Poradna duly
Jana Čurdová
To s tím kojením Vám holky moc nezávidím, malá kolem 9 měsíce už skoro nechtěla tak jsme toho nechali a stačilo ji z flašky a i předtím jsme s tím kojením bojovali moc jí mlíko nejelo asi ji stačil dudyn a mě nepotřebovala okusovat
Ona prospala celou noc a budila se kolem osmé takže ani dělat mlíčko jsem nemusela ![]()
Já si to kojení s mýma bolavýma bradavkama ani nedovedu představit, jauví
Mě strašně povyrostlo břicho, už to není jen špek, je to koule ![]()
Teď jsem všechno dočetla - Zabzulko - gratuluji k úspěšné kontrole
Musím přiznat, že jsem u dr. bulila taky jak malý dítě, když jsem mimi viděla na monitoru, jsem prostě hrozná citlivka
Bylo to prostě krásný
![]()
Už fakt mizím
Romcaa - moc moc ti gratuluju, taky budu určitě bulit. Dej fotečku, ať se pokocháme ![]()
ahoj zdravím všechny ![]()
jsem tu jen na skok ![]()
tabulku doma nemám (ještě dnes mám dovču na zotavenou), tak jí hned zítra aktualizuju, to bude novinek ![]()
holky to ťukání mimísků z bříška vám závidím
já už ci takýýýýý ![]()
Dalif - u tebe toho moc nemám
třeba věk, měsíc nebo datum narození
kdy další kontrola, pracovní název…prostě koukej doplnit ![]()
Illenko držím ti pěstičky
mě bolelo bříško hodně dlouho. ne křeče spíš takový svírání tlačení…taky jsem se vždycky na wc kontrolovala zda nepřišla mrcha
dělám to doteďka
spíš pro jistotu že se nic neděje.....
tak já zase jdu, dnes mexická kuchyně tak už se těším až přijde manža
to si dáme do čumáku ![]()
pac berušky, pozdravujte bříška ![]()
Ahoj ahoooj,
zase som tu asi keď tu nikto nie je;o))) ale aspon sa pozriem, čo mám na metríku, hehe;o)))
blbě mi je furt, takže nič nové na svete;o)
Misu, taky mi chodí každý den maily z Rodiny, jak tu kdosi psal a zrovna dnes tam bylo napsaný, že mimčo se už sice umí odstrkovat nožičkama od dělohy, ale mamina to ještě cítit nemůže, mimčo je na to ještě moc malé a lehké. Taky mám občas pocit, že cítím pohyb, ale asi to pořád bude to roztahování dělohy. Ale každopádně ti nechci kazit radost, třeba máš opravdu supr citlivou dělohu
![]()
Jani - ahoj, já se na tu rodinu taky budu muset zaregistrovat. No já s těma pohybyma fakt nevím, ale vypadá to tak ![]()
Mišu, myslet si můžeme, že už cítíme pohyby, to ničemu neuškodí ![]()
A jak jsi na tom s váhou? Víš, že jsme si slíbily, že tentokrát to nebude žádných 15 kilo ![]()
Já se držím, zprvu jsem zvracením shodila kilo a půl, teď jsem kilo nabrala, tak jsem pořád trochu v mínusu ![]()
Ahooojkýýý…že bych dnes večer měla kliku a někdo pokecnul? Teď jsem vás dočetla, ale když tu není Jelena tak toho zase není tolik moc ![]()
Ahoj Nit, Jelena tu opravdu chybí
.
A jak se máš, co děláš? Chodíš opravdu málo, flákáš to ![]()
Jana 28 já chodím do prce, denně přijíždím až tak kolem půl 6h…a v práci na net můžu až po pracovní době, tak se sem prostě dostanu a ž večer, Ale dočítám vás poctivě ![]()
Práce mě trochu ubíjí od 14h jsem už dost unavená a šla bych dom… ![]()
Nedivím se, že jsi unavená, když si představím, že tě po práci ještě čeká druhá směna doma … Celý den syna nevidíš, tak jen co dojdeš tě asi zahltí informacema jak se celý den měl a až usne, tak ještě domácnost. Nezávidím. Neplánuješ odchod na mateřskou třeba dřív?
Jana - já si taky myslím, že je to ještě brzy cítit pohyby když mimi má tak 5 cm a kolem sebe spoustu místa ![]()
Nita - tak dlouho v práci by mě zabilo, já skoro celý den spím ve stoje a ještě u toho pracovat
Když jsem při Nice chodila do 6 měsíce do práce tak jsem byla tak unavená a furt jsem se někde zašívala abych nemusela nic dělat ![]()