Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
14.9.06 10:42

Jani - dík, dej taky fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 10:44

Teď jsem prolízala naše fotečky, ale všude máme Zuzanku a já nikde :( . Zkusím ještě pohledat u manžela na ploše, ale nevím, nevím. Ale jsme si podobní, mám taky kratší hnědý vlasy, tak se koukni do zrcadla a tak nějak vypadám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:45

Jani - fakt? Nejsme dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:46

Zrovna včera jsem potkala nějakou ženskou, byla mi strašně podobná a připadla jsem si, jako když koukám do zrcadla. To se mi ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 10:49

že by? :lol: Tak jsem fakt nic nenašla, ale v nejbližší době se teda vyfotím a prásknu se, ať je to spravedlivý :D . Ale pupek nedám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:49

Proč nedáš pupek? taky jseš jak nakynutý těsto? :lol: :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 10:52

Přesně :lol: . Doktor mi včera dával fotečku z UTZ se slovy: Ať všichni ví, že máte něco v bříšku, není to na vás vidět. Tak jsem se musela hodně smát. No gentleman :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:53

Jani - tuhle jsem šla po městě a slyším nějakou babču jak říká: paní jde taky s pupkem :lol: , v obchodě jsem potkala kamarádku a hned na mě volala, jestli jsem těhotná, takže já to neschovám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 10:58

Na mě už to jde taky vidět i přes tričko, ale nikdo to taktně nekomentuje :) . Právě jsem si nandala špagety s rajsou, vařil manžel, tak snad mi z toho nebude šoufl :lol: . Copak si chystáš dobrého ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 10:59

právě přemýšlím, jestli si mám už ohřát těstoviny od včera, nebo jestli to mám nechat až přijdu ze školky, ale jdu do nich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.9.06 11:02

Teda holky to vaření vám nezávidím. Já jsem se tak těšila, že až budu chodit do práce, začnu se stravovat po hospodách a teď jsem nadšená. Dneska jdu na svíčkovou. Kolegyně se směje, že celé dopoledne snídám a jakmile odbije jedenáctá, valím na oběd. Nojo, ale poslední dobou to tak fakt je - miminku neporučíme, žejo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:02

Hezky se teď v klidu na papkej, pak tě Teri asi v klidu nenechá :) .
Jo a s tím pupkem, je to asi tím, že teď už ten pupek nezatahuju, už mám prostě výmluvu, že jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:04

Jiti, svíčkovou závidím, mňam. Mě se do takových složitých jídel nechce :( . Radši dělám rychlovky, i když bych si kolikrát dala knedlo zelo vepřo, ale představa dvouhodinového kuchtění mi nepřijde moc vábná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
14.9.06 11:07

Jani - já taky radši rychlovky, já normálně v týdnu nevařím, ale přítel má volno, tak aby neremcal, že má hlad. Dobrou chuť, já už se cpu a je to mňam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.06 11:10

Mišu, taky se tu u toho láduju, dobrou chuť :D . Já musím bohužel vařit, protože manžel chodí do práce až v jednu odpoledne, takže obědvá doma :( . Ale zase na druhou stranu vím, že bych se šidila, kdybych nemusela kvůli manželovi vařit. A taky mi dopoledne pomůže s malou, chodí pravidelně na procházky, tak mám víc volna než kdyby chodil už od rána do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí