Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102
19.9.06 08:28

jiti:tak to je supr, že si lidičky začínají všímat našich bříšek :D .
Taky už mám koupené těhukalhoty, ale zatím ještě vydržím rozepínat zip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.9.06 08:29

ahoj holky, dobré ránko :)
tak já už čumákuju v práci.. vůůůbec se mi nechce..
Daji, ty brďo, to letí, 10 je tady :) já si asi budu muset posunout metřík, doktor mi napsal do průkazky TP 31.3.07.. je to sranda, protože je to přesně na desáté narozeniny přítelovy dcery :)
Jiti, já kalhoty nosím jen jedny, takové pláťáky, jinak to řeším sukněmi..nedovedu si představit, že bych na sobě měla rifle, ble..
minulý týden jsme s Vikim vlezli do obchodu pro nějaké kalhoty a vypadala jsem v nich jak jojo..tak jsme toho zatím nechali..ale když se ochladí, nevím, nevím..
musím říct, že se mi v poslední době vrací takové ty mírné bolesti v podbřišku..jako na začátku..trošku mě to zneklidňuje, ale není to žádná hrůza, jen občas píchne nebo zabolí..
jo a jak jste řešily pohyby, tak nevím, jestli by to mohlo být ono, ale zaregistrovala jsem v břiše divné jakoby škrábání, když jsem včera řídila a pak večer.. ale to si jenom namlouvám..
pěkný den přeju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 08:29

jasr děkuju ;-))) taky koukám že už tam je potvůrka :-))

a tobě gratuluji ke 12. týdnu těhu ;-))

Jiti no já si včera taky už koupila jedny těhu gaťky ;-)) jenže je musím ještě zkrátit :-( jsem prcek…žádný gatě mi nejsou akorát :-(

holky mě teď zase tekla krev z nosu :-( v sobotu a dneska :-( a to nemám ani rýmu nic..prostě jen lehounce smrknu a spustí se to grrr už jsem v práci takže fakt moc príma to tady řešit;-) naštěstí tu není ještě šéf. jenže nevím jak to řešit jako prevenci do budoucna…vitamínu C myslím baštím dost…ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 08:31

žabžo a chceš to změnit ten TP v tabulce? ;-)) neboooj, mezi dubňátkama můžeš zůstat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 08:34

ahoj holky,hezký den :P :P :P :P

dajano,já jsem taky malá ,ale ohrnout kalhoty stačilo...... :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 08:36

Zdravím budoucí aprílátka a jejich maminky! :D
Doufám, že ještě zapadnu, i když nestihnu přečíst všech 307 příspěvků, uf uf :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 08:36

zabzulko,to určitě začínají pohyby......někdy to jako slabě i bolí :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 08:37

zuzajdo ahooooj,jasně že jo :wink: :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.9.06 08:38

Daji a tak joooo :) když jinak nedáš :)
jo, příští kontrolu mám 12.10. prosím :) budou brát krev na vývojové vady a tak, to bude zase omdlívačka..
s tím krvácením z nosu jsem to měla taky, ale spíš to bylo z nějaké zaražené rýmy nebo co.. Tě celkem obdivuju, já už bych se složila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
19.9.06 08:39

tak právě jsem zjistila, že to nejsou příspěvky, ale počet stránek, jejej, vzdávám to :lol:

P.S.
mě teda nidko ještě sednout nepustil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
19.9.06 08:40

jitutu..no jo, fakt..trošku to jako bolí, ale hodně neurčitě..spíš je to o tom, že nejsem zvyklá..prostě takové vnitřní škrabkání :)) jak jsem ho včera viděla mlít se, tak bych se nedivila, kdybych ho za chvilku necítila..je jak čert :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.9.06 08:40

óóó, nová mamina mezi námi vítám tě!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
19.9.06 08:42

Dobré ránko :lol:
Tak mě dr. včera TP posunul na 24.4.2007, protože mimi podle velikosti vypadalo na 8+6. Tak jsem se posunula ještě dál, holky, Vy mi nějak utíkáte :lol: :lol:
Těhu kalhoty si naštěstí kupovat nemusím, jedna známá má postavu jako já, tak mi prodá svý starší, ale vypadají jak nový, tak aspoň trošku ušetřím. Ale včera jsem si musela koupit akorát větší tepláky, už mi byli nějaký velký a musela jsem nosit manželovi :lol: Džíny jsem už taky odložila a vytáhla černý manžestráky, který se mi po prvním praní dost vytáhli a teď mi jsou akorát. Tož asi tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102

holky já iž se nemůžu dočkat toho ultrazvuku 8O vy už máte všichni fotečky a už víte jak na tom ste a já musím ještě týden vydržet… Já už to nevydržím :? :? :? , ale už jen 6 dnů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

taky máme čerta,už druhého.........Monča je hyperaktivní a druhé bych ráda klidnější,ale mele se tak,že tomu nevěřím :wink: :wink: :wink:

to je fajn,aspoň víme ,že je vše v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital