Poradna duly
Jana Čurdová
Když jsem byla doma, vařila jsem taky rychlovky - naštěstí má Hanka ráda všechno, jen nemusí fazolovou a kapustovou polívku. Často jsem klohnila špenát, fazolky na bílo, lečo, rajskou apod. A nejlíp navařit na dva dny dopředu.
Teď vařím obden večer polívku, protože Hanka husté zeleninovky miluje. Včera zahlídla květákovou s bramborama a už se hrnula ke stolu s nadšeným řehtáním.
V jeslích je teď asi učí trochu líp stolovat, protože mě včera šokovala, že poloprázdný talíř nahnula a držela tak, aby jí to šlo líp nabírat. Prý „teta ukázala“. Jak jsem ji chválila, nadšeně se pýřila. Je s nima fakt prča. ![]()
Jani - já se taky jinak šidím, vůbec bych obědvat nemusela, když jsem sama doma, tak si ani nevzpomenu, že mám v lednici třeba polívku.
Jiti - nejlepší jsou omáčky na dva dny, miluju rajskou, bude na víkend ![]()
Jiti, gratuluji k všežravci. Naše Zuzka sice sní vše, ale toho úsilí u toho
. Prostě nemá o jídlo zájem, takže ať je to co chce, tak je to většinou boj. S pitím je to taky hrůza, byla dlouho kojená a pak se nenaučila na flašku, takže většinu tekutin dáváme lžičkou. S hrníčku nebo z těch Jupíkových flaštiček si jen cucne a konec. Ale jinak zlatíčko ![]()
hele jeleno, nemáš to trochu pomotaný?! ty tvoje těhu prohlídky? nemáš tam jít náhodou až 21??? tak to mám aspoň v tabulce
tak jsem z toho jelen teda.....
hehe to by byla sranda kdyby tam jelena přišla a oni jí řekli: ale slečno, vy máte přijít až za týden
![]()
já jdu dneska k ségře na těstovinovej salát
tak jsem zvědavá…
já přes břicho nepřibrala na centrimetry nic ještě…jsem se zrovna předevčírem měřila.
fuj mě je zase blbě
![]()
Naše Teri od malička krásně jí, ale taky jí něco nechutná. Třeba nemá ráda čočku nebo špenát. S pitím máme problémy pořád, ona prostě nemá žízeň a denně se kvůli tomu rozčiluju
Děti mají holt mnohem důležitější věci na práci než pití. Taky mám strach, že si užene zánět ledvin, pije tak polovinu toho, co by měla na svou váhu mít
.
Holky, já se loučím, jdu si lehnout než přijdou z procházky. Zatím se mějte, pa pa ![]()
a nepomáhá takový to jak jim nabídneš flašku vždy když si vzpomeneš? kdybyste je nechali samotný tak asi nevypijou nic ale takhle když jim to vždycky nabídnete tak si taky neloknou???
Já musím nad Teri vždycky stát než ten hrneček vypije, jinak ho někde položí a nenapije se. Jediný co bez řečí pije, jsou ochucený minerálky, to je jak splávek, ale zase to leze do peněz a zas až tak zdravý to taky není.
hele a nenaučili jste je pít vodu? máte dobrou kohoutkovou vodu? my máme výbornou, nechala jsem si před časem udělat rozbor a máme kojeneckou
takže ani nebudeme kupovat.....
já miluju naší vodu z kohoutku a piju jí fakt ve velkém, a chci to naučit i dítě…je to to nejzdravější co může být ![]()
Já zase valím do školky a pak musím odevzdat foťák, snad už nám Ježíšek přinese taky
pa pa