Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
21.9.06 15:14

tak jak chcete. můžu přidat jednu kolonku do tabulky, no problemo ;-) a když mi dáte info tak tam doplním oba termíny ;-) jen nevím podle kterých to mám jako rovnat ty jména :D zatím je to srovnaný dle TP ale se dvěma TP to asi pojedu abecedně nicky ;-))))

za chvíli domů ;-)

holky a co ty ostatní kontrolářky hmm???? kdepak jste? jak jste dopadli?

já se loučím pro dnešek, zítra dočtu ;-) pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 18:28

Tak ten náš pokládeček už je v galerce :lol: :lol: Už ho miluju teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
21.9.06 19:27

Mišu, připojuji se ke gratulantům, krásný mimísek :wink: A jak krásně zapózoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 19:52

Mišu - moooc gratuluju, i k té hodnotě NT - krásně v normě! Fotečka nádherná! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
21.9.06 20:13

Misu, moooc gratuluju :) !!!
Tak koukam, ze podle utz mame uplne stejné termíny porodu 29.3. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 21:42

Holky, díky moc.

Klariso - tak sis udělala metřík podle utz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 21:43

Jiti - kolik že je ta norma NT? Já jsem to nikde nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
21.9.06 21:49

Ahoj Mišu, mám pocit, že holky psaly že 3.

cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 22:11

Cífko - tak to je krásně v normě, díky a taky blahopřeju k úspěšný kontrole, krásně nám ty miminka rostou :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fontanka
21.9.06 22:39

CIFKO - zřejmě máš pravdu…má to ale jeden háček…nemám syna :lol:

• Citovat
  • Upravit
4011
22.9.06 07:57

Krásné ranko :-)

Tak dnes držíme pěstičky Romče a Saal21 - mají kontrolu ;-) Romča hned ráno a u Saal to nevím ale určitě se ozve ;-)))))

pracuji na aktualizaci tabulky. holky jaké tedy máte datum porodu dle UZV? to dle MS tam máme že? ;-) Jestli ho tam chcete napsat tak písněte, nemusíte SZ, myslím že ty tři stránky denně se dají přečíst :D

Tak už je pátek a nás čeká skvělý slunečný víkend :-) Jak se těšíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 08:07

dobré ránko holky:)
mišu, koukala jsem na fotku a je to bomba!!! :)
tak dneska jsem jela do práce autem, i přestože je den bez aut.. v té tramvajce je to hrůza, tak jsem si autíčko vzala a odvezla se..ekologům se tímto omlouvám :)
víkend má být slunečný? bomba..takže dneska a zítra mám vysílání, jedině neděle by mohla být volná..a tak to je dycky:)
děvčata, musím se pochlubit, včera se mi podařilo ulovit jedny parádní šatičky z Litexu .. ve slevě za čtyři stovky, no nekupte to :) jsou super, pružné a můžou se nosit v jakémkoli stavu ne jen jiném :) mám radost, protože jsem chodila už jen v jedněch kalhotách a jedné sukni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 08:12

mišu já taky koukala na fotku, máš tam komentář ;-) Hopíkovi to mooooc sluší. Má tvůj úsměv ;-)

žabžule super kauf :-) no tak snad je ještě unosíš ;-) zatím má být pěkně. To je pech že zrovna o víkendu máš vysílání…

myslíš že to budeš stíhat všechno až do mateřský? nebo nějaký práce necháš dřív???

jo a žabžo - doplňuju tabulku. Jakej máš teda termín porodu dle MS a dle uzv? ;-) u tebe a u mě je tam rapidní rozdíl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 08:16

Dobré ráno :lol: Já jako správnej plašan jsem nadšením z kontroly nemohla ani spát :lol: a pak se mi zdálo o mrtvole ve skříni :roll:

Zabzu - díky za pochvalu Hopíka, je tam našponovanej, nedal se chytit v klidu, pořád skákal :lol: . myslím, že ty ses ptala na rozměr BPD - tak to není stehenní kost, jak jsem psala, ale průměr hlavičky makovičky :lol: :lol: Večer si asi teda pustím rádio, když tak pěkně hraješ, to neodolám :oops:

Nevíte co znamená NB+ ? je to nosní kůstka? Mám to napsaný hned za NT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 08:17

daji - u mě sis to asi napsala - podle utz 29.3., podle MS nech toho 1.4.,podle mě to mám v průkajdě blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí