Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj ahoj,
tak doufám,že oceníte mou snahu........jste první komu píšu ![]()
Kontrola nic moc
,mimísek je v pohodě.Manža dostal antibiotika na 3 týdny a 2 měsíce nesmíme mít pohlavní styk
![]()
Já jdu 14.9. ve čtvrtek na screening,mám brát magnezium
![]()
Jinak v té nemocnici jsem dopadla dobře,reakci jsem neměla.V sobotu mě pustili domů na propustku a v něděli mě po další dávce pustili úplně.
Další antibiotika dobírám doma do soboty.Pak 25.9. jdu na kontrolní testy na krev,jestli jsem se těch chlamydií zbavila
![]()
Tak to o mě stačí a co vy???????????????Co nového??????????
jak tak koukám na to vaše dnešní téma bych já asi měla mlčet,ale aby jste neřekly
![]()
domácí práce mě baví všechny a moc kromě mytí nádobí.........to mi příjde jako ztráta času,ale myčka by nebyla kam dát
máme malý byt ![]()
A na mě nemáte
měřím 150cm a moje nynější váha je 61kg
![]()
Před Moničkou jsem měla 47-49kg,do porodu jsem nabrala 13kg a do roka Moničky jsem měla 18kg dole
.
To se dalo říct,že jsem byla hubeňour ![]()
Před rokem jsem měla max.52kg a začala ve velkém papkat ty hnusný hormony a 8 kg přibrala.Přímo před IVF jsem nabrala injekcema na 65kg a to už bylo hrozný
No a hned po 14 dnech těhotenství mi to spadlo na těch 60kg.
Ještě prsa jste řešily..........no jak myslíte,ale aby někdo neměl ze mě šok
před prvním těhu 70C,v těhu 75DD,po kojení 70B a teď
80E nebo 80F.Až budu kojit budu asi naostro,žádnou větší podprdu už nechci a ani jí na mě nemají
![]()
A pokud to nepůjde dolů na ty 70B,tak jdu na zmenčení.Nemám na ně už sílu
,moje páteř je taky nechce ![]()
No v podstatě to co vážím teď jsem vážila,když jsem šla rodit Moničku.
Už se moc těším až to zhubnu
Jelikož mám navrch hodně,tak tomu dávám tak rok a půl.Doufám,že zas budu mít vel. kalhot 34
A já to mít budu
![]()
Daji+ Jitutu - aspoň si tady mezi těma zámorama hubenýma nepřipadám jako soudeček
Já taky počítám s tím, že po porodu zhubnu, budu kojit až se hory budou zelenat
jakej já bejvala hubeňour, lidi se mě ptali, jestli se na těch nohách udržím ![]()
Jelen - já jsem teď taky strašně líná, nic se mi nechce ![]()
jitutu - manžel má taky ty chlamydie?
Jitutu - taky bych chtěla velikost kalhot 34, ale do těch se asi už nikdy nevlezu. Mám 40 a u té asi dlouho zůstanu, ale zase co je moc hubený není zdravý, že ![]()
Misunka - já kojila a nic
mal asi málo sála, že mě nevysála celou
taky jsem byla kdysi hubeňour ![]()
saal - vel. 34 nebudu mít nikdy, ani kdybych zhubla na 40 kg, já mám široký boky ![]()
já mám vel.34 při svých 45kg a jelikož měřím 150cm,tak to zas nejsem super hubeňour ![]()
Mám malou pánev ,momentálně hodně schovanou v tuku
![]()
Za cenu zdraví nehubnu,hlavně já to vykojila a hodně sportujem.Jím 5-6× denně běžně.A snažím se jíst zdravě ![]()
Ahoj holky, tak vidím, že řešíte velikosti oblečení…
Dneska jsem byla utrácet v Brně, nějak se do těch hadérek co mám už nevlezu
![]()
Tak jsem si koupila těh. kalhoty a halenku.Snad to semnou poroste ![]()
Brácha se bude ženit, tak abych měla co na sebe.Už se těším na papanicu
![]()
Misunka - to je pravda, mě se po Nice taky ty boky nějak rozjely, ale já jsem si už zvykla, ale ten špek na bříše a začínající celulitída na nohách
já prostě nejsem schopná se toho zbavit ![]()
Těhotenské oblečení to jde nějak mimo mě, připadá mi zbytečné za to utrácet když je to jenom na chvilku
. S Nikou jsem si nekoupila nic, kalhoty jsem měla pod pupkem, ale zase bylo léto tak to bylo v pohodě. Teď nevím jak to zvládnu asi si budu muset taky koupit nějaký kalhoty nebo zmrznu
Zajímalo by mě na co jsou třeba takové ty těhotenské kalhotky já jsem celé těhu měla normální a v pohodě ![]()
no, já jsem chtěla nějaký společenský, abych se mohla jednou za čas oháknout, budou nějaký oslavy a tak, zak ať trochu vypadám ![]()
No jinak mají v CaA pěkný těhotenský menšestráky (budou se hodit až bude zima) a stály kolem 1200,–Kč, přemýšlím o nich
já si koupila v HaM ve slevě z 1290,– na 350,–.Super modrý bokovky a mají nahoře náplet.Jsou skvělý
![]()
Jasr - no jo na tu svatbu, tak to není ještě těhotenské, tam bych si je určitě koupila taky
já bych chtěla taky na svatbu
Já totiž to oblečení moc nepotřebuji mě tady stačí tepláky a halenka jsem vlastně celý den jenom doma nebo na zahradě
kdybych bydlela ve městě tak bych asi za oblečení utratila balík ![]()
Jitutu - a není to brzo
roztáhne se to pořádně, já teď ještě obleču normální kalhoty tak bych měla strach, že potom by mi byly malé ![]()
jitutu: To je dobrá cena. A Z jakýh o sou matrošu?
saal: Já taky nejraděj chodím v teplákách sou totiž nejpohodlnější, ale na svatbu se to nehodí
.No na tu žranici se už moc, moc těším papááááát
![]()
Jasr - už se ti dělá bříško, mě nic
jenom se furt kontroluji jestli tam je ![]()