Poradna duly
Jana Čurdová
přitel je rad..ale myslim ze tomu jeste moc neveri…ceka az co na to dr.....jinak me je porad stejne…silene me boli prsa a bradavky..a taky bricho..dnes uz min ale vcera celej den…jako pri MS..porad jsem chodila koukat jestli jsem to nedostala ale nastesti nic .. ani kapka
…a taky chodim porad curat…i v noci tak 3×…
Illenko - mě bolelo břicho jako na MS snad ještě před dvěma týdny a bradavky jsou au au pořád, ani sáhnout ![]()
S těma bradavkama to máme asi všechny stejné mě bolí jak čert a nějak se mi nafoukly prsa ![]()
Dneska mi přišel takovýhle hezký mail, jsem se nedávno zaregistrovala na rodině.cz a každý den mi chodí nějaké informace jak probíhá moje těhotenství
Tady jsem vám ho skopírovala ![]()
Rizikové období pro spontánní potrat máte za sebou. Zvládli jste ho na jedničku!
Vaše bříško
V této chvíli již placenta produkuje sama dostatečné množství hormonů, které podporují Vaše těhotenství (udržují). Doposud placentě pomáhaly ještě Vaše vaječníky.
Víte, že?
Během první pár týdnů těhotenství se může u některé ženy stát, že těch potřebných hormonů je méně, než by být mělo a dochází k samovolnému nebo zamlklému potratu. Toto rizikové období jste však Vy a Vaše miminko zvládli na jedničku a teď už se bude snažit jen placenta!
Misunka - malá má narozeniny 27. září takže to bude asi až příští týden, vypadá to na ten svátek 28 ve čtvrtek už je obědnaný dort krtek ![]()
Saal: to můžou být pohyby i u tebe,mě už to takhle šimrá určitě týden
Je to jen den ode dne intenzivnější ![]()
saal - a jí malá dorty? my jsme nechali udělat krásnej dort berušku a ona ho ani neochutnala, vůbec dorty nejí. Ani když jsem udělala jen nepečenej, ten tvarohovej s piškotama ![]()
Misunka - já ani nepočítám že ho sní sama to bych ji ani nedovolila, je pro všechny ale ona bude šťastná za toho krtka
Moc sladké nesmí, ale trochu ji kazí babička ![]()
Tak,jsem v župánku sedím u PC a mám nožky v teplé vodě s citronovou koupelí:TO JE Žůžo
![]()
Misunka - z toho si nic nedělej já dort nestrčím ani do pusy, nemám ráda dorty nebo zákuzky, cukroví a tak ![]()
třeba teď to cítím a jinak hlavně večer ,když si sednu a jsem v klidu.Celkem asi 3-4× denně a to tak 5-10min.