Poradna duly
Jana Čurdová
joo Jiti tu paříž
hmmm tak to je fakt pech, baba jedna hloupá
je to škoda, ale zase se tam určitě někdy podíváš, uvidíš že to nějak půjde ve vhodnější dobu třeba s manžou, děti necháte u babičky a vyrazíte za krásami paříže
třeba by se ti udělalo špatně tam a co bys tam pak dělala
takhle budeš v klídku doma žádný stresy…taky to má něco do sebe.....
Dík za podporu, taky si to s tou Paříží říkám. Je to prostě kráva!!!! Ale určitě bych s ní ohledně cesty řešila ještě spoustu dalších věcí a vždycky by se mi zved adrenalin. To nemám zapotřebí. Manžel viděl, že jsem zklamaná, tak mi říkal, že mě do Paříže pozve. Tak čekám
.
jasný Jituš, uděláte si tam výlet společně. já bych to asi brala jako osud, když jste nemohli jet spolu tak nikdo ![]()
ahoj dobré ránko,
jsem tu s vámi,jen si musím jít umýt vlasy........mám melír na hlavě,tak ať mi tam něco zbude
![]()
Ahoj holčiny
![]()
Daji - koukám, že máme to samý - taky mám občas ty návaly horka a některý pachy mě natahujou - hlavně myčka když není umytá z předchozího dne - fuj ![]()
Jinak jdu něco malinko dělat (jsem teď taky strašně líná, doma nejsem schopná vyžehlit, akorát večer umeju nádobí a jdu spát ve 21:30 a ještě si klidně schrupnu odpolko na 2 hodinky - jak kojenec
)
tak su tu, dlabu vanilkovej pribinák (jak Daj) a je mi taky nák soufl, jestli to nebude tím, ze sem predtím zdlábla sýrovou buchtu a na to marmeládovou koblihu, he
JITI - prd na to, se aspon nebudes nervovat, si zajedete sami nekdy, já plánuju jet s mámou do Parize uz asi 3 roky a ted to asi nestihnem, eh, tak dovi esli a kdo pohlidá mimino, ten můj to sám nezvládne…
ted sháním lást jak šílená, snad pristi tejden vodjedem, to vám bude po me urcitě smutno ![]()
a zejtra jdu na kontrolu do poradny, se poradit ![]()
A se mi zase vrátila ty mykoza, mě fakt uz jebne! ![]()
ahoj romčo, ty sem zajdeš jen občas na skok z práce že?
no jo, je fakt že čuch už mám taky vnímavější než manža, tuhle jsme šli z procházky a já si musela zacpat nos jakej jsem cejtila smrad z kanálů a on nic, prej možná maličko že něco cejtí
ale myčka mi nevadí, nemáme tam tak špinavý nádobí…spíš lednička občas tak nějak divně smrdí…
Jeleno to tu bude smutno bez tebe......asi tě budu muset nahradit
i když to asi nepůjde
tak dobrá hérečka nejsem ![]()
Jeleno - toho svého nepodceňuj. Já jsem byla v říjnu na 5 dnů ve Finsku a nechala jsem doma rok a čtvrt starého cvrčka s tátou a recepty na ledničce a zvládli to. A jak je na to hrdý! ![]()
jo a mám velmi vážný, technicko-těhotenský dotaz, kterýžto mě trápí.............
Tak si představte, ze mám vpředu na břichu špeka, takovou tu klasickou pneušku… a ted se ptám: až se mi zvětší břicho, řekněme tak 6-9 měsíc těhotenství, bude tam ten špek furt? NEbo zmizi a bude jen bříško napnutý jak buben? Nebo bude napnutý břicho jak buben a na tom ještě někde vpředu bude plandat ten hnusnej visací špek??
![]()
Furt na to musím myslet, že jestli tam ten špek bude, tak to bude hnusný....... moje švagrina, (už rodila 7×) tak je šíleně hubená a nemá grama tuku, ta měla dycky bříško jak bubínek.. ehm, tak takový ho mít asi nebudu že, ehm
No napřed to bude bubínek se špekem a pak postupně se ten tuk rozprostře, takže zůstane bubínek (nebo buben
). Ty máš ale starosti
.
Hele, máš dobrý šatky, zelená frčí. ![]()
JITIT - eště máme dva bláznivý psy
Ale jednou mu něco takovýho provedu, hehe, páč už ho vidím jak se naparuje, že von by děcko a psy a domácnost zvládl levou zadní, tak ho myslím v tom jednou nechám vymáchat ![]()
Jo, mám starosti, já vím, hehe ![]()
jeleno neboj ten špek tam bude zas až po porodu a mnohem větší...............................jsme na tom stejně
![]()
JITUTU - ti tiše závidím.......... já tak moc chtěla Michala nebo Janu a ani jedno jméno doma neprošlo ani diskuzí!! Proste smeteno ze stolu těsně po vyřknutí...........
Ména nevím, a neřeším.
Jo, sem tomu mýmu poslala UZ fotku co tam ted asi mám, a byl z toho vedle!!
Jeleno, Ty máš teda starosti ![]()
Daji, no jo mrknu vždycky na chvilku v práci. Ohař jsem pořád - když jdu kolem popelnic - nic moc. Ty pouštíš myčku každý den? Já tak za 2 dny - v týdnu nevařím - takže druhý den mě to docela natahuje. Asi ji budu muset zapnout denně.