Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak jsem se včera objednala na datační UTZ, jdu tam v pondělí v 10,30. Potom se ozvu co a jak.
Jinak jsem o víkendu byla na piškotech a čaji, nic jinýho jsem nemohla. Spím jak medvěd a od začátku těhu jsem zhubla 2,5 kila.
tak jsem se zeptala přímo v Gennetu emailem,do 5 min.budu vědět víc ![]()
Ahojky, dneska jsme byli s Nikou na očkování tak jsem tu až teď, typuji, že teď půjdou všichni na oběd ![]()
V těch vyšetřeních mám taky mišmaš a nikdo mi nikdy nic nenabízel
a všechno dopadlo dobře ![]()
Když jsem byla těhotná s Nikou taky mě tékávalo z nosu, ale já jsem na to jako malá docela trpěla tak jsem to brala jako normál
dokonce po porodu jsem tak půl hodinky krvácela z nosu, byli ze mě docela vyděšení ![]()
Jitutu - myslím že v 32 nejsi vůbec stará ![]()
jéé saal ahoj
hmm tak to já taky v dětství na to trpěla na to krvácení z frňáku…takže říkáš že mě to čeká i při porodu? no bájo
![]()
jj obídek
donesla jsem si domácí drožďovku já jí miluju
tak jsem full ![]()
bolero to jdem stejný den
já se objednávat nemusím, píšou to i na svých webovkách i to říkala sestra. a pak jdu druhý den na krev, to nevím co mi budou brát…zeptám se
ty jdeš taky pak???
jak je vám holky? co bříška?
bolero piškoty jsou aj moje oblíbená strava
ráno pomáhaj
ty kilča dolů ti závidím ale za takovou cenu do toho nejdu
já rád papkám ![]()
piškůtky a čajda…mňam a nejradši mám,když můžu papat a kilča jdou dolů........jen mi to nikdy nešlo
![]()
Já jsem taky zhubla 1,5, ale ne proto že bych zvracela, ale nic mi nechutná jím jenom proto že musím a to trochu aby se neřeklo ![]()
jůůůůů holky Klarisa měla včera narozky
tuším 29 že jí bylo ![]()
TAK KLARISO - VŠE NEJ NEJ NEJ A HODNĚ MOC ZDRAVÍČKA PRO TEBE I PRO ŠPUNTÍKA
doufám žes měla parádní oslavu a že manža pomáhal uklízet ![]()
holky vy se máte
já teda nehubnu ale naštěstí ani už víc nepřibírám. taky jím nějak líp..víc pravidelně a menší porce takže netloustnu a nešpekatím ještě víc ![]()
Ahoj holcicky! tak konecne jsem se zas dostala k netu
, vsechny zdravim, zdravim i broucky v brisku ![]()
Dajan: moooc dekuji
… jojo, od vcera uz mi je 29
… starnu
… jinak oslava … no zatim se nak extra zadna nekonala … mozna az v sobotu, Niki bude u babci s dedou … tak s manzelem to spojime i s vyrocim svatby (26.9. - 3 roky) a nekam zajdem ![]()
jo a zdravim Zuzajdu: koukam, ze jsi taky z Kralup
… treba se zname, i kdyz ja asi nejsem moc praflaknutej oblicej
… bydlim v Kralupech teprv 4. rok
… tak mozna se pak potkame s kocarkama ![]()
Klarisa - taky se přidávám ke gratulaci hodně štěstíčka a hodné děti
My máme taky 3 výročí svatby a to 11.10.
máme to podobné aj ty děti nám vyšly skoro stejně a korát vám se malá podařila o měsíc dřív ![]()