Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
18.9.06 20:03

No únor chci být už rozhodně doma, ale uvidí se. Tady bejvá hroznýho sněhu a to bych nerada řídila. Ale do vánoc vydržím…už jsou za dveřma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 20:08

Já jsem se letos rozhodla, že Vánoce strávím v pokoidu a všem rodinným příslušníkům jsem oznámila, že letos si žádné dárky dávat nebudeme a hotovo. Je nás totiž hodně, takže toho lítání a balení je tolik, že z toho mám vždycky hrůzu už měsíc předem. Takže letos napeču jen pár cukroví, stejně toho vždycky hafo zbytek a cpu to pak do mrazáku. Uděláme letos Vánoce hlavně pro Zuzanku a basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 20:09

Jana28…to je rozumný, jýá taky nesnáším ty předvánoční lítačky, je to děsný. A pak to vymejšlení dárků ??? Hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.9.06 20:12

ahoj holky poraedi te me???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 20:12

lllenka…jasně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.9.06 20:15

jak jsem dnes dojela z prace zacala jsem spinit…bala jsem se a tak jsem jela k doktorovi…byl dost neprijemnej a nic moc me rekl…vzali me krev a zitra si mam jit pro vysledky…ve zprave mam napsany: pochva klidna, čipek cylindricky, děloha mobilni v AVF, ve fundu dutinka 2 mm, v.s. gest. váček.....no vubec tomu nerozumim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 20:17

llneko…hlavně buď v klidu…myslím, že ta lékařská zpráva je normální…dutinka tam je a to je hlavní. A dostala jsi neschopenku? Kup si v lékárně Ascorutin a 3* denně po dvou tabletách si zobni.....je to vitamín C aale s něčím na zpevnění cévek…já to brala u Jakuba celé těhu…vůbec se toho neboj a je to bez předpisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 20:17

Illenko, jsou tam je samý pozitivní věci, gestační váček je, zárodek tak brzo být ani vidět nemůže, takže vše v poho. Neboj, tentokrát si tě víc ohlídají, když už máš jednu nepříjemnost za sebou. Hlavně, že jsi šla hned k dr., chválím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 20:20

Illi a špiníš ještě pořád nebo to bylo jen jednorázový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 20:21

Neměla jsi zrovna dostat přibližně menses? Já při prvním těhu špinila jeden den v době, kdy měla být menses.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.9.06 20:22

zitra v 1 jdu pro vysledky z krve…tak uvidim..no mam peknej strach…ale jsem rada ze tam videl aspon tu dutinku…ja ji videla taky koukala jsem na to snim :)…a dokonce jsem videla dve …ale on jen jednu :) teda vypadalo to skoro stejne takovy dva cerny ovalky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 20:24

lllenka…a ještě špiníš? A jkou to mělo barvu? Hnědá a arůžová nevadí…jen to nesmí být rudá krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
18.9.06 20:31

ruzova barva…dnes jsem 40DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 20:32

Já, když jsem v šestém týdnu krvácela, tak mi dr napsal Duphaston, to jsou hormony podporující usazení prcka. Normálně ty hormony produkuje placenta, ale až ve 12. týdnu. Tak když nebude dr, moc nepříjemnej, tak je zkus z něho vymámit. Ascorutin je na zástavu krvácení. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 20:34

llenka…jasně…ten ascorutin ti neublíží hned ráno si ho kup !!! Růžová je dobrá…aje to nějak moc? Nebo jenom trošinku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí