Poradna duly
Jana Čurdová
Jitutu - ten první kočárek je fajn a je docela levný i ten druhý je krásný a ta taška vypadá, že je pevná tak nemusí být tak špatná ![]()
Klariso tak si změň metřík
takhle děsně mateš ![]()
jinak tedy závidím tvou mamku jakožto rehabilitační sestru předpokládám
je mi jasný že potom není problém to naučit i tchýni
(ale jestli tvoje maminka má to držení dětí tak v malíku tak nechápu že zrovna ty máš skoliózu teda
)
u nás by to neprošlo. už takhle děsně válčí moje švagrová i já když něco chceme od tchýně co ona dělá jinak
prostě má svý zvyky a pochybuju že je kvůlil mýmu děcku bude měnit… no a jako bránit se tím že jestli to nebude dodržovat, tak že jí dítě nepůjčím do náruče…hehe tak se urazí na smrt to už jsem poznala
jednou jsem si dovolila remcat už ani nevím proč ale hučela nám do něčeho do čeho jí nic nebylo a manža to neřešil tak jsem řekla nahlas že je to naše věc a že si to stejně uděláme po svým, no a ona se taaak urazila
děs
je teda fakt že od tý doby si nedovolí moc kafrat
ale u děcka si myslím že to bude aplikovat jako že dvě děti vychovala že problémy nemaj a že nemám důvod jí poučovat
jako novopečená maminka
brrr jen ta představa a hrůůza mě jímááááá
žabžo jj máš recht tyhle jména jsou fakt divný ![]()
sbaleno nemááááááááám, děs, nevím co dřív, spousta práce, šéf se vrátil z dovči po 3týdnech, eh, do toho škola, práce, psi, spousta restů, doma binec. Neska kcu sbalit.
Jeste ze nebleju a nechrním jak na začátku, he.
Se na tý dovči asi ukoušu nudou jak tam nebude co dělat ![]()
jo az dojedu jdu na to NT, se bojímmmmmm.
A secky uz budete dvanáctky minimálně
![]()
A MŮJ CHLAP MĚ JIŽ DENNĚ PRUDÍ SE JMÉNEM PRO KLUKA - HORÁCIUS.
Brzy se asi stane vražda.............
Jeleno - neboj, vždyť už taky končíš jedenáctku. ![]()
Nošení miminek - dost jsem v tom tápala a v podstatě jsem používala jen kllubíčko. Zkoušela jsem v porodnici tygříka, ale radši jsem to vzdala. Tady se píše spousta poloh a hlavně jsou perfektně nafocené a popsané. Těším se, že to nacvičíme a bude změna. Takhle jsme se pořád báli, jestli jsme to nevymysleli blbě. ![]()
Po tchyni mi houby. Často s ní nejsme a hlavně myslím, že to od nás okouká. ![]()
Jiti - mě hodně zarazilo, že jsem Niku dávala špatně odříhnout, vždycky hlavou nahoru na rameno a ono je to uplně špatně ![]()
klariso, jeleno ahojki ![]()
no, okna to je hrůza, přiznám se, že ještě pořád nemám uklizeno, je toho strašně hodně, tak to dělám po kouskách, ale bude to vypadat dobře, předpokládám:)
jelčo, ty se máš, že jedeš na dovču..a kampak? my se příští týden chystáme do tej Transylvánie, tak doufám, že to všechno klapne..
klari, ty brďo 12+5? tak to už jsi mě předběhla:)
dajan: moje mama - zdravotni sestra - se k tomuhle oboru dostala teprv pred 10 lety … a ma fakt dobrou ucitelku (tadle pediatricka se objevovala s Kiedronovou i v Sama doma)… kdyz driv pracovala v porodnici s miminama … nic takoveho se neznalo … proto jsem tak blbe dopadla i ja
… bohuzel
ZABZU - ze Kréténama na Krétu ![]()
Mějte se tu fajn, já uz neksa padáááááám pracovat