Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
436
19.9.06 08:47

já jsem naopak manžestráky do pasu odložila - sezení v nich mi začalo být nepříjemné a už nosím jen bokovky 8)

jinak prozatím mám termín porodu 29.4., takže jsem tu fakt těsně, ale předpokládám, že při příští kontrole se to posune na dřív
jednak jsem si jistá, že v době, kam mi podle UZ spadá početí, jaksi nic neprobíhalo a jednak zkušenější maminy mi po prozkoumání UZ snímku oznámily, že bude ještě větší, protože to dole mimo měření jsou asi nožičky,
no tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.9.06 08:49

já četla v nové mamince, že nejpřesnější vypočítání datumu porodu je mezi 8-9 týdnem.Potom, když to už posunují je to nepřesné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.9.06 08:49

Ahoj holky, po dlouhé pauze se opět hlásím.Přišly problémy , začala jsem krvácet, tak jsem si pár dní poležela v nemocnici.Teď v pátek mě čeká genetika a 3D ultrazvuk, bojím se jak to dopadne, protože od minulého úterý, co mě pustili domů,tak stejně občas špiním, tak uvidíme. Kdyby jste zapomněly, já jsem ta nejstarší z vás ( 36 let a 2 děti 17 a 11, k tomu 2× císařem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 08:50

vítám zuzajdu ;-) to víš že zapadneš ;-))) když už tě tu máme online tak nám prosím prosím písni nějaké údaje abych tě rovnou hodila do tabulenky ;-) právě jí doplňuju a chystám se jí vrznout sem do fotoalba ;-)

tak zuzajdo ;-) zajímá mě: - Termín porodu

• věk
  • měsíc nebo rovnou datum narození
  • bydliště (stačí okres nebo kraj)
  • přezdívka pro miminko pokud mu nějak říkáte už
  • další kontrola
  • kolikáté mimi to je (první druhé třetí)
  • zda už máš těhu průkaz a od kdy ;-) šup šup ;-))) klidně mi to napiš do SZ nebo sem, je to na tobě.

dočítat nemusíš, však se chytneš ;-)))

žabžo no obdiv nesklízím ;-))) už to přestalo ale fakt děs…přijde mi to trapný :-((( každej chodí okolo a radši mě ignoruje aby nekoukal na ty krvavý kapesníky :lol:

žabžo co okna??? jak to že už jsi v práci když máte doma takovej binčus? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 08:52

mně zas doktor říkal, že lepší to bude kolem 12tt, že je dobře vidět hlavička a zadeček a lépe se to měří
mám totiž velký rozdíl podle UZ a podle MS (to bych dnes byla už 11tt+4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 08:53

ahoj agatho…uf uf tak držím pěstičky aby to všechno dobře dopadlo!!! snad už máš to kritický období za sebou! (jen pro úplnost, u tebe nemám datum nebo měsíc narození, bydliště ani přezdívku pro prcínka ;-) tak šup sem s tím :-) ) a už je ti líp? jsi doma a odpočíváš doufám!!!

zuzajdo hned to tam doplním ;-) a co ten zbytek? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 08:54

DaJana
to je super nápad

• věk : 28
  • měsíc nebo rovnou datum narození : 14.12.1977
  • bydliště (stačí okres nebo kraj) : Kralupy
  • přezdívka pro miminko pokud mu nějak říkáte už : ještě ne
  • další kontrola : 16.10.
  • kolikáté mimi to je (první druhé třetí) : 1.
  • zda už máš těhu průkaz a od kdy: ne až při příští návštěvě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 08:56

ahoj Romčo ;-) tak TP ti teda přepíšu ju? neboj myslím že mě to taky posune příště ;-)))

jsem na tom stejně jako zuzajda ;-) příští pondělí jdu na uzv aby mi určili přesněji datum porodu ;-) podle poslední menstruace mi to vychází na 27. března :lol:

jasr neboooj už se dočkáš ;-)))) musíš věřit tomu že je vše jak má být, vždyť jsi zdravá jako řípa ne? žádnu problémy ;-)) tak kuš huš černý myšlenky, uvidíš že se má mimís k světu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
19.9.06 09:00

Terminy porodu - z vlastni zkusenosti vim ze nejpresnejsi jsou ty co vam rekne dr. ted na zacatku, nebo dle menses, kdyz je pravidelna. Ja mela termin 29.10. a Vitek se narodil 25.10.,ale to mi dr. rikal, pac on se ulicnik tlacil ven uz 14 dni pred.
pak jak byl velkej UTZ ve 20.tydnu i na vyvojove vady, najednou dle mereni nozicek, hlavicky a vseho mozneho mi rekl dr. jinej termin, a chytrolin manzel si vypocital ze poceti vychazi na tyden kdy byl v Brusselu… no nicmene muj gyn.dr. mi jasne rekl, ze prvni UTZ- jeste ten co se dela v pochve, je nejpresnejsi… rekla jsem to manzelovi a on ze jsem podplatila dr., no vse mineno v legraci…

ted oznameni dalsiho mimiska bylo : nechtelo se nam se sousedem cekat az M. odleti do Anglie, toz Vitek bude mit sourozence v dubnu ;)

ale to je vazne vse jako legrace…

jinak pry je normalni porodit mezi 39.-42.tydnem ;)

ciao D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.9.06 09:00

jasně, že je vše v pořádku.Fakt žádný problémy nemám ani nevím, že se těhule :D :D , teda vlastně vím, protože mi ňák roste bříško :lol: .No ale už se nemůžu dočkat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.9.06 09:01

Daji, no jo, to přejde, uvidíš.. ty máš podle PM termín 27.3? tak to je dobrý.. já mám TP podle menstruace 17.3 a podle UTZ 31.3.07 :lol: :lol:
ale sama vím, že na měsíčky vůbec nemůžu ve svém případě spoléhat..
je fakt, že mezi 11.-13. týdnem je určení stáří nejlepší.. dělá se to při NT screeningu.. holky, vy jste za to něco platily? já nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 09:01

agátko:držím všechny palce,neboj to bude v pořádku,mám pocit,že věk dělá hodně.S Moničkou jsem neměla jediný problém v těhu a teď mám jen problémy!!!!!!Taky šla císařem :wink:

To bude v pohodě,to zvládnem :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 09:04

holky už si pořizujete něco na mimi?????nebo hrabe jen mě??????????

jedu zrovna dnes na nákup do anglického sekáčovýho velkoobchodu,moc se těším :wink: :wink: :wink:
Ale už jsem něco pořídila i do teď :oops:

teda vždycky jdu kupovat Monče a koupíme spolu i mimískovi :oops: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 09:05

jasně že to zvládnete ;-))) všichni to zmáknem na jedničku ;-))))

žabžo vždyť jsi tomu gyndr zaplatila za ten nadstandart ne? jak jsi psala na začátku těch 1200 nebo kolik chtěl prevít?! tak to máš v tom ;-)))) (nebo to bylo víc???)…podle mýho teda. ale vlastně ani nevím zda jsi mu to dala ty penízky ;-))

fuj já mám tenhle týden od brzo a vstávala jsem v šest a to je hnus..probudit se do tmy :-( taková depka hned po ránu :-( než se proberu tak to vždycky trvá ;-))) ani sluníčko ještě dneska nevykouklo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 09:07

včera jsem si udělala radost a zakoupila knihu Co čekat v radostném očekávání, takže teď studuju :)

no nic, musím jít pracovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital