrou noc, drbno :lol: . A na zítra držím palce, snad se na tebe prcek usměje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 20:16

Jani28 - kde v Brně je spousta jřišť s prolízačkama??? Dojedeme kamkoliv :wink: Tady v Žabinách je to ubohý. Občas jedeme za kámoškou do Líšně, tak je jedno moc pěkný. Tak bysme vás mohly taky navštívit. :lol: :wink:

Jeleno - na soukromou zprávu nemám kdy, letím uspávat, mám to taky, je to normální, fakt! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí