Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
13.9.06 10:12

Ahojky, tak já jsem dneska zase zvracela, ale teď už je dobře :D
Jelena - nic si z toho nedělej Nicol je taky pěkný a já se za něj přimlouvám :lol:

Malá se mi zbláznila do miminek, prohlíží si tu moji knížku a kňučí u každého mimina které vydí :roll: Včera jsem ji ukazovala kde má maminka to miminko schované a pusinkovala mi bříško :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
13.9.06 10:13

nazdááár holkyyyyyy,
ja scu taky aby mi nebolo blbě…!!! no nič, no..;o)

Mišunko - ešte ma napadlo, že nádobí = riad a mám žízeň = som smädná. A vepřové = bravčové. A chřest = špargla. A rajčata = paradajky. a tak;o))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.9.06 10:14

JITI + ROMCAAAAA - se mi nesmejte, to je vážná věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.9.06 10:15

AHOJ SÁÁÁÁÁÁÁL - já vím, je to taky pěkný :) Jéé, tak prcek ti pusinkoval brisko jo, hehe, to je svandaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.9.06 10:16

Jo apotom šla dát pusinku na bříško aj tatínkovi aby náhodou něco nezanedbala :D takže tomu pořád nechápe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.9.06 10:18

saal - no co kdyby se mamka nááhodou spletla a mimi bylo jinde, dyt ten tatka má taky občas nafouklý bříško ne? hehe
U nás doma by Nikča pusinkovala na bříšku JENOM tatku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.9.06 10:19

Jelena - no na taťkovi není co pusinkova on je kost a kůže :oops: asi se o něho málo starám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
13.9.06 10:31

romčo nee my myčku pouštíme tak jednou za 5 dní?! nejvíc tam máme hrnečků a polívkových hrnečků, talíře v týdnu moc nespotřebováváme a nepřijde mi že smrdí..fakt ne ??!!!

saal jejda zase? tak hlavně že už je dobře…

já chci taky aby mi někdo pusinkoval bříško :lol: i když je fakt že manža mi ho občas hladí toho mýho pupouše ;-)

jeleno ten tvůj dotaz jsem řešila před časem taky :lol: neboooj, to nějak zmizí ten tůček ;-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.9.06 10:36

tááák:

STŘEDA

polévka: čočková s párkem

1. kuřecí rošťáci, americký brambor
  2. francouzské brambory, steril. vokurek
  3. Těstoviny Amatriciana (tom., slanina, cibule, feferony)
  4. michaný salát s vejcem
  5. smazený kuřecí řízek, vařený brambor
  6. kuřecí prsa se šunkou a sýrem, hranolky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.9.06 10:37

před chvílí mi kolega v práci zíral na rozeplý knoflíček u puntu.......... já se fakt picnu 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
13.9.06 10:47

Jeleno - já bych si dala asi jen polívku čočkovku a k ní rohlík nebo ty francouzský brambory, oboje bych určo nesnědla.

Daji - já si totiž nosím obědy z práce domů, takže my talíře ušpiníme. Dřív mi myčka taky nesmrděla, ale teď ten pach nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
13.9.06 10:52

Tak jsem zjistila, že zítra tu nepůjde celý den elektrika :roll: tohle je strašná díra, nevím jak tu někdo může spokojeně bydlet. No a my půjdeme vyorávat zemáky, protože manžel nemůže dělat a tchán taky ne. Ještě že já nemusím, ale co tu budu dělat to nevím, asi koukat z okna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
13.9.06 10:59

jeleno já bych taky byla jen pro tu čočkovku ;-))) za chvíli půjdu na vzduch, taky jen na polívčičku s chlebíkem a juknout po městě.

holky mě se teď taaak zatočila hlava :? fuj tohle mě potkat v autě když řídím tak asi nabourám…ble.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
13.9.06 11:04

Jeleno - ja by som šla do tých francúzskych;o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
13.9.06 11:05

bude čočková a frbr, té jasná věc.

DAJ - a do kdy chceš rídit auto? Do konce ledna či unora? Mne neska nastvali v buse, bylo to na stojačku......... zrusili spoje, takze to ted jezdi narvaný, jenze autem je to drahý, hm, eh, si asi vycpu břicho a budu dělat těhuli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí