Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
19.9.06 14:50

Daji - jojo, kočárek pěknej, na mě jen trochu úzký kolečka. Nic se z něj neozývalo, takže mimi spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

saal: ceny hned zjistím. je to všechno podobný - je jedno zda je to jané nebo icoo nebo bebecar ;-)

tak jsem našla že za 15900 koupíš v akci: podvozek, sport. sedačku, vanu, košík, stříšku a nánožník ;-) což je paráda. ta autosedačka je dalších 3-4 tisíc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436

Da Jana
jednoduchý úpravy zvládne i tenhle shareware
 http://picasa.google.com/

saal
chviličku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.9.06 14:57

Cifko, myslím, že jsi hlavně opravdu obdivuhodná, vůbec si to nedovedu představit. Minulý týden u nás byli 2 kamarádky s dětma - 5 roků a 2× 1,5 roku, byli u nás asi 2 hodiny a já a hlavně manžel jsme byli docela na mrtvici, nejsme na to prostě zvyklí. Děti pořád všechno okukovali, brali do ruky, ječeli, honili se, drobili, tak jsme šli pak radši ven na terasu - to zas tahali kotě, rozhazovali kamínky, no docela náročný. Já vím, pak si asi zvyknu, a hlavně budeme mít děti po jednom a člověk může na vlastní taky zvýšit hlas, že, ale stejně. Fakt Tě obdivuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 14:59

hmm tak mi těď všechno zmizelo paráda ;-)

taky vám to tak blbne?

psala jsem něco ve stylu jako že Cifko určitě blázen nejsi, ani divná ;-) že zachraňuješ českou populaci od přemnožení cikáňat a imigrantů ;-))) bůh ti žehnej :-)))

já chci taky tři děti ;-) teda uvidíme, snad budu zvládat to první aj to druhé a budu mít dost elánu přemluvit manžu na třetí ;-) :lol: a jestli ti rodičové vynadaj že čekáš dalšího špuntíka tak je pošli někam ;-) že nechceš bejt přestárlá babička ;-) a bude :-)

holky kočárek fakt dobrej, jděte do něj taky ;-) :D budeme si vyměňovat poruchový díly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 14:59

Cifka - to je super ta svatba tehdá bylo docela pěkně :D Já bych na tebe asi taky koukala, protože tak brzo ty děti po sobě je obdivující, já bych to nezvládla :D Mám co dělat s tím prckem co mám a to už umí hodně věcí sama, ještě k tomu malé miminko jako máš teď a ty nevolnosti a ospalost, prostě tě obdivuji já bych asi brzo zkolabovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.9.06 15:01

Taky jsem vždycky říkala, že chci 3 děti, ale po té návštěvě teda nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 15:02

Cifko - divná nejsi, ale klaním se ti, já bych to asi nezvládala

Zuzajda - tak jsem si Picasa stáhla a už tam mám všechny fotečky :lol: , pak se v tom musím pohrabat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 15:02

Já chci taky tři děti, ale to třetí až tak za deset let :roll: jestli to teda půjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 15:05

Už aby přišla Lenka, určitě dobře dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 15:06

saal
sem to nejde textově vložit, pošlu to mailem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.9.06 15:07

Holčiny, loučím se a mažu domůůůůů :D Čauky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 15:07

Illenka se tu dneska ještě ukáže myslíte? ;-) to by bylo fajn :-) snad jo ;-))) moc jí to všechny přejem ;-) tak to by bylo aby nebylo ;-)))

Cifko jojo asi tak…spíš měla co dělat prodavačka to pobrat ;-) a určitě tě obdivovala ;-) tajně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 15:09

romčo páček :-) užij zbytek dne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 15:10

DaJano a kolik váží?????ten co se ti líbí????to je pro mě důležité......

ten peg perego má 13kg a větší koš na nákupy :P

Ale ten tvůj je taky hezký a cenově skoro stejný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí