Poradna duly
Jana Čurdová
Teď jsem prolízala naše fotečky, ale všude máme Zuzanku a já nikde
. Zkusím ještě pohledat u manžela na ploše, ale nevím, nevím. Ale jsme si podobní, mám taky kratší hnědý vlasy, tak se koukni do zrcadla a tak nějak vypadám ![]()
Zrovna včera jsem potkala nějakou ženskou, byla mi strašně podobná a připadla jsem si, jako když koukám do zrcadla. To se mi ještě nestalo.
že by?
Tak jsem fakt nic nenašla, ale v nejbližší době se teda vyfotím a prásknu se, ať je to spravedlivý
. Ale pupek nedám
![]()
Přesně
. Doktor mi včera dával fotečku z UTZ se slovy: Ať všichni ví, že máte něco v bříšku, není to na vás vidět. Tak jsem se musela hodně smát. No gentleman ![]()
Jani - tuhle jsem šla po městě a slyším nějakou babču jak říká: paní jde taky s pupkem
, v obchodě jsem potkala kamarádku a hned na mě volala, jestli jsem těhotná, takže já to neschovám ![]()
Na mě už to jde taky vidět i přes tričko, ale nikdo to taktně nekomentuje
. Právě jsem si nandala špagety s rajsou, vařil manžel, tak snad mi z toho nebude šoufl
. Copak si chystáš dobrého ty?
právě přemýšlím, jestli si mám už ohřát těstoviny od včera, nebo jestli to mám nechat až přijdu ze školky, ale jdu do nich ![]()
Teda holky to vaření vám nezávidím. Já jsem se tak těšila, že až budu chodit do práce, začnu se stravovat po hospodách a teď jsem nadšená. Dneska jdu na svíčkovou. Kolegyně se směje, že celé dopoledne snídám a jakmile odbije jedenáctá, valím na oběd. Nojo, ale poslední dobou to tak fakt je - miminku neporučíme, žejo? ![]()
Hezky se teď v klidu na papkej, pak tě Teri asi v klidu nenechá
.
Jo a s tím pupkem, je to asi tím, že teď už ten pupek nezatahuju, už mám prostě výmluvu, že jsem těhotná ![]()
Jiti, svíčkovou závidím, mňam. Mě se do takových složitých jídel nechce
. Radši dělám rychlovky, i když bych si kolikrát dala knedlo zelo vepřo, ale představa dvouhodinového kuchtění mi nepřijde moc vábná.
Jani - já taky radši rychlovky, já normálně v týdnu nevařím, ale přítel má volno, tak aby neremcal, že má hlad. Dobrou chuť, já už se cpu a je to mňam
Mišu, taky se tu u toho láduju, dobrou chuť
. Já musím bohužel vařit, protože manžel chodí do práce až v jednu odpoledne, takže obědvá doma
. Ale zase na druhou stranu vím, že bych se šidila, kdybych nemusela kvůli manželovi vařit. A taky mi dopoledne pomůže s malou, chodí pravidelně na procházky, tak mám víc volna než kdyby chodil už od rána do práce.