Poradna duly
Jana Čurdová
Nejenže vstával ráno do práce, ale ještě do 2-3 v noci dělal na disertační práci. Až nevím přesně, jak dlouho jsme to praktikovali, ale asi celou dobu nočního kojení (cca 14 měsíců). Pak už ji zas nosil a odnášel, protože mě bolely záda a nemohla jsem ji tahat.
Mrkli jste do galerky? ![]()
Steno - to přebalování je hrůza i u nás hlavně když se malá pokadí, musím mít něco na obličeji jinak jdu hned a všechno bybylo od hovínek ![]()
Dajana - my jsme Nice udělali pokoj a všecno nachystali tam i křeslo na kojení a já ani jednou jsem v něm nekojila, malá byla od narození hned vedle mé postele vždycky jsem ji mohla zkontrolovat nebo nakojit v leže v posteli a vstávání několikrát za noc by mě asi zabilo ![]()
Jo mimochodem kde je Misunka ![]()
jéééé Jiti to je krásnej šmudlínek ![]()
a ten camfrňousek od pupíku nahoru je pupeční šňůra nebo co??
paráda, nádhernej fakt
už se taky těším na naší fotečku ![]()
mišunkoooooooooooooo kde jsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ??? (asi venku na prochajdě?)
a taky klarisa by se mohla ukázat a cifka
takový stálice ![]()
mám tu něco na dodělání :-/ ![]()
Dajan, poslusne hlasim … jsem tu!
Byly jsme navstivit nakupni centrum, vybirala jsem si darecky k narozeninkam
… a v HM okukovala tehotensky obleceni
…
Ale koukam, tady nikde nikdo … asi vsichni obedvaji ![]()
Napiste, co jste mely dobreho
… at mam nakou inspiraci, co uvarit k veceri
… normalne jsem ted taaaak lina … jsem se pred vikendem sverila jedny kamosce, ze mne ted vubec neba varit a v pondeli dopol uz zvoni u nas u dveri, ze mi uvarila polivku a upekla dort, abych se moc ted nenadrela
…
ahoj Klaris. to je fajn kámoška ![]()
já včera bramboráky k večeři, v sobotu jsem dělala čočkovku tak dnes zbytek už poletí záchodem
jo a dneska chystám brambory na loupačku
mám takový ty krásný ranný, tak se těšííím
hehe děsně pracný
JInak miluju krupičkovou polívku a taky drožďovku, to je fakt rychlovka, nebo chleby ve vajíčku? toasty? a děláte taky někdo takový ty zapečený chleby v troubě? to je dobrůtka
to se namaže krajíc chleba máslem, na to šunčička, pak na kolečka rajčátka (někdo sundavá šlupku ale já jí mám ráda), pak okořenit sůl pepř aj…pak plátky tvrdýho sýra tak jako na mřížku položit..jo ještě tam někam patří cibule ale tu já nedávám…no a dá se to zapéct než se sýr rozpustí a chleba zčerná
chutná to jak pizza fakt výborný ![]()
Dajan, tak ty tousty to bych mohla … to se moc nenadru
… jsem ted fakt hrozna ![]()
Ta moje kamoska furt vyvaruje naky speciality z casaku … ja si proti ni pripadam jak totalni lempl
… furt varim dokola to samy … zadna inspirace … a kdyz se rozhodnu, ze udelam nakou specialitku … vetsinou to dopadne katastrofalne
![]()
klariso to mi někoho připomíná
jsem naprosto stejná, prostě obměňuju ty osvědčený jídla a vařím je furt dokola
občas na nějaký zapomenu tak ho udělám po delší době a manža má zase radost ![]()
já všeobecně moc nevařím, jen když mě to chytne, to je takový období netrvající déle než týden, kdy vařím teplý večeře (viz teďka), ale přiznávám se že spíš než kvůli manžovi to vařím protože na to dostanu chuť já
naštěstí není vybíravej a fakt máme stejný chutě, takže pohoda, je to můj všežraveček
doufám že dítko bude po něm ![]()
a pečení pro mě ani s Herou není radost
minule jsem „vařila“ nepečený dort takový ty piškoty - tvaroh s želatinou - ovoce a děláš vrstvy. nic těžkýho že
no ale pro mě katastrofa
piškoty jsem nasázela do formy, ovoce taky umím vyndat z flašky
aj ten tvaroh vypadal výborně, ovšem jen do té doby než jsem tam přilila NEHOUSTNOUCÍ želatinu (vlažnou)
takže tvaroh se srazil, a byl jak taková hustší smetana
putovalo to za stálého míchání do záchodu a já jsem to ořvala
manža utěšoval
od té doby mám pečící pauzu, než se zase zmůžu na nějakou dobrůtku ![]()
tak já tu trpím samomluvou
loučím se, za chvilku padla ![]()
mějte krásný zbytek dne ![]()
Ahoj holky, hlásím se po delší odmlce, nějak jsem nestíhala. Ale teď se vám musím pochlubit, byla jsem dnes na NT a vše v pořádku, hurá
. Musela jsem jít ale do ordinace dvakrát, protože prcínek spinkal a doktorovi se ho nepodařilo vzbudit ani pošťoucháváním, tak jsem dvacet minut štrádovala po chodbě sem a tam
. Na podruhé už byl vzhůru, tak se mohl doktor podívat na vše důležité. Má 5cm. Na fotečku moc hezky nezapózoval, tak tam vypadá jak ufonek
. Večer hodím fotečku do galerky.
Včera jsem byla v poradně, výsledky cytologie, krve a moči v pořádku, zkrátka vzorný těhotenství ![]()
Ahoj Jano - jsem ráda, že jsem na tom stejně, právě mi volali výsledky z pondělního NT a prý dopadly výborně. Nevím přesné pravděpodobnosti, ty přijdou poštou, ale hlavní je, že Dr. je spokojená. Takže já taky
![]()
Ahoj Jiti, taky to na mě ta doktorka po telefonu tak vychrlila, že jsem jen stačila říct dobrý den a nashledanou
. Ale Vlašín mi u toho UTZ neříkal podrobnosti o moč. měchýři, ledvinách atd jak tobě, myslela jsem, že to bude ve zprávě a nic. Tak snad to tam viděl. Říkal, že vše, co viděl, bylo v pořádku, ale prcek spal, tak nevím. A pak když byl na podruhý vzhůru, tak už jen změřil to šíjový projasnění a konec. Tak nevím, co šlo vidět a co ne. Měla jsem se blbec zeptat, spolíhala jsem na zprávu a tam je úplný houby
. Ale snad v poho, srdíčko tlouklo, to je nejdůležitější.
Podařilo se mi dát fotečku do galerky, tak se můžete pokochat mým ufounkem ![]()