Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti
no tak to Hanička zdědila co se dalo ![]()
Alžběta - Bětka, Betynka a podobné zdrobněliny. Bětuška, Betyna, Bety, alžbětka snad ani ne
hezké jméno že? ![]()
já bych chtěla aby naše dítě určitě zdědilo po manželovi vlasy
a barvu očí doufám zdědí po nás obou zelené
nechci aby zdědilo po manželovi zrzavý gen
(manža není zrzek ale má švihlý fousy a moje neteřinka zdá se do zrzava jde
takže to maj v rodině
), chci aby po manžovi zdědilo píli a vytrvalost a cílevědomost
a rozhodně ne jeho paličatost
a po mně? talent na cizí jazyky a zálibu v přírodních vědách a taky kreativitu
jéé to bude dokonalé dítko ![]()
Jiti ahoooj ![]()
tak u Alžbětky je toho dost.. přes obligátní Betynu, Betynku, Bětku, Bety, tak se mi hrozně líbí Lízinka z Pýchy a předsudek
a taky Babu je Alžběta ![]()
Ahoj holky, teda ty příbuzný, to je mazec! To vám nezávidím. naše mamka byla ráda, věděla, že se pokoušíme a přítelova mamka tak nějak nic, ona je taková nemluvná, věčně v depresi.
Naše mimi by nemuselo zdědit atopickej ekzém a následně astma jako Terezka
jsou s tím pořád problémy, jsem už alergická na každý zakašlání.
Holky, já se klepu jako sulc, na kontorou jdu až v jednu.
No jo, to mě hned nenapadlo - hlavně ať nezdědí po mě alergii a ekzém, manža je zdravý (ťuk ťuk), tak ať je po něm ![]()
můj přítel má pěkné děti, takže doufám, že to naše bude taky hezké
Terezka je vysloveně kus už teď, bude to jednou pěkná baba ![]()
chtěla bych, aby mělo po příteli vlasy, moje jsou příšerné, jemné, hrůza.. jinak nevím o ničem.. jo.. nechtěla bych, aby prcek měl oční vadu jako já..ale to si nevybereme..jinak žádné obludky nejsme, tak doufám, že i to naše bude v pohodě ![]()
Naše Rézi je takovej melounek a má po tatínkovi trochu nohy do x , ale stráááášně ji miluju ![]()
Tak jsem našla server, kde jsou četnosti jednotlivých jmen a Alžběta by šla - je jich 14 tis., zatímco Jitek 82 tis. a Haniček 152 tis. Přemek má 5 tis, takže budeme menší raritka (jestli to bude klučina
).
Znáte hodně malých Bětušek? Já asi žádnou.
Jiti, zrovna včera jsem si na Tebe vzpomněla
byla jsem v obchodě, přišla tam maminka s takovým malých roztomilým prckem a pak na něj volala Přemku ![]()
Jiti já jednu
a jednu velkou Bětku takže dvě všehovšudy ![]()
no holky to je jasný, miminka jistě podědej jen to nej a hlavně ať jsou zdravá ![]()
mišu neklepej se!!! neblázni jsi naprosto v pořádku
máš tam určitě jedno miminko nááádherně zavrtaný tam kde má být, krásně roste a prospívá, nevím čeho se bojíš
určitě ho uvidíš na uzv a doufám že si necháš vytisknout fotečku
to už bude pěknej macík ![]()
žabžu to v tom obchodě určitě byla Jitka a trénovala si to jméno na cizím dítěti ![]()
Ahoj holky, jdu pozdravit dajanku, nějak dlouho se nám neukázala na čekatelkách ![]()
Daji - díky moc
Romcoo - jsi mi povědomá, ale nemůžu si vzpomenout odkud. Jsi rodačka z UO?