Poradna duly
Jana Čurdová
Jiti, čusík..jak se máš.. Tvou kontrolu jsem si ještě stihla přečíst..jsem ráda, že je všechno ok..:)) taky Ti spadl kámen ze srdce, že? já nemůžu věřit, že mám v sobě něco tak krásného a dokonalého ![]()
Zabzu - mám se přiměřeně, nejradši bych spala. O víkendu poo spím 3 hodiny, to je parádička
![]()
Fakt máte 6 cm? To ten můj červík poporostl za týden o centrimetr, tý brďo!
![]()
Ahoj holky, zrovna jsem chtěla napsat, že od včera odpoledne už nic necítím, ale jak sednu k počítači, tak začne ťukat. Tak asi fakt jo.
Zabzu - gratuluju ke kontrole, jak se máš? To už je Koťátko veliký, jsem zvědavá na to naše mrně.
no fakt, CRL, tj. od hlavičky po zadeček 6,04.. to mám napsané v průkazce.. eště nějaké BPD 2,14 to nevím co to je.. a NT, to známe, máme 1,3..
Jiti, takže i ten Tvůj prďola tak poporostl ![]()
já bych taky chrápala, ale už je to lepší, teď si zajdu uschopnit se a zítra nastupuju do práce..takže únava zase přijde ![]()
misu, to máš super, mě neťuká nic a to jsem viděla jak se šíleně hemží.. je nádherný ![]()
Zabzu - to BPD je možná stehenní kost, tu taky měřej, NT je šíjový projasnění?
misu, jojo, NT je šíjové..1,3 mm je v normě, díkybohu!!
tak už definitivně, papa ![]()
ahoj všem,asi už jste zase pryč..... ![]()
Já chodím nějak v divnou dobu ![]()
Tak myšku v bříšku taky cítím
,s Moničkou jsem měla pohyby mezi 13-14 týdnem a teď je mám mít dřív než běžně u druhých dětí bývá.
Prý proto,že mám vytlačenou tu dělohu ven
![]()
Taky že jo,se mi to tam vlní nebo co
![]()
Včera jsem zrovna říkala manžovi,že je to jak malá myška v děloze
![]()
Tento týden mám odpočinkový,žádný doktor HURÁ
![]()
Ahojky konečně tu někdo je
My zrovna snídáme chlebík se sýrem
Jak píšete o těch pohybech, mě se tam taky pořád něco mele, ale u mě jsou to asi ty střeva to by bylo opravdu moc brzo ![]()
Jitutu - tak to jsi mě potěšla, já už myslela, že mi hrabe, že to takhle brzo není možný ![]()
Ahoj Illenko, taky bych celý prospala, ale nějak nestíhám, aspoň si vždycky schrupnu po obědě. Jak je co dělá mimi co říká tvůj přítel na to že se to tak brzo zase povedlo ![]()