Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
15.9.06 10:19

Jiti - to ti věřím, já jsem taky vztelká když si sdělá plinku a jde se vyč§rat na sedačku. Ona dělá , že jako půjde na nočník a tam vydrží asi 5 sekund a jde si sednout na tu sedačku a je to :twisted: Venku jsem to taky zkoušeli, ale to měla furt něco počurané nebo načurané v botách a nikdy neřekla, tak jsme to vzdali a vyčkávám až mi řekne, že chce čurát nebo aspoň řekne, že čurá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.9.06 10:23

Ahoj holky, já mám se Zuzkou zase opačný problé při jídle, co si může vzít do ruky, jako pokrájený brambory a zeleninku, tak to si celkem dá, ale jakmile má třeba čočku nebo špenát, co se musí jíst lžičkou, tak to je boj. Koukám, že žádný dítě není dokonalé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.9.06 10:24

Saal, máš fotečku Niki u těhotenského metříku místo u Nikolčinýho. Předpokládáš, že druhý mimčo bude dvojče Nikči? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 10:25

Jana28 - ta je šikovná tak brzy si Nika neuměla udržet ani čaj :D Ty metříky jsou vedle sebe, ale fotečka je na začátku Nikolčina a tak to vypadá, že patří k těhotenskému :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.9.06 10:28

Aha, to ti beruška na konci Nikču spapá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 10:28

Tak jsem to trochu změnila :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 10:29

Jana28 - už nespapá, to bych jí dala. Nikča je jenom moje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
15.9.06 10:29

No super, hned je to srozumitelnější :D . Jdu si holky lehnout, ať jsem na odpoledne fit. Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 10:30

Saal - finta je ta, že dítě si říkat nezačne. Pro začátek je musíš v pravidelných intervalech posazovat, u nás fungovalo co 45-50 minut, měla jsem na to stopky :wink: . I venku jsem ji dávala na bobek ke stromečku každou chvíli. Po určitě době pochopila, že to má tehdy udělat a teprve za dlouho si začala říkat sama. Nevěděla jsem, že je to tak složitý proces, čekala jsem, že mi začne říkat a vono ne. :?

Dívaly jste se na nový článek Poporodní deprese aneb… ? Je tam velmi dobře popsáno, jak vypadají poporodní blues, poporodní deprese a laktační psychóza - Jeleno - nastuduj! 8O U druhých dětí to už prý nebývá, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 10:43

Jiti - tak jsem si to četla no a je to hrozný kdyby se mi to stalo, nechtít vlastní dítě musí být hrozné :roll: Podle toho příběhu se malá narodila uplně stejně sice po termínu, ale taky císařem a po dost hrozných bolestech, ale když jsem malou dostala na pokoj tak bylo všechno super a já si jí hned zamilovala, naštěstí :D Ten císař je opravdu takový porod neporod takže nic, snad se to povede aspoň teď, ikdyž mi doktor říkal že když to nepujde v pohodě tak mě vezmou na císař aniž bych se moc trápila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.9.06 10:54

Ahoj maminky a bříška :D

Taky jsem to teď četla o tý depresi, měla jsem ji taky, ale Terinku jsem milovala hned. Není to nic jednoduchýho. Snad to bude tento krát jiný.

Teď jsem se tak nacpala, že asi prasknu :lol: .jenom opravdový prase si jde dvakrát přidat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.9.06 10:56

Saal - určitě to zvládnete bez problémů a proč hned myslet na císaře.
Já jsem si poporodní krizí prošla ne hned v porodnici, ale po návratu domů poté, co zase musela odjet ségra, která mi první dny pomáhala a jsem jí za to děsně vděčná. To jsem brečela manželovi na rameni, že nevím, co si s tím dítětem počít a že si neumím představit, že ho máme „nafurt“. Hrozný stavy, snad se nebudou opakovat. Fuj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.9.06 11:10

Jiti - taky mi přišlo hrozný, že už mám to mimi napořád :lol: , že už od něj neuteču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
15.9.06 11:15

Pro mě bylo hrozný vydržet to, že se mu může kdykoliv cokoliv stát jak byla mylá křehka. Pořád jsem ji pozorovala, skoro jsem nebyla schopná jít do sprchy bez ní :D a to mi asi zůstalo do teď. Jak vidím některé maminky jak nechávají svoje děti běhat samy a lozit po všem, já jsem Nice stále za zadkem a všude ji pomáhám a přidržuji :roll: jsem asi šílená, ale vždycky mi proběhne v hlavě hrozný scénář :wink: Moje mamka mi říká, že to s tou péčí moc přeháním, ale nějak to nejde změnit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
15.9.06 11:20

saal - jo, sprchování, to byly rychlovky, byla jsem šílená strachy, jestli ještě dýchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí