Poradna duly
Jana Čurdová
já tě Romčo taky znám. z televize
ty jsi ta známá zpěvačka
jsem tě odhalila ![]()
Zabzu - tos napsala fakt dobře: "přišla tam maminka s takovým malých roztomilým prckem a pak na něj volala Přemku. To zní, jako že byl roztomilý, než ti došlo, že se jmenuje fakt děsně - Přemek! Nevím, jestlis to tak myslela, chápu obě varianty
a neva mi to. Rozumím tomu, že je to sice echt český, ale ne zrovna tradiční jméno a někomu se zalíbí až toho našeho červíka pozná osobně.
Já s představou Přemka žiju od narození Haničky, takže mi to přijde logický - budeme mít Přemka. ![]()
Jiti, nene, tak jsem to nemyslela:) mi se náhodou to jméno líbí
a včera mě to zarazilo jen z toho důvodu, že jsem ho poprvé slyšela v reálu
z mé strany máš na Přemka povolení
![]()
Misunko - nejsem rodačky z UO
Jsem rodilá Libchavačka, tak jsem asi někomu podobná ![]()
Dajo - tys mě odhalila, známá zpěvačka, to zní dobře
ale není lepší být anonymní? Známá bych nechtěla být ani za nic ![]()
Zabzu - kde jsi to dítko potkala? Chtěla bych to slyšet fakt v reálu - když to říkám bříšku a navíc, nevím, kdo se tam inkognito skrývá, není to ono. Že bych jako dojela
.
Romco - já jezdila do UO od školy, proto se ptám, jestli tě neznám podle vidění nebo z gyndy ![]()
no jo romčo viď?
odhalila chachááá ![]()
jj je lepší být anonymní. já bych nechtěla být slavná
vadilo by mi denně dávat autogramy ![]()
holky jméno Přemek je pěkné. proč ne?! a je to přímo Přemek nebo Přemysl??? já teda tohle jméno už v reále slyšela, jmenoval se tak jeden kluk od nás ze střední a fakt když se řeklo jeho jméno tak každý věděl že to je o něm protože tam nikdo jiný toho jména nebyl
takže ode mně máš taky povolenku
( a neříkej žes jí nechtěla) ![]()
holky já čím dál tím víc přemýšlím že dám cvrčkovi dvě jména. jako dvě křestní. dneska už na to nemusí být povolení a jmen můžeš dát třeba pět aj bez křtu, prostě je to fuk. já bych chtěla dát druhé křestní jméno holčičky po mojí mamce a po babičce Marie. ale zas nechci aby se tak jmenovala normálně protože mamka na to jméno donedávna docela nadávala že ho neměla ráda jako malá
tak to asi bude Ema Marie O.
jen nevím jak tohle vyřešit u kluka ![]()
Romco - ty máš taky dnes kontrolu? kdybych nezměnila dr., tak jsem se mohly potkat ![]()
Jiti, dojeď, bylo to v Ostravě Zábřehu v obchodě s hadrama, kde jsem si koupila maximálně ulítlé tričko
ale je dost dlouhé, to je dobře, mám strašně hodně takových uplých, ve kterých mi táhne na pupek a to už nechcu ![]()
zašly bychom na kafe ![]()
jo, co se týče těch těhu hader, tak si objednám jedny gatě a tím jsem s velkými výdaji za tydle věci doufám skončila..pak budu jen přikupovat svetry a trička, ty se pak dají vynosit i normálně ne?
DaJi, o druhém jménu uvažuju taky..ale taky jen pro holčičku.. chtěla bych Viktorii Annu.. u kluka to asi kašlu
DaJ - mě se zdají 2 křestní divný. To si ji bude psát všude obě? Asi bude muset, ne? A dává se to s pomlčkou nebo bez? Hanka má druhé ze křtu - dali jsme jí Marie, mám ho taky - po babičce.
Budeme mít Přemysla, ale říkat mu budeme Přemku. Díky za požehnání, to víš, že to potěší. Babičky už to předtím skously, takže to projde, jen nevím s tou slečnou. Doufám, že se brzo dozvím, jestli po tom mám bádat nebo ne (na další KO jdu v 15+5, tak jsem zvědavá, jestli ten můj bystrozraký MUDr. už něco odhalí
).
Jiti to nebude muset psát na sešity
ani přes pomlčku - bude se normálně jmenovat Ema ale v rodným listě bude mít i tu Marii a v podstatě sibude moct vybrat až bude větší jak se jí bude říkat
finta fň ![]()
jéé Viktorie Anna je taky hezké ![]()
čau jeleno - kam lítáš?
holky vy máte všechny ten těhu výtok??? já teda ne. fakt ani ťuk. není to divný???