Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
21.9.06 09:40

já tě Romčo taky znám. z televize :lol: :lol: :lol: ty jsi ta známá zpěvačka ;-) jsem tě odhalila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 09:41

Zabzu - tos napsala fakt dobře: "přišla tam maminka s takovým malých roztomilým prckem a pak na něj volala Přemku. To zní, jako že byl roztomilý, než ti došlo, že se jmenuje fakt děsně - Přemek! Nevím, jestlis to tak myslela, chápu obě varianty :wink: a neva mi to. Rozumím tomu, že je to sice echt český, ale ne zrovna tradiční jméno a někomu se zalíbí až toho našeho červíka pozná osobně. :wink: Já s představou Přemka žiju od narození Haničky, takže mi to přijde logický - budeme mít Přemka. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 09:46

Jiti, nene, tak jsem to nemyslela:) mi se náhodou to jméno líbí :) a včera mě to zarazilo jen z toho důvodu, že jsem ho poprvé slyšela v reálu :lol: z mé strany máš na Přemka povolení :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.9.06 09:46

Misunko - nejsem rodačky z UO :lol: Jsem rodilá Libchavačka, tak jsem asi někomu podobná :D
Dajo - tys mě odhalila, známá zpěvačka, to zní dobře :lol: ale není lepší být anonymní? Známá bych nechtěla být ani za nic 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 09:48

Zabzu - kde jsi to dítko potkala? Chtěla bych to slyšet fakt v reálu - když to říkám bříšku a navíc, nevím, kdo se tam inkognito skrývá, není to ono. Že bych jako dojela :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:49

Romco - já jezdila do UO od školy, proto se ptám, jestli tě neznám podle vidění nebo z gyndy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 09:52

no jo romčo viď? ;-) odhalila chachááá :-)

jj je lepší být anonymní. já bych nechtěla být slavná ;-) vadilo by mi denně dávat autogramy :lol:

holky jméno Přemek je pěkné. proč ne?! a je to přímo Přemek nebo Přemysl??? já teda tohle jméno už v reále slyšela, jmenoval se tak jeden kluk od nás ze střední a fakt když se řeklo jeho jméno tak každý věděl že to je o něm protože tam nikdo jiný toho jména nebyl ;-) takže ode mně máš taky povolenku :lol: ( a neříkej žes jí nechtěla) ;-)

holky já čím dál tím víc přemýšlím že dám cvrčkovi dvě jména. jako dvě křestní. dneska už na to nemusí být povolení a jmen můžeš dát třeba pět aj bez křtu, prostě je to fuk. já bych chtěla dát druhé křestní jméno holčičky po mojí mamce a po babičce Marie. ale zas nechci aby se tak jmenovala normálně protože mamka na to jméno donedávna docela nadávala že ho neměla ráda jako malá ;-) tak to asi bude Ema Marie O. ;-) jen nevím jak tohle vyřešit u kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:53

Romco - ty máš taky dnes kontrolu? kdybych nezměnila dr., tak jsem se mohly potkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 09:53

Jiti, dojeď, bylo to v Ostravě Zábřehu v obchodě s hadrama, kde jsem si koupila maximálně ulítlé tričko :lol: :lol: ale je dost dlouhé, to je dobře, mám strašně hodně takových uplých, ve kterých mi táhne na pupek a to už nechcu :)
zašly bychom na kafe :lol:
jo, co se týče těch těhu hader, tak si objednám jedny gatě a tím jsem s velkými výdaji za tydle věci doufám skončila..pak budu jen přikupovat svetry a trička, ty se pak dají vynosit i normálně ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
21.9.06 09:55

DaJi, o druhém jménu uvažuju taky..ale taky jen pro holčičku.. chtěla bych Viktorii Annu.. u kluka to asi kašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
21.9.06 09:56

DaJ - mě se zdají 2 křestní divný. To si ji bude psát všude obě? Asi bude muset, ne? A dává se to s pomlčkou nebo bez? Hanka má druhé ze křtu - dali jsme jí Marie, mám ho taky - po babičce.

Budeme mít Přemysla, ale říkat mu budeme Přemku. Díky za požehnání, to víš, že to potěší. Babičky už to předtím skously, takže to projde, jen nevím s tou slečnou. Doufám, že se brzo dozvím, jestli po tom mám bádat nebo ne (na další KO jdu v 15+5, tak jsem zvědavá, jestli ten můj bystrozraký MUDr. už něco odhalí :wink: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
21.9.06 09:56

ahoj baby, cé novýho, já lítáááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
21.9.06 09:59

Jelen - ahojky, co ten tvůj výtok, už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 10:03

Jiti to nebude muset psát na sešity ;-)) ani přes pomlčku - bude se normálně jmenovat Ema ale v rodným listě bude mít i tu Marii a v podstatě sibude moct vybrat až bude větší jak se jí bude říkat ;-) :D finta fň :D

jéé Viktorie Anna je taky hezké :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
21.9.06 10:04

čau jeleno - kam lítáš?

holky vy máte všechny ten těhu výtok??? já teda ne. fakt ani ťuk. není to divný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí