Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
18.9.06 14:48

To s tím kojením Vám holky moc nezávidím, malá kolem 9 měsíce už skoro nechtěla tak jsme toho nechali a stačilo ji z flašky a i předtím jsme s tím kojením bojovali moc jí mlíko nejelo asi ji stačil dudyn a mě nepotřebovala okusovat :D Ona prospala celou noc a budila se kolem osmé takže ani dělat mlíčko jsem nemusela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.9.06 14:51

Já si to kojení s mýma bolavýma bradavkama ani nedovedu představit, jauví :! Mě strašně povyrostlo břicho, už to není jen špek, je to koule :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.9.06 14:52

Teď jsem všechno dočetla - Zabzulko - gratuluji k úspěšné kontrole :lol: Musím přiznat, že jsem u dr. bulila taky jak malý dítě, když jsem mimi viděla na monitoru, jsem prostě hrozná citlivka :D Bylo to prostě krásný :D :D
Už fakt mizím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.9.06 15:01

Romcaa - moc moc ti gratuluju, taky budu určitě bulit. Dej fotečku, ať se pokocháme 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
18.9.06 16:00

ahoj zdravím všechny :-)))

jsem tu jen na skok ;-)

tabulku doma nemám (ještě dnes mám dovču na zotavenou), tak jí hned zítra aktualizuju, to bude novinek ;-)))

holky to ťukání mimísků z bříška vám závidím ;-))) já už ci takýýýýý :-)))

Dalif - u tebe toho moc nemám ;-) třeba věk, měsíc nebo datum narození ;-))) kdy další kontrola, pracovní název…prostě koukej doplnit ;-)))))

Illenko držím ti pěstičky ;-))) mě bolelo bříško hodně dlouho. ne křeče spíš takový svírání tlačení…taky jsem se vždycky na wc kontrolovala zda nepřišla mrcha ;-)))) dělám to doteďka ;-))) spíš pro jistotu že se nic neděje.....

tak já zase jdu, dnes mexická kuchyně tak už se těším až přijde manža :-))) to si dáme do čumáku :-))))

pac berušky, pozdravujte bříška ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
18.9.06 17:06

mexická kuchyně??????tak dotlač nějaký recept :wink: :wink: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
18.9.06 18:10

Ahoj ahoooj,
zase som tu asi keď tu nikto nie je;o))) ale aspon sa pozriem, čo mám na metríku, hehe;o)))

blbě mi je furt, takže nič nové na svete;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 19:24

Misu, taky mi chodí každý den maily z Rodiny, jak tu kdosi psal a zrovna dnes tam bylo napsaný, že mimčo se už sice umí odstrkovat nožičkama od dělohy, ale mamina to ještě cítit nemůže, mimčo je na to ještě moc malé a lehké. Taky mám občas pocit, že cítím pohyb, ale asi to pořád bude to roztahování dělohy. Ale každopádně ti nechci kazit radost, třeba máš opravdu supr citlivou dělohu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
18.9.06 19:30

Jani - ahoj, já se na tu rodinu taky budu muset zaregistrovat. No já s těma pohybyma fakt nevím, ale vypadá to tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 19:36

Mišu, myslet si můžeme, že už cítíme pohyby, to ničemu neuškodí :lol:
A jak jsi na tom s váhou? Víš, že jsme si slíbily, že tentokrát to nebude žádných 15 kilo :lol:
Já se držím, zprvu jsem zvracením shodila kilo a půl, teď jsem kilo nabrala, tak jsem pořád trochu v mínusu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 19:50

Ahooojkýýý…že bych dnes večer měla kliku a někdo pokecnul? Teď jsem vás dočetla, ale když tu není Jelena tak toho zase není tolik moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 19:54

Ahoj Nit, Jelena tu opravdu chybí :lol: .
A jak se máš, co děláš? Chodíš opravdu málo, flákáš to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
18.9.06 19:56

Jana 28 já chodím do prce, denně přijíždím až tak kolem půl 6h…a v práci na net můžu až po pracovní době, tak se sem prostě dostanu a ž večer, Ale dočítám vás poctivě :lol:
Práce mě trochu ubíjí od 14h jsem už dost unavená a šla bych dom… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
18.9.06 20:00

Nedivím se, že jsi unavená, když si představím, že tě po práci ještě čeká druhá směna doma … Celý den syna nevidíš, tak jen co dojdeš tě asi zahltí informacema jak se celý den měl a až usne, tak ještě domácnost. Nezávidím. Neplánuješ odchod na mateřskou třeba dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
18.9.06 20:01

Jana - já si taky myslím, že je to ještě brzy cítit pohyby když mimi má tak 5 cm a kolem sebe spoustu místa :D

Nita - tak dlouho v práci by mě zabilo, já skoro celý den spím ve stoje a ještě u toho pracovat :roll: Když jsem při Nice chodila do 6 měsíce do práce tak jsem byla tak unavená a furt jsem se někde zašívala abych nemusela nic dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí