Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
19.9.06 11:08

jo, Jitutu: jméno Jana už si svým zlatým věkem myslím prošlo ;-)))) teď už to tak časté opravdu není ;-) má to hodně obměn ;-) ale jo jdi do něj :D

Žabžo díky ;-) je to tam napsaný ;-) má 25 mm, teda měl v sobotu ;-) teď už jsme zase větší :D hehe :-))))

holky mě ségra vysvětlila že ten NT placenej screening se dělá fakt jen když je rodinná dispozice nebo když je ta maminka starší, jinak ne. je to beztak drahý vyšetření, i pro vás i pro pojišťovnu asi částečně taky (nevím teda). prostě nám mladým zdravým se ten NT asi ani nenabízí :-( takže mě čeká teď ten uzv, netuším co všechno tam budou měřit, to jdu příští pondělí, no a pak až trippletesty. víc nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 11:10

Jitutu mě nepřijde ani jedno z těch vyšetření z GENETu jako to utnt…všechny tam píšou že jsou hrazené a tohle fakt není......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.9.06 11:10

Jitutu - asi jsem slepá, ale přímo to tam určo napsané není - snad ta specializovaná UTZ vyšetření. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 11:11

jéé žabžo máš recht :lol: já tam tu velikost nakonec zapomněla napsat :D hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 11:11

tak já nevím,je mi 32 a jsem po IVF,je to důvod??????jsem stará?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 11:13

Jitutu32 - asi jo, asi to IVF je důvodem - třeba po IVF se tohle vyšetření provádí prostě pro jistotu!!! ;-) stará nejsi ale nejmladší už taky ne ;-) buď ráda že to máš za sebou a můžeš být klidná ;-))) aspoň víš že tvůj gyndr nic nezanedbává a nenechává náhodě ;-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.9.06 11:16

Ahoj holky,
mne už sa z tých vyšetrení normálne motá hlava;o)))
ja idem na kontrolu 10.10. a ano neviem, či tam bude robiť UTZ, ale asi hej… som bola taká vymletá z toho prvého ultrazvuku, že som sa ani nič nepýtala;o) a ešte somt am išla v strese, že dostanem vynadáno, lebo som tam od minulého porodu vobec nebola… :oops: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 11:17

tak já nejsem stará a mladá taky ne.......hmmmmmmmm,tak jsem akorát????? :lol: :lol: :lol:

jsem si udělala po 2 měsících kafčo,ze začátku jsem po něm zvracela,tak uvidíme :? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.9.06 11:19

Jitutu - jasné, si akurát a ešte dlho budeš, hehe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 11:20

hehe steno ty to pěkně flákáš teda ;-) ty prohlídky :-) a dostala jsi vynadáno? ;-)

no ono je to fuk, něco ti prostě vyšetřej, uzv asi udělaj ;) nebo je třeba poprosíš že už jsi mimíska dlouho neviděla :lol: třeba ukážou ;-)

fuj holky mě je dneska fakt divně, vypadá to že to co jsem dosud přežila bez újmy mě teď stíhá o to hůř ;-) na blinkání to teda není ale fakt motanice ble…

jinak mě taky trochu občas bolí bříško..když kejchnu tak vypísknu bolestí, okamžitě ten tlak v podbřišku cejtím :? tak se snažím kýchat skrčená ;-) to pomáhá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.9.06 11:20

tak ja se pomalu balim a vyrazim…odpoledne napisu…drzte me palecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.9.06 11:24

Daj - no poprosiť možem, ale ak to nebude plánované, tak aj zaplatím;o)))
nedostala som vynadáno, ale pozerali na mňa divne;o))) som sa tvárila akože nič;o)
dokonca som ani neplatila poplatok za minulý rok, keďže som tam nebola;o))

Lenko - držíme palce;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
19.9.06 11:26

Lenko - držím co můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 11:26

Lenďule drž se ;-) uvidíš že to dobře dopadne :-))))

steno ty platíš poplatek za prevenci na gyndě? a to proč? jako cizinka???? 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
19.9.06 11:28

Daj - nie, nie preto… som u súkromného Dr. a ten si proste účtuje ročný poplatok… ale je super inak;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí