Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
19.9.06 11:28

dekuju moc…tak zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
19.9.06 11:40

Ahojky, tak jsem se včera objednala na datační UTZ, jdu tam v pondělí v 10,30. Potom se ozvu co a jak.

Jinak jsem o víkendu byla na piškotech a čaji, nic jinýho jsem nemohla. Spím jak medvěd a od začátku těhu jsem zhubla 2,5 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 11:45

tak jsem se zeptala přímo v Gennetu emailem,do 5 min.budu vědět víc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 11:58

Ahojky, dneska jsme byli s Nikou na očkování tak jsem tu až teď, typuji, že teď půjdou všichni na oběd :D
V těch vyšetřeních mám taky mišmaš a nikdo mi nikdy nic nenabízel :roll: a všechno dopadlo dobře :D
Když jsem byla těhotná s Nikou taky mě tékávalo z nosu, ale já jsem na to jako malá docela trpěla tak jsem to brala jako normál :D dokonce po porodu jsem tak půl hodinky krvácela z nosu, byli ze mě docela vyděšení :D
Jitutu - myslím že v 32 nejsi vůbec stará :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 12:13

jéé saal ahoj ;-) hmm tak to já taky v dětství na to trpěla na to krvácení z frňáku…takže říkáš že mě to čeká i při porodu? no bájo ;-) :lol:

jj obídek :-) donesla jsem si domácí drožďovku já jí miluju ;-) tak jsem full :-)

bolero to jdem stejný den :-) já se objednávat nemusím, píšou to i na svých webovkách i to říkala sestra. a pak jdu druhý den na krev, to nevím co mi budou brát…zeptám se ;-) ty jdeš taky pak???

jak je vám holky? co bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 12:14

bolero piškoty jsou aj moje oblíbená strava :-) ráno pomáhaj ;-) ty kilča dolů ti závidím ale za takovou cenu do toho nejdu ;-) :lol: já rád papkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 12:19

piškůtky a čajda…mňam a nejradši mám,když můžu papat a kilča jdou dolů........jen mi to nikdy nešlo :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 12:22

Já jsem taky zhubla 1,5, ale ne proto že bych zvracela, ale nic mi nechutná jím jenom proto že musím a to trochu aby se neřeklo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 12:22

jůůůůů holky Klarisa měla včera narozky ;-) tuším 29 že jí bylo ;-)

TAK KLARISO - VŠE NEJ NEJ NEJ A HODNĚ MOC ZDRAVÍČKA PRO TEBE I PRO ŠPUNTÍKA :-) 

doufám žes měla parádní oslavu a že manža pomáhal uklízet ;-)

http://www.gify.nou.cz/…ory/do27.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 12:23

holky vy se máte ;-) já teda nehubnu ale naštěstí ani už víc nepřibírám. taky jím nějak líp..víc pravidelně a menší porce takže netloustnu a nešpekatím ještě víc ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
19.9.06 12:31

nazdar baby, nestíhám, tak jen zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 12:32

holky co říkáte na tenhle kočárek?????

http://www.detskyraj.cz/…robnosti.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 12:36

Ahoj holcicky! tak konecne jsem se zas dostala k netu :wink: , vsechny zdravim, zdravim i broucky v brisku :wink:

Dajan: moooc dekuji :wink: :) … jojo, od vcera uz mi je 29 :oops: … starnu :lol: … jinak oslava … no zatim se nak extra zadna nekonala … mozna az v sobotu, Niki bude u babci s dedou … tak s manzelem to spojime i s vyrocim svatby (26.9. - 3 roky) a nekam zajdem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.9.06 12:40

jo a zdravim Zuzajdu: koukam, ze jsi taky z Kralup :wink: … treba se zname, i kdyz ja asi nejsem moc praflaknutej oblicej :lol: … bydlim v Kralupech teprv 4. rok :wink: … tak mozna se pak potkame s kocarkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
19.9.06 12:44

Klarisa - taky se přidávám ke gratulaci hodně štěstíčka a hodné děti :D My máme taky 3 výročí svatby a to 11.10. :D máme to podobné aj ty děti nám vyšly skoro stejně a korát vám se malá podařila o měsíc dřív :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí