Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
19.9.06 13:17

Jitutu - ten první kočárek je fajn a je docela levný i ten druhý je krásný a ta taška vypadá, že je pevná tak nemusí být tak špatná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 13:18

jelen, uz mas zbalino? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 13:18

ZABZU - a co třeba ZABZUL? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 13:19

Klariso tak si změň metřík ;-)) takhle děsně mateš :lol:

jinak tedy závidím tvou mamku jakožto rehabilitační sestru předpokládám ;-) je mi jasný že potom není problém to naučit i tchýni ;-) (ale jestli tvoje maminka má to držení dětí tak v malíku tak nechápu že zrovna ty máš skoliózu teda :?: 8O )

u nás by to neprošlo. už takhle děsně válčí moje švagrová i já když něco chceme od tchýně co ona dělá jinak ;-) prostě má svý zvyky a pochybuju že je kvůlil mýmu děcku bude měnit… no a jako bránit se tím že jestli to nebude dodržovat, tak že jí dítě nepůjčím do náruče…hehe tak se urazí na smrt to už jsem poznala ;-) jednou jsem si dovolila remcat už ani nevím proč ale hučela nám do něčeho do čeho jí nic nebylo a manža to neřešil tak jsem řekla nahlas že je to naše věc a že si to stejně uděláme po svým, no a ona se taaak urazila ;-) děs :-) je teda fakt že od tý doby si nedovolí moc kafrat ;-) ale u děcka si myslím že to bude aplikovat jako že dvě děti vychovala že problémy nemaj a že nemám důvod jí poučovat ;-) jako novopečená maminka ;-) brrr jen ta představa a hrůůza mě jímááááá

žabžo jj máš recht tyhle jména jsou fakt divný ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 13:20

sbaleno nemááááááááám, děs, nevím co dřív, spousta práce, šéf se vrátil z dovči po 3týdnech, eh, do toho škola, práce, psi, spousta restů, doma binec. Neska kcu sbalit.
Jeste ze nebleju a nechrním jak na začátku, he.
Se na tý dovči asi ukoušu nudou jak tam nebude co dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 13:21

jo az dojedu jdu na to NT, se bojímmmmmm.

A secky uz budete dvanáctky minimálně :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 13:22

A MŮJ CHLAP MĚ JIŽ DENNĚ PRUDÍ SE JMÉNEM PRO KLUKA - HORÁCIUS.
Brzy se asi stane vražda.............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 13:23

Čau Jelen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 13:24

Jelena - měla bys mu ty seriály zakázat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.9.06 13:25

Jeleno - neboj, vždyť už taky končíš jedenáctku. :)

Nošení miminek - dost jsem v tom tápala a v podstatě jsem používala jen kllubíčko. Zkoušela jsem v porodnici tygříka, ale radši jsem to vzdala. Tady se píše spousta poloh a hlavně jsou perfektně nafocené a popsané. Těším se, že to nacvičíme a bude změna. Takhle jsme se pořád báli, jestli jsme to nevymysleli blbě. :?

Po tchyni mi houby. Často s ní nejsme a hlavně myslím, že to od nás okouká. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 13:26

Jiti - mě hodně zarazilo, že jsem Niku dávala špatně odříhnout, vždycky hlavou nahoru na rameno a ono je to uplně špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.9.06 13:27

klariso, jeleno ahojki :)
no, okna to je hrůza, přiznám se, že ještě pořád nemám uklizeno, je toho strašně hodně, tak to dělám po kouskách, ale bude to vypadat dobře, předpokládám:)
jelčo, ty se máš, že jedeš na dovču..a kampak? my se příští týden chystáme do tej Transylvánie, tak doufám, že to všechno klapne..
klari, ty brďo 12+5? tak to už jsi mě předběhla:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 13:28

dajan: moje mama - zdravotni sestra - se k tomuhle oboru dostala teprv pred 10 lety … a ma fakt dobrou ucitelku (tadle pediatricka se objevovala s Kiedronovou i v Sama doma)… kdyz driv pracovala v porodnici s miminama … nic takoveho se neznalo … proto jsem tak blbe dopadla i ja :( … bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.9.06 13:28

Saal - tak to jsme dělaly stejně (blbě :oops: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 13:30

ZABZU - ze Kréténama na Krétu :D

Mějte se tu fajn, já uz neksa padáááááám pracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...