Poradna duly
Jana Čurdová
a zase som blinkala… tentokrát slivky, ble…:((
nechcela som to dávať do jedného príspevku spolu s radou čo na obed, hehe ![]()
steno a saal - vy jste naše chuděrky blinkací..lituju vás, ještě s prckem tohle řešit, fakt neumím představit…hodně sil holky! však ono to snad brzo už odezní!!!
jeleno no uvidím, dokud se mi bude chtít. já dřív taky jezdila busem, pak vlakem a pak pěšky, jenže celá tahle procedůra trvala mnohonásobně déle než teď, cirka o hodinu déle!!! a zpátky to samé, blbý jízdní řády vlaků, hodinový čekání…tak proto to auto, jsem v práci a doma hned
jezdit asi přestanu až bude venku hnusně sychravo namrzlo nasněžýno a nebudou stíhat rolby
to jsem jezdila loni a to byl zážitek
už nikdy
pár smyků a jsem vyléčená z jízdy autem přes zimu…týwogo jsem myslela že je po mně…takže stačilo ![]()
jdu na o, aj vám přeju dobré chuti!!!
ahá, smyky, hm, bezvadne to odklizi co..... no, uvidíme co letošní zima prinese…
já uz mám v sobě frbrr a tu čočkovou polifku, namky nam.
Holky vás lituju s tím blitím, to je děs........................ fakt. A dostanete do sebe vůbec neco??? jak se má to malý vyzivovat, dyz chudák zenská furt bleje? To nechápu.
já si dala vývar s rýží a jako druhý jsem si dala palačinku se špenátem ňáááám… to byla porce. dvě nabitý palačiny a fakt to mělo i chuť
za 55 (bez pití)
jsem z drahého kraje ![]()
taky vás to tak láká ven? já bych šla třeba na sněžku…nebo do alp nebo do tater…chjooo já mám hory moc ráda.
jsem zvědavá na to naše stěhování doma, musíme to nějak vymyslet s postýlkou..kam s ní…uf uf, budem muset vystěhovat kočičky chuděrky naše miminkový, se jim to nebude líbit určitě…
copak jste měli vy dobrýho k obídečku?
jo včera jsem dělala ty baramboráky to byla bašta ![]()
chtěla jsem sem dát obrázek mimísků jak teď vypadaj ale nedá se to přečíšt, tak sem frknu odkaz ![]()
nooo, ja sa snažím blinkať čo najmenej… aby som aspon niečo v sebe udržala…
minulé tehu som musela ísť na infúzky do nemocnice po tom, čo som 8 dní v sebe neudržala vooobec nič… tomu sa chcem teraz vyhnúúúť!!!
ale inak by to malo byť tak, že prvé je mimino, takže ak by niečo chýbalo, tak mne.. teoreticky;o) aspon myslím;o)
ale frbr by som si dala,napriek tomu, že mi je blbě…
Daji - taky bych šla hned ven, tam je tak nádherně, akorát tady dost fouká vítr.
Postýlku máme vyřešenou kam dáme, ale spíš nevím, kam dát prckovi oblečení - máme totiž rodinný domek - dole obývák+kuchyň a nahoře ložnice+pokojíky. Takže postýlky potřebujeme stejně dvě, ale kam dát skříň s věcičkama zatím natuším
. Do obýváku si chci pořídit přebalovací pult.
Obídek - měla jsem krupičnou kaši - mňam mňam
oběma nám moc chutnala ![]()
Stena - to Tě fakt lituju s tím zvracením, neumím si to představit a ještě k tomu druhý mimi, chudáku ![]()
romčo no praktičtější by bylo mít dvě skříňky s věcma
abys nemusela lítat sem tam
týýjo tak takový starosti nemám teda
jediný co řešíme je zda zůstat v tom pokoji kde jsme teď a za takovou jako příčkou mít postýlku a přebalovák a taky asi válendu nebo křeslo abych tam mohla nakojit…a nebo celou ložnici přestěhovat do pokojíčku jinýho, kde je ale příšerný vedro, celý den tam praží sluníčko a navíc zezhora tam hulej sousedi a všechen kouř jde tam tak se mi moc nechce
navíc ten pokoj je víc u silnice takže větší šrumec no tak nevím nevím…asi zůstanem tady ale manža to ještě neví
co myslíte??? jde to tak taky? že budu vstávat z postele a chodit kojit do křesla? vyspí se manža???
má lehčí spaní než já
jeéé steno tak se snaž, to by nebylo milé teď jít na infúze s miminkem a bříškem. a jak to děláš že se „držíš“ ?? jíš maliličký porce a často nebo jak se tohle dá ovlivnit?
Daj - no tak ja myslím, že manža si po pár nociach zvykne a mimi ho ani neprebudí;o) moj niekedy ani nevedel, že som kojila…
My máme spáleň = ložnice;o) tiež takú majinkatú. Takže sa tam akurát vojde manželská posteľ, 1 nočný stolík a detská postieľka… skriňa žiadna, ani nič podobné. A kojila som posediačky na posteli…
No, držím tak, že jem po malinkatých sústach - a musím sa do toho prehovárať, že sa musím najesť. A nesmiem sa moc hýbať - keď cítim, že to na mňa ide, tak si nájdem nejakú stabilnú polohu a robím sochu;o))) he, niekedy ani rozprávať nemožem… a eliminujem všetky pachy v domácnosti. Momentálne je najhoriše prebalovanie a otváranie chladničky… ble
No ale nie vždy sa to podarí udržať… len stálen bojím bojím, aby sa tom moc nerozbehlo..:/
Dajano - my jsme od začátku vstávali oba. Respektive manžel slyšel kňourání, vytáhl, přebalil, přinesl a vzbudil mě, že mám kojit. Mě Hanka nevzbudila, asi se projevovala moc potichu
. A pak že se matky vždycky při svém dítěti vzbudí… Zlatý manža!!! ![]()
steno to bude dobrý uvidíš
když už to máš takhle vychytaný tak se sto snad nerozjede, chuděrko lituju tě, nechápu jak to že u někoho se to tak rozběhne. asi jsi citlivá bytůstka
jéé ty máš na metříku osmičku, gratuluji ![]()
holky já se těším na ty moje masáže zase, teď tam první tři měsíce těhu nesmím (abych se sžila s mimískem) a pak tam zase půjdu, je to prostě takový příjemný relax. původně to bylo shiat-su pak mi dělala i jinou terapii (věděla že mám rozházený hormony tak se snažila mě „opravit“) a myslím že i to částečně pomohlo
přeci si nebudu říkat že ne když jsem jí za to platila že jo
občas použila i ladičku…fakt příjemný holky. doporučuju. a jsme domluvení, že po těch prvních 3 měsících tam zase začnu chodit a že budu cítit mimíska v sobě
já se taaak těšííííííííííím ![]()
Daj - ďakujem za podporu aj za gratulaci;o))))
nooo, ja som na masáži nikdy nebola… ale keby existovala nejaká taká masáž-nemasáž - len tak, že by ma niekto škrabkal po chrbte a tak - joooooooooj, to by som chodila denne
![]()
Jiti to je ale zlatíčko ten tvůj manžílek
hele a to pak jako ráno vstával do práce?
že má můj obdiv teda
jak dlouho jste to takhle aplikovali? jako že jste k malý vstávali oba???
steno na masáž chrbta máš manžu ne?
já když mám tu potřebu tak ho zalehnu a nepustím dokud nejsem dostatečně vydrbkaná
aj nožičky mu takhle strkám
včera zrovna masíroval před spaním
až budu pravidelně mazat bříško tak ho taky zapojím
bude mi mazat prsa a zadeček a bíško taky
jen ať si na tu péči zvyká
hehe přece nebude sedět u telky a dívat se jak se mažu že jo ![]()
stena - chudino malá....... jeste to chvili vydrz a blití prejde ne?? sákriš…
tu smradlavou lednici naprosto chápu, já z ní taky bleju a pritom tam nic nehnije, prostě cejtím vsecko aj pres ty vobaly ![]()
šmárjá a furt tam straší ta makrela z minulýho tejdna…
esli uz nevodplula po svých ![]()