Poradna duly
Jana Čurdová
Tak šup!!! Jak dopadla Mišunka!!!!
![]()
Basama fousama, vybalte to!
Plha nás napíná seč může
Mlha se hlásí a už píše o mišunce
šup šup nebo na tebe skočí profesor Hrbolek ![]()
Čau ženský!!!!!!! Jsem mooooc šťastná. Na utz jsme byli všichni, Teri a přítel koukali jako blázni. Mimi je starší, podle utz už 13+0 tt a nádherně sebou mrskalo. Má od hlavičky po zadeček 6,3 cm, NT 1,1. Doktor chválil, jak je mimi krásně vidět, že se to hned tak nevidí. Pak přišla sestřička a říkala to samý. Takže TP podle utz 29.3., ale podle měsíčků mám v průkazce 2. 4., tak nevím nevím, jednou nohou jsem v březňátkách
Zatím nedočítám, jsem na návštěvě, fotečku dám večer, pa pa a díky za držení palečků. Terezka je pyšná ségra
a přítel šťastnej tatínek
![]()
jupíí to je paráda dneska
takový velký miminka už máte ![]()
mišunko tak to s tím tvým pupíkem nebude tak zlé ne? když doktor i sestřička konstatovali jak je mimís krásně vidět
kdybys tam měla sádýlko jako třeba já tak ta viditelnost bude horší
hubeňoure ![]()
tož já se zase vrhám do práce
ty brďo, to je macek ![]()
je přesně o 2,6 mm větší než moje kotě
to jsou počty
![]()
hrozně moc gratuluju, to je úleva co?
já bych chtěla na příští UTZ vzít taky přítele, ať se podívá..
Pehy mi vaří slaboučký kafíčko, tak můžu ještě napsat
Díky za gratulace, jsem z toho celá pryč. Máme skákající mimi
Jen nevím, co teď udělám s metrem. Podle početí i podle utz by to sedělo na toho 29.3., ale v průkajdě mám napsaný 2. 4. Poraďte, nejdradši bych to nechala tak, jak to mám teď, je to mezi ![]()
Zabzu - přítel už sice syna má, ale na utz nikdy nebyl, je to pro chlapa velkej zážitek, prej máme příště klidně zase přijít všichni. Terezka se dme jako holub ![]()
Misunko, tak to je paráda, máš pěknýho „macíka“
hlavně, že je vše v pořádku, to má člověk takovou radost, viď? Příště se mnou půjde manža taky, fotečku z utz pořád študoval, ale takhle přímo to je lepší
Mám radost i za Tebe, když slyším takový dobrý zprávy
Měj se krásně ![]()
misunka
supééér
metřík klidně nechej jak je, nebo si udělej dva jeden k nám Dubňátkům a můžeš mít i jeden u Březňátek
mišunko delírium neeeee
koukej se probrat
snad tě to kafíčko trochu uzemní ![]()
jj paráda že koukat jak se tam kmitá prcíček
já být tebou mišunko tak ten metřík asi nechám. ono stejně každej kdo půjde na uzv tak by si to asi měl změnit protože mu spočítaj něco jinýho
ale jak chceš. chtělo by to aby to dělali všechny. buď se držet data v průkajdě (což je ale u některých jedinců ptákovina že žabžo
), no a nebo to měnit pokaždý když doktor spočítá něco jiného ![]()
tak se domluvte!!!
ale doufám že mi budete hlásit opravené údaje do tabulky k termínu porodu ![]()
Holčinky, loučím se a mizím konečně domů
(jak mě to tady nebaví
) Ráno jdu na tu krev a nevím, co ještě, tak pak podám info
čau
Ještě jsem tu, dělala jsem Pehy metříky a vůbec nefachčej, nevím proč.
Ptala jsem se doktora na ty pohyby a říkal, že jestli jsem citlivá, tak že to možný je.
Daji - večer nebo zítra pošlu SZ jak to bude s poradnou. Víš co mě napadlo? Že by v tabulce mohly být TP podle měsíčků a podle utz. Metřík si ještě rozmyslím. Ono je to stejně jedno.