Poradna duly
Jana Čurdová
mišu tak to je blbý no s těmi odběry. můj gyndr je i porodník (ale nechci ho u porodu) a má jak uzv tak sestra dělá i odběry, ve stejný budově je moje normální doktorka obvoďačka
zubaře mám teda jinde
ale je to fajn vše při jednom
ale na ten příští uzv jdu do nemocnice, což je trochu z ruky. už jsem domluvená s manžou že půjde se mnou tak snad nebudeme dlouho čekat…
Jiti čáááu:) ty se máš.. myslím tu šikovnou švadlenku babičku bych brala taky.. mému dr. bohužel ani nezbyla žádná jiná možnost než se řídit UTZ, protože to mé otěhotnění byla jedna velká sranda:)
mišu, tak to jdeme na kontrolu ve stejný den..12.10.2006..taky půjdu na tripple..bojím, bojím..
Teď tu byl táta mýho bývalýho manžela - děda Terezky a odvezl si ji na chatu a Terezka mu hned ukazovala fotku z utz, docela trapas
![]()
mišu to myslíš jako vážně že to jsou missorky stránky? fakt? tak jestli jo tak bychom se tam mohli zaregistrovat pod stejnoz přezdívkou jako tady ne? ![]()
já už jsem si zkopčila všechny svoje obrázky ke mně do pc abych je pak eventuelně mohla nafrkat na jiný webovky ![]()
Zabzu - tak to se budem klepat spolu
U Teri to dopadlo blbě, tak se bojím.
Daji - u nás je odběr krve po ordinacích myslím zakázaný, nevím proč
mišu a on nevěděl že čekáte druhý?
no jo no, tak už to ví
![]()
žabžo a ten trippletest jako říkáš jen tak?
jak to žes mi ten termín nenahlásila do tabulky dřív?
![]()
mišu to je divný…v jednom kraji zákaz v dalším normálka ??? co to je za bordel?!
holky co přesně jsou ty trippletesty? co se tím jako zjistí? to je jen odběr krve?
Daji - věděl, ale i tak je to blbý, ale vždycky jsme spolu vycházeli dobře, fotečku si vzal do ruky a prohlížel ji a pak se ptal, co to bude, tak říkám, že Hopík ![]()
tak já už jsem se tam zaregistrovala, sice mě lákalo použít svůj oblíbený nick zuzka, ale nakonec jsem zůstala u zuzajdy zubajdy ![]()
holky tak já si tam už vytvořila účet pod svou nynější přezdívkou
zatím tam moc uživatelů není ale až se to proflákne tak tam bude asi nátřesk a nebude to tak rychlé
tak šup šup, kdyby to tu od října fungovalo „divně“ tak se můžem scházet tam ![]()
zuzajdo pod jiným nickem bychom tě ani nenašli
tak snad by sis ty našla nás ![]()
Daji - bordel to je, ale nevadí mi to, mám to u baráku
Tripple testy jsou něco jako NT screening, taky pak vychází nějaká pravděpodobnost postižení downovým syndromem a rozštěpových vad. Když vyjde pozitivní down, tak se chodí na amniocentézu, když rozštěpy, tak na velký utz, já byla na tom v Hradci králové. mají tam pořádnou podrobnou mašinu.
Tak už jsem se tam taky zaregistrovala, podle vzhledu seznamu diskuzí to bdue asi podobné jako tady, aspoň se tam bude líp hledat. Ještě chvíli počkáme a půjdem do toho?
Kdo je pro stěhování? ![]()