Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak já jsem dneska zase zvracela, ale teď už je dobře ![]()
Jelena - nic si z toho nedělej Nicol je taky pěkný a já se za něj přimlouvám ![]()
Malá se mi zbláznila do miminek, prohlíží si tu moji knížku a kňučí u každého mimina které vydí
Včera jsem ji ukazovala kde má maminka to miminko schované a pusinkovala mi bříško ![]()
nazdááár holkyyyyyy,
ja scu taky aby mi nebolo blbě…!!! no nič, no..;o)
Mišunko - ešte ma napadlo, že nádobí = riad a mám žízeň = som smädná. A vepřové = bravčové. A chřest = špargla. A rajčata = paradajky. a tak;o))))
AHOJ SÁÁÁÁÁÁÁL - já vím, je to taky pěkný
Jéé, tak prcek ti pusinkoval brisko jo, hehe, to je svandaaa
Jo apotom šla dát pusinku na bříško aj tatínkovi aby náhodou něco nezanedbala
takže tomu pořád nechápe ![]()
saal - no co kdyby se mamka nááhodou spletla a mimi bylo jinde, dyt ten tatka má taky občas nafouklý bříško ne? hehe
U nás doma by Nikča pusinkovala na bříšku JENOM tatku ![]()
Jelena - no na taťkovi není co pusinkova on je kost a kůže
asi se o něho málo starám ![]()
romčo nee my myčku pouštíme tak jednou za 5 dní?! nejvíc tam máme hrnečků a polívkových hrnečků, talíře v týdnu moc nespotřebováváme a nepřijde mi že smrdí..fakt ne ??!!!
saal jejda zase? tak hlavně že už je dobře…
já chci taky aby mi někdo pusinkoval bříško
i když je fakt že manža mi ho občas hladí toho mýho pupouše ![]()
jeleno ten tvůj dotaz jsem řešila před časem taky
neboooj, to nějak zmizí ten tůček ![]()
tááák:
STŘEDA
polévka: čočková s párkem
před chvílí mi kolega v práci zíral na rozeplý knoflíček u puntu.......... já se fakt picnu ![]()
Jeleno - já bych si dala asi jen polívku čočkovku a k ní rohlík nebo ty francouzský brambory, oboje bych určo nesnědla.
Daji - já si totiž nosím obědy z práce domů, takže my talíře ušpiníme. Dřív mi myčka taky nesmrděla, ale teď ten pach nesnáším.
Tak jsem zjistila, že zítra tu nepůjde celý den elektrika
tohle je strašná díra, nevím jak tu někdo může spokojeně bydlet. No a my půjdeme vyorávat zemáky, protože manžel nemůže dělat a tchán taky ne. Ještě že já nemusím, ale co tu budu dělat to nevím, asi koukat z okna ![]()
jeleno já bych taky byla jen pro tu čočkovku
za chvíli půjdu na vzduch, taky jen na polívčičku s chlebíkem a juknout po městě.
holky mě se teď taaak zatočila hlava
fuj tohle mě potkat v autě když řídím tak asi nabourám…ble.
bude čočková a frbr, té jasná věc.
DAJ - a do kdy chceš rídit auto? Do konce ledna či unora? Mne neska nastvali v buse, bylo to na stojačku......... zrusili spoje, takze to ted jezdi narvaný, jenze autem je to drahý, hm, eh, si asi vycpu břicho a budu dělat těhuli ![]()