Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem s těma beďarama měla problémy i u Teri, ale po 12. týdnu jako když mávnu proutkem a nic, ksichtík jako dětskou prdýlku
Taky se mi tenkrát vrátila chuť na sladký a myslím, že teď to nebude jinak, už jsem is koupila větrníka
a sežrala ho potají, aby to nikdo nevěděl.
Daji - já měla dekolt v těch vedrech naprosto hnusnej, strašně jsem se styděla, teď už je to dobrý.
Jinak s tou váhou, to se nebojím, že bych nepřibrala
o to rychlejší to potom bude, se znám
Oproti prvníhu těhu už jsem pozadu, ale zase mám velký zásoby ![]()
jj je to hrůza co s náma ty hormony dělaj
trošku lituju toho mýho chlapa že se na mě musí každej den dívat
néé ba néé ![]()
včera jsem ho přemluvila aby mi namazal prsa a bříško a zadeček a boky
tak doufám že to bude aplikovat pravidelně a pak i jednou denně
hehe
docela ho to bavilo
![]()
dneska jsem si musela vzít jeho tričko, je mu takový těsnější a mě je akorát a navíc schová ten můj pupík..já vůbec nemám volný trička
všechny končej v pase nebo u boků a tohle mi fakt bodne teďka
až se to v práci provalí tak mi to bude fuk ale teď maskuju co to jde ![]()
já mám taky zásoby a po těhu to není
ale my to vysportujem mišu, neboj
budem kojit a drandit s kočíkama až do noci a to by bylo aby se to neshodilo ![]()
můj cíl je zhubnout na 60 kilo (klidně míň
) - to mi bude ouplně stačit
tak schválně
já myslím že to zmáknu…
Taky už jsem mazala pupík, hned jak jsem objevila ten můj křivej kopeček. Ale musím se zaměřit spíš na zadek a na boky, ty mám popraskaný. jen by mě zajímalo, jestli to může popraskat ještě víc, nebo jestli už je to dost.
Za jak dlouho to chceš říct v práci? Až ve 12tt?
Koukám, že mám 199 dní do porodu, to toho ještě stihnu sežrat
a tolik kil nabrat ![]()
Já mám teď 61 a chtěla bych se pak vrátit na svých 55 - 56 kg, ale to je asi jen sen. Počítám, že příští týden po kontrole vytáhnu stepper a budu si trochu šlapat, žádný bláznění, sotva jsem pak vždycky slezla a lilo ze mě jako z vola, to ne, to bych se bála o Káju ![]()
KDE VŠICHNI DNESKA JSTE? HALÓÓÓ!!!! To všichni tak usilovně pracujete nebo co??????????????????????
hehe mišunko to my všici
neboooj všichni tu budeme pěkně baculatět a nabírat kilečka ![]()
no asi po tom uzv příště. jdu toho 25 a hned druhý den na krev, tak výsledky snad budou rychle a pak když to bude vše v pořádku tak to tu oznámím
ještě jsem nepřišla na strategii jak to říct celý bandě kolegů, přemýšlím že jim pošlu mail, ale to je takový neosobní…ne že bych se tu s nima nebavila ale prostě to nejsou lidi který bych si vybrala dobrovolně za kamarády, tak logicky ani nějak nemusím od těch ženských poslouchat jejich rady
a vím že k tomu maj tendenci, hlavně jedna moje ukecaná kolegyně, hází děsný rozumy
tak tý se chci pokud možno vyhnout…no uvidíme…fakt nevím jak to udělat. ale třeba nevidím důvod to oznamovat kolegům
ty to stejnak asi nezajímá
tak nevím ![]()
Teda Misunko - s tím dlabáním potají to nepřeháněj, nevidělas včera Jste to, co jíte? Jde slečně (105kg) celý den nic nejedla a večer potají navštěvovala fast foody a pak to doma tlačila? Dost dobrý pořad - odstrašující příklady. ![]()
Já jsem teda taky ještě nepřibrala
. Ale podle grafu v těhu průkajdě je to zatím přesně uprostřed limitu. Přibírat se má začít nejpozději ve 20tt - tak až tak daleko se určo nedostanu. Vidím to na příští týden. ![]()
mišu a kolik teda měříš? já to zapomněla. ty seš docela vysoká že? 170?
Mišu já mám při 171 cm 59 kileček.
Jsem s tím maximálně spokojená, ale není to má zásluha. Prostě to tělo to nějak reguluje samo - naštěstí. ![]()
týwogo Jiti - ty jsi ale schlank ![]()
už dost o kilech
začínám závidět ![]()
já měřím 166ccm a vážím těch 61 kg, bývala jsem krásně štíhlounká.
Já nějak moc nejím, normálně bych pohled na tatranku nevydržela, včera předemnou ležela, já na ní čučela a nic to se mnou nedělalo ![]()
Jiti - já se chtěla dívat, ale úplně jsem na to zapomněla
Bylo to zajímavý? Co s tou paní dělali?
Misu - měli to supr udělaný. Slečna byla na různých vyšetřeních u doktorů, u dietologa, v posilovně a dostala jídelníček. Paní dietoložka na ni šla dobrýma psyho metodama, jako, že naskládala na stůl všechno jídlo, které podle svých zápisků slečna za týden snědla - bylo to nechutný. Pak to ještě zmixovala dokupy a dala jí čuchnout, co jako mívá v žaludku - dost dobrý! ![]()