Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
22.9.06 09:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:05

mišu tak to je blbý no s těmi odběry. můj gyndr je i porodník (ale nechci ho u porodu) a má jak uzv tak sestra dělá i odběry, ve stejný budově je moje normální doktorka obvoďačka ;-) zubaře mám teda jinde ;-) ale je to fajn vše při jednom ;-) ale na ten příští uzv jdu do nemocnice, což je trochu z ruky. už jsem domluvená s manžou že půjde se mnou tak snad nebudeme dlouho čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
22.9.06 09:05

Jiti čáááu:) ty se máš.. myslím tu šikovnou švadlenku babičku bych brala taky.. mému dr. bohužel ani nezbyla žádná jiná možnost než se řídit UTZ, protože to mé otěhotnění byla jedna velká sranda:)
mišu, tak to jdeme na kontrolu ve stejný den..12.10.2006..taky půjdu na tripple..bojím, bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:06

Teď tu byl táta mýho bývalýho manžela - děda Terezky a odvezl si ji na chatu a Terezka mu hned ukazovala fotku z utz, docela trapas :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:06

mišu to myslíš jako vážně že to jsou missorky stránky? fakt? tak jestli jo tak bychom se tam mohli zaregistrovat pod stejnoz přezdívkou jako tady ne? ;-)
já už jsem si zkopčila všechny svoje obrázky ke mně do pc abych je pak eventuelně mohla nafrkat na jiný webovky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:08

Zabzu - tak to se budem klepat spolu :( U Teri to dopadlo blbě, tak se bojím.

Daji - u nás je odběr krve po ordinacích myslím zakázaný, nevím proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:08

mišu a on nevěděl že čekáte druhý? ;-) no jo no, tak už to ví ;-) :-)

žabžo a ten trippletest jako říkáš jen tak? :twisted: jak to žes mi ten termín nenahlásila do tabulky dřív? :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:09

Daji - ty stránky vypadaj pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:09

mišu to je divný…v jednom kraji zákaz v dalším normálka ??? co to je za bordel?!

holky co přesně jsou ty trippletesty? co se tím jako zjistí? to je jen odběr krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:10

Daji - věděl, ale i tak je to blbý, ale vždycky jsme spolu vycházeli dobře, fotečku si vzal do ruky a prohlížel ji a pak se ptal, co to bude, tak říkám, že Hopík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
22.9.06 09:11

tak já už jsem se tam zaregistrovala, sice mě lákalo použít svůj oblíbený nick zuzka, ale nakonec jsem zůstala u zuzajdy zubajdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:11

holky tak já si tam už vytvořila účet pod svou nynější přezdívkou ;-) zatím tam moc uživatelů není ale až se to proflákne tak tam bude asi nátřesk a nebude to tak rychlé ;-) tak šup šup, kdyby to tu od října fungovalo „divně“ tak se můžem scházet tam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 09:12

zuzajdo pod jiným nickem bychom tě ani nenašli ;-) tak snad by sis ty našla nás :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 09:13

Daji - bordel to je, ale nevadí mi to, mám to u baráku

Tripple testy jsou něco jako NT screening, taky pak vychází nějaká pravděpodobnost postižení downovým syndromem a rozštěpových vad. Když vyjde pozitivní down, tak se chodí na amniocentézu, když rozštěpy, tak na velký utz, já byla na tom v Hradci králové. mají tam pořádnou podrobnou mašinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.9.06 09:14

Tak už jsem se tam taky zaregistrovala, podle vzhledu seznamu diskuzí to bdue asi podobné jako tady, aspoň se tam bude líp hledat. Ještě chvíli počkáme a půjdem do toho?

Kdo je pro stěhování? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital