Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
14.9.06 09:44

Já jsem s těma beďarama měla problémy i u Teri, ale po 12. týdnu jako když mávnu proutkem a nic, ksichtík jako dětskou prdýlku :lol: Taky se mi tenkrát vrátila chuť na sladký a myslím, že teď to nebude jinak, už jsem is koupila větrníka :oops: :oops: a sežrala ho potají, aby to nikdo nevěděl.

Daji - já měla dekolt v těch vedrech naprosto hnusnej, strašně jsem se styděla, teď už je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 09:46

Jinak s tou váhou, to se nebojím, že bych nepřibrala :oops: :oops: o to rychlejší to potom bude, se znám :roll: Oproti prvníhu těhu už jsem pozadu, ale zase mám velký zásoby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 09:47

jj je to hrůza co s náma ty hormony dělaj ;-)) trošku lituju toho mýho chlapa že se na mě musí každej den dívat :lol: ;-) néé ba néé ;-)))

včera jsem ho přemluvila aby mi namazal prsa a bříško a zadeček a boky ;-)) tak doufám že to bude aplikovat pravidelně a pak i jednou denně ;-)))) hehe :-)) docela ho to bavilo :oops: :lol:

dneska jsem si musela vzít jeho tričko, je mu takový těsnější a mě je akorát a navíc schová ten můj pupík..já vůbec nemám volný trička :? všechny končej v pase nebo u boků a tohle mi fakt bodne teďka ;-) až se to v práci provalí tak mi to bude fuk ale teď maskuju co to jde ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 09:49

já mám taky zásoby a po těhu to není ;-) :lol: ale my to vysportujem mišu, neboj ;-))) budem kojit a drandit s kočíkama až do noci a to by bylo aby se to neshodilo ;-)))

můj cíl je zhubnout na 60 kilo (klidně míň :lol:) - to mi bude ouplně stačit ;-) tak schválně ;-) já myslím že to zmáknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 09:51

Taky už jsem mazala pupík, hned jak jsem objevila ten můj křivej kopeček. Ale musím se zaměřit spíš na zadek a na boky, ty mám popraskaný. jen by mě zajímalo, jestli to může popraskat ještě víc, nebo jestli už je to dost.

Za jak dlouho to chceš říct v práci? Až ve 12tt?

Koukám, že mám 199 dní do porodu, to toho ještě stihnu sežrat :lol: :wink: a tolik kil nabrat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 09:54

Já mám teď 61 a chtěla bych se pak vrátit na svých 55 - 56 kg, ale to je asi jen sen. Počítám, že příští týden po kontrole vytáhnu stepper a budu si trochu šlapat, žádný bláznění, sotva jsem pak vždycky slezla a lilo ze mě jako z vola, to ne, to bych se bála o Káju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 09:55

KDE VŠICHNI DNESKA JSTE? HALÓÓÓ!!!! To všichni tak usilovně pracujete nebo co??????????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 09:55

hehe mišunko to my všici ;-))) neboooj všichni tu budeme pěkně baculatět a nabírat kilečka :-)))

no asi po tom uzv příště. jdu toho 25 a hned druhý den na krev, tak výsledky snad budou rychle a pak když to bude vše v pořádku tak to tu oznámím ;-) ještě jsem nepřišla na strategii jak to říct celý bandě kolegů, přemýšlím že jim pošlu mail, ale to je takový neosobní…ne že bych se tu s nima nebavila ale prostě to nejsou lidi který bych si vybrala dobrovolně za kamarády, tak logicky ani nějak nemusím od těch ženských poslouchat jejich rady ;-)) a vím že k tomu maj tendenci, hlavně jedna moje ukecaná kolegyně, hází děsný rozumy ;-) tak tý se chci pokud možno vyhnout…no uvidíme…fakt nevím jak to udělat. ale třeba nevidím důvod to oznamovat kolegům ;-))) ty to stejnak asi nezajímá :lol: tak nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.9.06 09:56

Teda Misunko - s tím dlabáním potají to nepřeháněj, nevidělas včera Jste to, co jíte? Jde slečně (105kg) celý den nic nejedla a večer potají navštěvovala fast foody a pak to doma tlačila? Dost dobrý pořad - odstrašující příklady. :!

Já jsem teda taky ještě nepřibrala 8O . Ale podle grafu v těhu průkajdě je to zatím přesně uprostřed limitu. Přibírat se má začít nejpozději ve 20tt - tak až tak daleko se určo nedostanu. Vidím to na příští týden. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 09:56

mišu a kolik teda měříš? já to zapomněla. ty seš docela vysoká že? 170?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.9.06 09:58

Mišu já mám při 171 cm 59 kileček. 8) Jsem s tím maximálně spokojená, ale není to má zásluha. Prostě to tělo to nějak reguluje samo - naštěstí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
14.9.06 10:01

týwogo Jiti - ty jsi ale schlank ;-)

už dost o kilech :-) začínám závidět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:03

já měřím 166ccm a vážím těch 61 kg, bývala jsem krásně štíhlounká.

Já nějak moc nejím, normálně bych pohled na tatranku nevydržela, včera předemnou ležela, já na ní čučela a nic to se mnou nedělalo :lol:

Jiti - já se chtěla dívat, ale úplně jsem na to zapomněla :( Bylo to zajímavý? Co s tou paní dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:05

Daji - vybal svoje míry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.9.06 10:09

Misu - měli to supr udělaný. Slečna byla na různých vyšetřeních u doktorů, u dietologa, v posilovně a dostala jídelníček. Paní dietoložka na ni šla dobrýma psyho metodama, jako, že naskládala na stůl všechno jídlo, které podle svých zápisků slečna za týden snědla - bylo to nechutný. Pak to ještě zmixovala dokupy a dala jí čuchnout, co jako mívá v žaludku - dost dobrý! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí