Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
20.9.06 08:32

žabžulko jdu juknout ;-)
no dobrý to není ;-) teda u mě ;-)) hehe myslím že tvoje bříško o pár týdnů dál není tak vypouklý jako to moje ;-))) nu což ;-))) to pak nějak zmizí (samo) ;-)))

jj pak asi přejdu na jiné ale nebudu je už asi zobat denně..uvidíme. no jo čoveče po tom jogurtovým mlíku mi ani není blivno zatím, to už mi asi nebude..prostě dneska se to dalo ale jindy bych se tu kroutila asi ;-)

žabžo už si mažeš pupísek pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 08:34

Ahoj,
zdravím po ránu. Teda naplkat za odpoledne 7 stran, to jste se teda činily, mám co dočítat.

Dneska jsem zase měřila pupík a za týden o 2 cm, to je teda síla. Oproti těhu s Haničkou jsem o 3 cm napřed, to jsem zvědavá, kam to dojde. Naštěstí na kila je to zatím jen + 0,5kg.

Jana28 - včera mi přišly výsledky z NT a zcela nečekaně jsem tě trumfla. Mám 1: 45 000. Až jsem ty nuly musela přepočítat. Jsem šťastná!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 08:37

DaJi, víš jak to je, každá jsme jiná.. já jsem byla dycky šílený hubeňour, břicho jak deska, teď už si o tom můžu nechat zdát.. takže v mém případě mám obrovskou změnu už teď.. a bude hůř..doufám :lol:
s tím mazáním je to takové, hmmm.. já mažu, když si vzpomenu, ale už to nebudu zanedbávat, mám nějaký olejíček, ale koupím si ještě něco proti striím a půjdu na to poctivě..přítel mě celkem na to napomíná, to čumím :lol: prý pro moje vlastní dobro :lol: :lol: ale stejně se tomu nevyhnu, pokud mám dispozice a to nevím, jestli mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 08:38

Jiti, skvělééééé!!! to je super, holky, vy se máte, teď takový klid, že? :)
ty si měříš pupík? jejda, mě to nenapadlo, znám jen výchozí stav a pak uvidím konečný.. ale zkusím se změřit, jestli mě teda nejebne.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 09:13

Zabzu - do grafu v těhuprůkajdě si každý týden dělám puntík podle nabraných kil a rovnou si v ten den měřím pupík. Teď naskakuje raketově. 8O Pupík jsem na vaše rady začala mazat taky už teď, ale ničím spešl, četla jsem, že je to jedno. Takže používám Haniččino tělové mlíko. Strije jsem neměla, tak doufám, že se k nim ani tentokrát nedopracuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 09:23

Čauky, musím vám všem pochválit fotečky, jsou moc pěkný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 09:24

jj žabžo já vím ;-))) máš pravdu :-)

holky já si taky myslím že mazat jako joo ale že je naprosto jedno čím. prostě ten kdo k tomu má dispozice se striím nevyhne ani s nejdražším krémem a ten kdo k tomu vlohy nemá tak se mazat snad ani nemusí. je to spíš pro lepší pocit a proti svědění bříška ne? ;-) já mažu občas obyčejným krémikem co je mi hrozně příjemnej svou vůní. a asi u něj zůstanu, krásně se vstřebává ;-)

Jiti super gratulace velikáááááá no to je paráda :-))

holky já si včera taky měřila pas a pak přes pupík a v těchhle dvou rozměrech mám 12 cm rozdíl!! pas versus pupek ;-) to je síla teda :-)

do těhu knížky můžeme psát aj my? sami? já myslela že tam píše doktor??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 09:28

DaJan - já si tam klidně maluju, stejně do grafu Dr. nic nepíše. S Hankou sjem měla jinou průkazku, bez grafu, tak si to teď užívám, protože grafy jsou moje vášeň :wink: .

Dovolila jsem si zkopírovat od březňátek pěkný přehled těhutýdnů. Vychází mi z toho, že ještě 2 dny a budu ve 4. měsíci. :idea:

Průměrná doba trvání těhotenství je 10 lunárních měsíců (10×28 dní), tj. 40 týdnů, což znamená 9 kalendářních měsíců (ve skutečnosti to je 9 měsíců + cca týden; dokonale by t ofunfovalo, kdyby každý kalendářní měsíc měl 31 dní, což nemá…). Vše samozřejmě počítáno od data poslední menstruace.

Takže bereme-li v úvahu lunární kalendář, pak:
1. měsíc = 1.-4. týden
2. měsíc = 5.-8. týden
3. měsíc = 9.-12. týden
4. měsíc = 13.-16. týden
5. měsíc = 17.-20. týden
6. měsíc = 21.-24. týden
7. měsíc = 25.-28. týden
8. měsíc = 29.-32. týden
9. měsíc = 33.-36. týden
10. měsíc = 37.-40. týden
(Na tom se snad shodneme…)

A teď přijde to zajímavější - dle kalendářních měsíců.
rozdělíme-li 280 dní na 9 měsíců, vychází to na 31,1 dne na měsíc, takže:
1. měsíc = do 4+3
2. měsíc = do 8+6
3. měsíc = do 13+2
4. měsíc = do 17+5
5. měsíc = do 22+1
6. měsíc = do 26+4
7. měsíc = do 31+0
8. měsíc = do 35+3
9. měsíc = do porodu (matematicky to vychází na 39+6, ale je to nesmysl, protože přesně na termín se narodí minimum dětí.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 09:29

daji - tys pořád strašila, kdoví jakej nemáš pupek a zatím jseš krásně štíhlounká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 09:34

mišu ty vtipálku ;-) krásně štíhlounký bříško vypadá jinak ;-) fotil mě manža tak se asi snažil aby to vypadalo dobře :lol:

Jiti super to se bude hodit ;-)

grafy jsou taky moje hobby :-) děsně mě bavilo malovat si grafík bazální teplotky ;-) teď už neměřím, není potřeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
20.9.06 09:36

DaJi, s tím mazáním je to přesně ono.. moje mamča strie má, ale v té době na nějaké mazání kašlalo, celkově ona o svou kůži moc nepečuje, ale vypadá na svůj věk dobře.. já budu mazat jak ďas, i když se mi třeba strie objeví, tak aspoň budu mít pocit, že jsem pro to udělala maximum..
tak já si pupek taky změřím, ať mám dneska celé odpoledne zkaženou náladu :lol: :lol:
vy si můžete psát do těhu průkazky? to, když mi vypisovala sestřička, tak se strašně snažila, říkala, že pan doktor nemá rád, když se v ní škrtá :)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 09:36

Daji - mě to taky na fertility strašně bavilo :lol:

Tak jsem vám dala do galerky můj odhalenej pupík, já vím, je to hrozný, ale pořád jsem nic nepřibrala. Zítra mi asi řekne, že tam mám nejspíš aspoň tři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
20.9.06 09:37

Zabzu - hezkej novej metřík 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
20.9.06 09:40

Zabzu - taky chválím netradiční metřík.

Pupík si měř ve stejnou denní dobu. Já jsem měla dnes ráno 78, ale večer 80! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
20.9.06 09:52

holky já musím makačenko.

ale příští týden bude paráda ;-) pondělí dopo a úterý dopo u doktorů, středa celý den práce, čtvrtek svátek pátek dovolená ;-) :D pohoda jazz :-)

tak zatím se loučím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital