Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
21.9.06 09:09

Jiti :-) no tak to Hanička zdědila co se dalo ;-)))

Alžběta - Bětka, Betynka a podobné zdrobněliny. Bětuška, Betyna, Bety, alžbětka snad ani ne ;-) hezké jméno že? :-))

já bych chtěla aby naše dítě určitě zdědilo po manželovi vlasy :-) a barvu očí doufám zdědí po nás obou zelené ;-) nechci aby zdědilo po manželovi zrzavý gen ;-)) (manža není zrzek ale má švihlý fousy a moje neteřinka zdá se do zrzava jde :-))) takže to maj v rodině ;-) ), chci aby po manžovi zdědilo píli a vytrvalost a cílevědomost ;-) a rozhodně ne jeho paličatost :-))) a po mně? talent na cizí jazyky a zálibu v přírodních vědách a taky kreativitu ;-))) jéé to bude dokonalé dítko :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 09:09

Jiti ahoooj :))
tak u Alžbětky je toho dost.. přes obligátní Betynu, Betynku, Bětku, Bety, tak se mi hrozně líbí Lízinka z Pýchy a předsudek :) a taky Babu je Alžběta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:12

Ahoj holky, teda ty příbuzný, to je mazec! To vám nezávidím. naše mamka byla ráda, věděla, že se pokoušíme a přítelova mamka tak nějak nic, ona je taková nemluvná, věčně v depresi.

Naše mimi by nemuselo zdědit atopickej ekzém a následně astma jako Terezka :cry: jsou s tím pořád problémy, jsem už alergická na každý zakašlání.

Holky, já se klepu jako sulc, na kontorou jdu až v jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.06 09:12

No jo, to mě hned nenapadlo - hlavně ať nezdědí po mě alergii a ekzém, manža je zdravý (ťuk ťuk), tak ať je po něm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 09:13

můj přítel má pěkné děti, takže doufám, že to naše bude taky hezké :))) Terezka je vysloveně kus už teď, bude to jednou pěkná baba :)
chtěla bych, aby mělo po příteli vlasy, moje jsou příšerné, jemné, hrůza.. jinak nevím o ničem.. jo.. nechtěla bych, aby prcek měl oční vadu jako já..ale to si nevybereme..jinak žádné obludky nejsme, tak doufám, že i to naše bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:15

Naše Rézi je takovej melounek a má po tatínkovi trochu nohy do x , ale stráááášně ji miluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 09:20

Tak jsem našla server, kde jsou četnosti jednotlivých jmen a Alžběta by šla - je jich 14 tis., zatímco Jitek 82 tis. a Haniček 152 tis. Přemek má 5 tis, takže budeme menší raritka (jestli to bude klučina :wink: ).

Znáte hodně malých Bětušek? Já asi žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 09:22

Jiti, zrovna včera jsem si na Tebe vzpomněla :) byla jsem v obchodě, přišla tam maminka s takovým malých roztomilým prckem a pak na něj volala Přemku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:24

jiti - neznám ani Alžbětku ani Přemka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 09:29

Jiti já jednu ;-) a jednu velkou Bětku takže dvě všehovšudy ;-)

no holky to je jasný, miminka jistě podědej jen to nej a hlavně ať jsou zdravá :-)

mišu neklepej se!!! neblázni jsi naprosto v pořádku ;-) máš tam určitě jedno miminko nááádherně zavrtaný tam kde má být, krásně roste a prospívá, nevím čeho se bojíš ;-) určitě ho uvidíš na uzv a doufám že si necháš vytisknout fotečku ;)))) to už bude pěknej macík :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 09:30

žabžu to v tom obchodě určitě byla Jitka a trénovala si to jméno na cizím dítěti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:30

daji - díky za uklidnění, fotečku chci určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 09:32

mišu já se taky těším na tvou fotečku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
21.9.06 09:32

Ahoj holky, jdu pozdravit dajanku, nějak dlouho se nám neukázala na čekatelkách :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:33

Daji - díky moc

Romcoo - jsi mi povědomá, ale nemůžu si vzpomenout odkud. Jsi rodačka z UO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí