Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky…všechny vás zdravím a jdu vás dočíst, abych něco neprošvihla…
, ale bude to fuška , mám bsenci i ve čtvrtek ![]()
ahoj jé str.300
![]()
Všem nám přeju pohodové těhu a zdravá miminka
a hodně štěstíčka
![]()
Ahojky, taky chci 300 stránku
![]()
TAKY VŠEM PŘEJU HODNĚ ŠTĚSTÍČKA A ABY NÁM TO RYCHLE UBÍHALO ![]()
Holky, je možný, že mám ve 13 tt pohyby? Já jsem z toho zmatená, zdá se mi to strašně brzo, ale mě se v bříšku doopravdy něco mele už asi tři dny. Někdo už to tu taky psal, ale nevím kdo. Cítím to několkrát denně. Pa pa M.
Nituš - ahoj, já fakt nevím, myslím že to pohyby jsou, vždycky se mi tam něco zavrtí i třeba několikrát. Dneska dopoledne jsem to cítila, pak nic, ale když jsme přijeli na fotbal fandit švagrovi, tak zas
Asi to bude fotbalista po tatínkovi
![]()
Misunka…já mám taky občas pocit, že mi v břiše někdo dělá kotrmelce, ale u Jakuba to bylo spíš jako šimrání a bublinky, když jsem si večer lehla na bok ![]()
misu…ty už jsi 12týden…jůůů ti závidím.
Pořád tady čtu něco o screeningu…nebo jak se to píše a UTZ ve 12t a mě asi nic dělat nebudou…teď jsem měla 2 a vprůkajdě je psanej až ve 20t.
Tak to nějak nechápu ![]()
Nituš - mě taky nic nenabízeli, asi se to tu nedělá. Na utz jdu teď ve čtvrtek. V břiše cítím takový ťukání, včera večer to bylo , jako kdyby mi tam přeběhla myš, je to jiný než když se něco děje ve střevech. Nejčastěji to cítím, když si sednu, to do mě taky ťukne. U Teri jsem to cítila stejně, ale až v 16+1.
misu…no můžou to bejt pohyby…však se taky už hýbe ![]()
Dobrou jsem u tahaná a ráno zase do práce
Se mi teda vůbec nechce ![]()
Dobrou noc, já sem pořád odbíhám od žehlení a už to taky vypnu. Uvidíme, jestli o sobě bude dávat mimís vědět víc
, je to krásný.
Čau holky, vůbec vás nestíhám číst..natož reagovat. Ale k těm pohybům. V prvním těhu jsem cítila pohyby asi až ve 20 tt, ale teď mám občas taky pocit jako pohyby…sama sobě si říkám, že to pohyby nejsou, ale jinak?? ![]()
Je to psycho. Dyž sem čekala Sabinku, tak sem to zjistila až ve třetím měsíci a byla to pohoda. Teď to vím od začátku a těhu si teda fakt žívám včetně nevolností, únavy a nálad..no děs.
Tak holky přeji hodně sil a já je jdu čerpat. Pa Sabik
Ahoj,
kde všichni jste? Ani jsem nemohla ten náš duben najít
. Venku určitě nelítáte, aspoň v Brně to vypadá každou chvíli na déšť - ještě, že víkend se vyvedl.
Misu - proč bys nemohla cítit pohyby? Někde jsem četla, že začínají mezi 14 a 22 týdnem, tak proč ne? Taky jsem měla o víkendu pocit takového lehkého ťuknutí, ale pak už se to neopakovalo. Střeva to ale nebyla, teda doufám, že už to poznám. ![]()
zdravím holkyyyyy!!!
tak jsem teď na chvilku v práci, chjo, doma se mi bohužel nepodařilo rozjet počítač, furt tam je bordel, no hrůza..
právě jsem přišla od dr., řvala jsem tam jak blbec, když jsem prcka viděla na UTZ, je nádherný!!!!!!!!!!!!!! velikost od hlavičky k zadečku 6 cm, takže to odpovídá..NT je 1,3, takže v normě..srdíčko OK, hlava souměrná, nožičky, ručičky má, jsem strašně šťastná..
příští kontrola 12.10.
jak se máte? nestíhám číst..