Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
14.9.06 15:21

tak pěkný víkend všem!!! (i jeleně ;-)) )

možná nakouknu, mám 4 dny volna ;-) beru si dovču aj zítra aj v pindělí tak si odpočinu :-)

pac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.9.06 16:14

tak su tůůůůůůůů, sem koupila zááájezd, héééč, doufám ze se to bude tomu mýmu libit, jinak mě zabijéééééééé, sem to musela jit do hodiny zaplatit, zádný cavyky, šup fofr, su zpocená, doufám, ze to není náký podraz ta cestovka 8O

No u MUDr. bylo prt! Si srkla z mý zkumavky, zapsala si váhu, predepsala listovku a poslala me doooooooom, další vysetrení tuším v půlce ríjna. Tlak mám furt 100/60, he.

jé, já si musím jit koupit plafky, nevím kde ale sezenu takovou podprdu na ty mý trojky, mi to tam bude plandat, smárjá, co já chudera si vobleču do tej vody, HEHE.

no nic, valím za drahým a za psíky! Sa majte! Do stredy vás budu vobluzovat, pak jedemééééééééééééééééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
14.9.06 18:04

Ahoj, konečně nám zapli elektriku a zemáky jsou vyorané :D

Zdenule - to je fajn že se chceš přidat k nám, je nás tu málo :D jinak já taky poslední dobou mám hroznou bradu a nějak nevím co s tím, ale být tebou a mít měsíc před svatbou tak asi navštívím kosmetičku třeba ti pomůže. Já jsem taky mívala s tím problémy a před mojí svatbou jsem šla ke kosmetičce asi tak na tři návštěvy a měla jsem pusu jak dětskou prdelku, teda ne zapruzenou :D

Holky co máte ty děti tak jak já staré, jak to tak čtu ony jsou všechny tak šikovné malá se sama nenají musím ji furt krmit jinak je to všude a to ke všemu musíme pořád mixovat jinak to plive, furt má plenky a to spaní poslední dobou s ní je otřesné. Celou noc kope přitom se musí ke mě furt tulit :roll:

Zajímavé je, že mě nikdo nenabídl nějaké nadstandartní vyšetření a já ani nevím co mám chtít a kdy to chtít, mám v tom tady docela bordel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 09:04

Saal - Nikču neřeš, každé dítě je jiné, některý třeba ještě vůbec nemluví. S tím samostatným jídlem musíš začít sama a hodně se obrnit, jinak budete krmit do puberty :wink: . Chce to všude igelit a malou vyslíct a pude to. Naše babička to nastartovala asi v roce a půl, to sice ještě držela lžičku jak prase kost :wink: , ale postupně to šlo. S přechodem na nemixované jsme měly taky problém, ale když nic jiného nedostala, postupně se to zlomilo. Spaní, to je kapitola sama pro sebe, s tím bojuje každý, přeju hodně trpělivosti! Nepropadej depresi! :!

Holky, konečně se blíží VÍKEND!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.9.06 09:32

haloooo¨, kde ste kdoooooooo, zenský kde se flákáte, snad nepracujetééé

Mám novinu, hehe, budu mít kluka :D Včera mi to vyvěštila máma z vobličeje :D :D

Tak to já jen, aby si to DAJ zapsala do tabule do kolonky POHLAVÍ :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 09:37

A jak že se ten klučina bude jmenovat? Včera jsem slyšela dobrý tip - Horatius nebo Kornel. Bereš? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.9.06 09:53

JITI - moc se nesmej, ten můj chlap chce Horácius nebo tak nák, asi ho prizabim.....................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
15.9.06 09:57

JITI - ty si z brna, porad, počebuju nutne plavky, za chvilu du do mesta, netušíš náký výprodeje? Asi jen esli narazím na nákej vobchod, vůbec netuším kde to hledat......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.9.06 10:00

Ahooj holky!!!
Já ostuda, já uz tady nebyla ani nepamatuju...... Doufam, ze jste vsechny o.k. No, vybirate jmena (a jaky pekny…:-)), tak snad jo.:-)
Ja jsem porad na neschopence, mela jsem tam tu cystu (teda porad ji mam, ale zmensuje se-huraaa), pak taky jeste hematom, tak jsem trochu spinila, lezela, flakala se..... Na dalsi kontrolu jdu 21.9., tak jsem zvedava, co mi tam zase „narostlo“. Snad uz nic, teda krome mimca :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 10:00

Ahoj, dneska je tu nějak mrtvo :wink:

Jiti - díky za podporu, někdy mám pocit, že je strašně zaostalá a je to mnou, protože nevím jak jí to naučit :cry: Já ji to jídlo musím mixovat, protože by opravdu nic nepojedla a má 11,5 kila což se mi zdá strašně málo a vůbec jsem si nevšimla, že by jí to jídlo chybělo :?

Jinak, nějak se mi nalily prsa mám je tak o číslo větší a už mám malou jednu podprsenku ještě, že mám po kojení ty mateřské :D docela mě ty prsa bolí obzvlášť když mi Nika po nich furt leze :roll:

Chci se zeptat, mě připadá že mi mimi tlačí na močák, musím v noci chodit aspoň dvakrát na záchod ale ne proto že by se mi nějak chtělo, ale bolí mě ten močák. Při Nice jsem to něměla, až když jsem měla velké břícho. Má to taky někdo :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.9.06 10:09

saal - neboj, synovec taky skoro vubec neji a desne dlouho mu trvalo nez zvladl najist se sam, nema proste k jidlu ten spravny vztah :-) :-) a treba maso nepozre dodneska (a toje mu uz 3,5roku) a je peknej a zdravej :-)
Jinak prsa mi taky desne vyrostli, uz me skrtu veschny podprdy, ale zatim nechci kupovat novou, protoze nevim, jestli jeste neporostou.....Kdy se to zastavi???:-)
Curat teda chodim v noci taky, ale to ja chodila i driv. Asi se ti tam mimco moc roztahuje:-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 10:10

Močák mě v noci bolí taky - chodím 2-3× za nos, hrůza!

Hanka určitě neváží o moc víc než Niki, asi kolem 12 kg. Jí ale velice dobře, jak tu někdo psal, je to všežravec. My jsme na nácvik kousání kupovali kukuřičné křupky a zároveň jsme přestávali mixovat. Chvíli se dávila, ale musela si zvyknout. Ale ten přechod taky dost bolel.

Ještě jsi psala o nočníku - mys jsme začali chodit ven bez plínek přesně ve 2l a trvalo nám to celé prázdniny než to naskočilo. Teď už je má jen na noc a ráno se budí suchá. Nehody jsou ale ještě časté, hlavně v autě. Včera opět cestou z jeslí pročůrala autosedačku. Venku by si řekla, ale tam to prostě vyrobí :evil: . Jen mi na nějaké křižovatce oznámí „vyčurala“. Vraždila bych- :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 10:14

Amalko - to se hnedka nezastaví, já jsem si koupila nové až ke konci těhotenství ty na kojení a byly dobrý ony jsou bavlněný a tak se pěkně roztáhly :D no a prsa se zmenšily až jsem přestala kojit :wink: takže si ještě počkáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.9.06 10:17

Ahoj holky jak pak se dari?? konecne patek :)…dnes uz se tesim domu..v noci jsem se moc nevyspala..bolelo me bricho..no ani nebolelo spis tak divne tlacilo..rikala jsem si ze jak rano vstanu tak budu mit urcite MS…nastesti nic ani kapka :)))..pristy tyden jdu k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
15.9.06 10:18

saal - no tak to se mame na co tesit :-) :-) :-)
Ja ted supajdim do mesta. Kamaradce se vcera narodil chlapecek Vojtisek, tak musim neco pekneho koupit a vyrazim do porodnice, jeee uz se tesim :-)
Mejte se zatim fajn. Snad se tu ted objevim casteji a dozenu ty zmeskane „drby“ a novinky :-) :-) :-) Paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí