Poradna duly
Jana Čurdová
zabzu, hlavne, ze mas uz ty okna za sebou … nam ted dodelavaj ten balkon … no taky zadna sranda
… nemuzem vetrat … a na balkon uz vubec … takze vesim pradlo doma … hruza …
uz aby to bylo …
tak si aspon na dovce v Transylvanii odpocines
?
Jelen, to je nejlepsi jezdit na dovci k mooori s prckem, to na nudu nemas vubec cas
![]()
Klarisa - my jsme taky chtěli jet na dovolenou, ale nějak nevím jak bysme to s Nikou zvládli, když nejí to co my a tam někde něco sehnat třeba jogurt nebo přesnídávky ![]()
jeleno tak doufám že se ještě ukážeš a přijdeš se loučnout ![]()
a žabžule ty taky
jen si jeď odpočinout hezky
potřebuješ to jak sůl
kruhy pod vočima, vrásky
hehe ![]()
jééé holky a jak se má dávat odkrknout??
že bych si tu knížku koupila přeci jen??
Saal: my ted sice byli na all inclusive hlavne kvuli Nikce a ona nam za ten tyden nesnedla skoro nic
… jen pila obyc vodu
DaJano - na odříhnutí je nejlepší tygřík - bříškem dolů. Jsem chytrá, co? Listuju jak o život. ![]()
teda už chápu, kde se vzalo těch 307 stran příspěvků, jen za dopoledne jste stihly několik stránek!
ale už jsem se prokousala, nedejbože abych chyběla někdy celý den ![]()
Jiti
kde jsi našla ta straročeská jména? Jsou někde na netu?
dost by mě to zajímalo, tedy hlavně jako jména pro štěňata ![]()
Klarisa
svět je malý!
já jsem téměř rozená kralupanda a profláklá budu asi taky dost ![]()
ke komu chodíš na gyn., tady v kralupech?
případně mi napiš na mail: coquelicotte@seznam.cz
Klarisa - z toho jsme měli největší strach a aj to jak by vydržela v letadle když nevydrží chvilku na místě asi si chvilku počkáme, ale příští rok bude zase malinké mimi a to já bych nejela už vůbec nikam obzvlášť do takového vedra. Tak to vidím, že se ještě dlouho nikam nepodívám. Jak já vám závidím ![]()
holky, tak vidím, že bych taky dávala odříhnout blbě, holt to jsou novinky..
jéé, jelčo, ty se máš, na Krétu bych jela hned.. to my fičíme do tejho Rumunska, jako správní magoři se dvěma děckama že:) to si fakt odpočinu
ale strašně se těším, s nima je to fajn
Tak to jsem dávala taky odříhnout blbě, ale Teri byla šikulka - říhala jako pořádnej chlap
![]()
Zabzo a jaký tam bude teď počasí tam hodně prší ne, aby jsi nebyla ještě nastydlá až přijedete ![]()
Zuzajdo - myslím, že ty jména byly na rodině.cz v těhotenství - jak vybrat jméno. Ostatní měsíce taky stály za to. ![]()
Pro dnešek se loučím, jdeme si s Hankou zaplavčit. Zítra ahoj. Doufám, že tu bude stejný cvrkot jako dneska. ![]()
saal, jojo, bereme si teplé věci, člověk nikdy neví..chtěli bychom projet zámky a středověká města, která tam jsou..je to tam nádherné, krásná příroda..hlavně, aby bylo počasí..
Zabzu - tak foťte a poto něco ukaž ať jsme taky o něco chytřejší ![]()