Poradna duly
Jana Čurdová
Jé, to je nechutný. To budou dávat každou středu? V kolik? Třeba mi to pomůže.
Dávali to včera někdy po deváté - po Letišti. Asi to bude každou středu, už ukazovali další ukázky - špekatý kluk a špekatá maminka. To bude taky dobrý. No ty určitě ty jejich rady potřebuješ… ![]()
no holky moje míry jsou taky nechutný
takže je vybalovat nebudu, stydim se
no však uvidíte až vyfotím břich ![]()
hehe to je hustý teda co tý slečně dělali, já taky nekoukala.....spala jsem
snad jí to pomůže…zdá se že to s ní umějí ![]()
já si asi tu dovču na zítra vezmu, když bude chuť tak si to prodloužím na pondělí
uvidíme jak se tělíčku bude chtít…
nazdar baby, valím na prohlídku poradnovou těhulovskou a mám náhodou ouplně malilinkou zkumavečku s močí, né jak minule flašu vod vokurek
![]()
Jeleno - a jak ses do ní trefovala??? ![]()
Teď probírají v březňátkách, kolik přibraly přes břicho, jedna prý UŽ 2 cm! To já už 3-4. Co vy?
JITIT - já tak 20
![]()
Neska UZ nebude!!
Trefila sem se do velké a pak přelila do malé ![]()
Už musím, za půl hodky tam mám bejt, pá
jiti - musím pošmírovat, už jsem nikam dlouho nekoukala
Já jsem si pupendo ještě neměřila
Ahoj holky, jak tu píšete o těch beďarech, tak ťuk, ťuk, ťuk, žádný nemám. Ale hormony se mnou mlátí co se týče nálad, jsem věčně nervózní, všechno mě hned namíchne. Naštěstí už to manžel přechází bez komentářů.
Mišu, nenašla jsem nikde tvoji fotku, jak jsi tu onehdy psala, že jsi provalila svůj ksichtík ![]()
Tak jsem si cejchu změřila
já mám asi o 7 cm víc
Mám fakt strašný břicho
Ahoj jani - byla na str. 160, ale já ji smazala, bylo mi to nepříjemný, kouká na to spousta lidí. Já ji dám k sobě do soukromý galerky a pak ji zase smáznu. Vydrž jo? A moc se netěš ![]()