Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
14.9.06 11:11

Když jsem byla doma, vařila jsem taky rychlovky - naštěstí má Hanka ráda všechno, jen nemusí fazolovou a kapustovou polívku. Často jsem klohnila špenát, fazolky na bílo, lečo, rajskou apod. A nejlíp navařit na dva dny dopředu.
Teď vařím obden večer polívku, protože Hanka husté zeleninovky miluje. Včera zahlídla květákovou s bramborama a už se hrnula ke stolu s nadšeným řehtáním.
V jeslích je teď asi učí trochu líp stolovat, protože mě včera šokovala, že poloprázdný talíř nahnula a držela tak, aby jí to šlo líp nabírat. Prý „teta ukázala“. Jak jsem ji chválila, nadšeně se pýřila. Je s nima fakt prča. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 11:15

Jani - já se taky jinak šidím, vůbec bych obědvat nemusela, když jsem sama doma, tak si ani nevzpomenu, že mám v lednici třeba polívku.

Jiti - nejlepší jsou omáčky na dva dny, miluju rajskou, bude na víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:15

Jiti, gratuluji k všežravci. Naše Zuzka sice sní vše, ale toho úsilí u toho :! . Prostě nemá o jídlo zájem, takže ať je to co chce, tak je to většinou boj. S pitím je to taky hrůza, byla dlouho kojená a pak se nenaučila na flašku, takže většinu tekutin dáváme lžičkou. S hrníčku nebo z těch Jupíkových flaštiček si jen cucne a konec. Ale jinak zlatíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:17

Mišu, nešiď se, prcek v bříšku se bude zlobit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 11:17
:-))

hele jeleno, nemáš to trochu pomotaný?! ty tvoje těhu prohlídky? nemáš tam jít náhodou až 21??? tak to mám aspoň v tabulce 8O :? tak jsem z toho jelen teda.....

hehe to by byla sranda kdyby tam jelena přišla a oni jí řekli: ale slečno, vy máte přijít až za týden :lol: :lol: :lol:

já jdu dneska k ségře na těstovinovej salát ;-) tak jsem zvědavá…

já přes břicho nepřibrala na centrimetry nic ještě…jsem se zrovna předevčírem měřila.

fuj mě je zase blbě :? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 11:18

Naše Teri od malička krásně jí, ale taky jí něco nechutná. Třeba nemá ráda čočku nebo špenát. S pitím máme problémy pořád, ona prostě nemá žízeň a denně se kvůli tomu rozčiluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:21

Děti mají holt mnohem důležitější věci na práci než pití. Taky mám strach, že si užene zánět ledvin, pije tak polovinu toho, co by měla na svou váhu mít :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:22

Holky, já se loučím, jdu si lehnout než přijdou z procházky. Zatím se mějte, pa pa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 11:23

a nepomáhá takový to jak jim nabídneš flašku vždy když si vzpomeneš? kdybyste je nechali samotný tak asi nevypijou nic ale takhle když jim to vždycky nabídnete tak si taky neloknou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Já musím nad Teri vždycky stát než ten hrneček vypije, jinak ho někde položí a nenapije se. Jediný co bez řečí pije, jsou ochucený minerálky, to je jak splávek, ale zase to leze do peněz a zas až tak zdravý to taky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

pa jani.

dobrou chuť všem jedlíkům ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
14.9.06 11:24

Ahojky, hlásím jen, že jsme v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 11:25

hele a nenaučili jste je pít vodu? máte dobrou kohoutkovou vodu? my máme výbornou, nechala jsem si před časem udělat rozbor a máme kojeneckou ;-) takže ani nebudeme kupovat.....

já miluju naší vodu z kohoutku a piju jí fakt ve velkém, a chci to naučit i dítě…je to to nejzdravější co může být ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

bolero supr :-)) a dál? ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Já zase valím do školky a pak musím odevzdat foťák, snad už nám Ježíšek přinese taky :lol: pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí