Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
21.9.06 13:58

Tak šup!!! Jak dopadla Mišunka!!!! :evil: :evil: :evil:

Basama fousama, vybalte to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 14:00

Plha nás napíná seč může ;-) Mlha se hlásí a už píše o mišunce ;-))) šup šup nebo na tebe skočí profesor Hrbolek ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 14:04

Čau ženský!!!!!!! Jsem mooooc šťastná. Na utz jsme byli všichni, Teri a přítel koukali jako blázni. Mimi je starší, podle utz už 13+0 tt a nádherně sebou mrskalo. Má od hlavičky po zadeček 6,3 cm, NT 1,1. Doktor chválil, jak je mimi krásně vidět, že se to hned tak nevidí. Pak přišla sestřička a říkala to samý. Takže TP podle utz 29.3., ale podle měsíčků mám v průkazce 2. 4., tak nevím nevím, jednou nohou jsem v březňátkách :lol: :lol: :lol: Zatím nedočítám, jsem na návštěvě, fotečku dám večer, pa pa a díky za držení palečků. Terezka je pyšná ségra :lol: a přítel šťastnej tatínek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
21.9.06 14:10

Tak nejdřív jste zvědavý a pak nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 14:11

jupíí to je paráda dneska :-)))) takový velký miminka už máte ;-)))

mišunko tak to s tím tvým pupíkem nebude tak zlé ne? když doktor i sestřička konstatovali jak je mimís krásně vidět ;-) kdybys tam měla sádýlko jako třeba já tak ta viditelnost bude horší ;-))) hubeňoure ;-))))

tož já se zase vrhám do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 14:14

ty brďo, to je macek :)))
je přesně o 2,6 mm větší než moje kotě :lol: to jsou počty :lol: :lol:
hrozně moc gratuluju, to je úleva co?
já bych chtěla na příští UTZ vzít taky přítele, ať se podívá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 14:23

Pehy mi vaří slaboučký kafíčko, tak můžu ještě napsat :lol: Díky za gratulace, jsem z toho celá pryč. Máme skákající mimi :lol: :lol: Jen nevím, co teď udělám s metrem. Podle početí i podle utz by to sedělo na toho 29.3., ale v průkajdě mám napsaný 2. 4. Poraďte, nejdradši bych to nechala tak, jak to mám teď, je to mezi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 14:25

Zabzu - přítel už sice syna má, ale na utz nikdy nebyl, je to pro chlapa velkej zážitek, prej máme příště klidně zase přijít všichni. Terezka se dme jako holub :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.06 14:27

Misunko, tak to je paráda, máš pěknýho „macíka“ :lol: hlavně, že je vše v pořádku, to má člověk takovou radost, viď? Příště se mnou půjde manža taky, fotečku z utz pořád študoval, ale takhle přímo to je lepší :lol: Mám radost i za Tebe, když slyším takový dobrý zprávy :lol: :lol: Měj se krásně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 14:28

Romco - díky moc, jsem v úplným deliriu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.06 14:29

To Ti úplně věřím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
21.9.06 14:30

misunka
supééér
metřík klidně nechej jak je, nebo si udělej dva jeden k nám Dubňátkům a můžeš mít i jeden u Březňátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 14:31

mišunko delírium neeeee ;-) koukej se probrat :-))) snad tě to kafíčko trochu uzemní :lol:

jj paráda že koukat jak se tam kmitá prcíček :-))) já být tebou mišunko tak ten metřík asi nechám. ono stejně každej kdo půjde na uzv tak by si to asi měl změnit protože mu spočítaj něco jinýho ;-) ale jak chceš. chtělo by to aby to dělali všechny. buď se držet data v průkajdě (což je ale u některých jedinců ptákovina že žabžo ;-) ), no a nebo to měnit pokaždý když doktor spočítá něco jiného ;-)

tak se domluvte!!! :lol: :lol: :lol: ale doufám že mi budete hlásit opravené údaje do tabulky k termínu porodu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.06 14:50

Holčinky, loučím se a mizím konečně domů :lol: (jak mě to tady nebaví :evil: :evil: ) Ráno jdu na tu krev a nevím, co ještě, tak pak podám info :wink: čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 14:56

Ještě jsem tu, dělala jsem Pehy metříky a vůbec nefachčej, nevím proč.

Ptala jsem se doktora na ty pohyby a říkal, že jestli jsem citlivá, tak že to možný je.

Daji - večer nebo zítra pošlu SZ jak to bude s poradnou. Víš co mě napadlo? Že by v tabulce mohly být TP podle měsíčků a podle utz. Metřík si ještě rozmyslím. Ono je to stejně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí