Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky…ja mam desnej strach…chjo ten cas tak pomalu utika…uz bych tam nejradsi sla ted ![]()
Zabzu - za NT jsem vysolila 750 Kč, ale normálně se platí 1500.
Agato - držím pěsti, aby bylo vše v pořádku. TeĎ už snad máte nejhorší za sebou.
Jana 28 - jsi tu? Chci se zeptat, jestli už máš písemně výsledky NT. Volali ve středu, ale ještě nic nepřišlo. ![]()
Jitutu neboj nejsi sama
taky mám nutkání už probrat ty věcičky po ségře
ale nebyl čas naštěstí ![]()
však ty už máš nárok
ve dvanáctém týdnu už klidně nakupuj
a když lítáš po sekáčích tak proč ne že jo.přeci tam pak nepojedeš znovu jen pro věci na mimi ![]()
my o víkendu jeli juknout na kočárky
a ještě že tak. ten můj favorit se nám nevejde do výtahu
chjo jsem z toho špatná
ale ještě jsem měla druhýho favorita a ten se vejde tak snad
teď u mě vede Bebecar Racer tříkolka s otočným kolečkem
nejradši už bych ho měla doma
a vozila v něm třeba kočky ![]()
my se díváme akorát na kočárek, ale oblečky ještě kupovat nechci, je brzo, ale už se moc těším.Začnu nakupovat hned po těch všech vyšetřeních a odběrech.Pak na to vlítnu ![]()
Illenko nebooooooj však to uteče
tak se něčím zaměstnej
třeba bys mohla pracovat trochu
a uvidíš že odpo je tu co nevidět a za chvilku už tam budeš volat ![]()
Dajana-
Mám rizikovku, tak si domova a klidu užiju až až.
mě se líbí Jané slalom PRO ,ale zrovna včera mi ho manža zakázal!!!!!scháním lehký,mám blbou páteř a on stejně nikdy nevozí a netahá ho.......tak co mi do toho kecá
,nojo je drahý.......hmmmm.No a pak jsem našla ještě lehčí trojkolku a za půlku,ale nic mi neříká ta značka
ani si jí nepamatuju
takže uvidíme ![]()
dajana:no ten je moc pěknej.My sme vybrali dor jan polskej, ale všichni nám říkají, že si pak stejně koupíme golfku, takže nechcem moc drahej… no uvidíme jaký budou novinky v příštím roce.
Jo a v březnu bude v brně veletrh mimi věcí, tak snad nebudu rodit dřív a stihnu se tam mrknout ![]()
iiilenko: všechno bude dobrý, budu na tebe myslet, kdy jdeš k Dr?
zubajdo agatho super dík
už vás mám ![]()
jasr já chtěla trojkolku a ty se nevyplatěj nekvalitní
ta cena prostě hraje roli bohužel
já golfky moc nechci, no uvidíme. kdyby to s tímhle nešlo tak ho prodáme furt za lepší cenu než nějakej levnej…uvidíme. doufám že ho prodávat nebudu
chci terénní vozítko
do těch našich kopců ![]()
Jitutu o Jané si tady můžeš přečíst tisíc diskuzí
je jich tu fakt hodně. mě se taky líbil jenže pak mě na něm vadilo že není otáčecí sedačka abys na mimčo viděla a mohla si s ním povídat když už sedí a taky prý je docela poruchový (jako to kolečko přední)..no načti si
a naživo už se mi tolik nelíbí. má malou korbičku. ale proti gustu ![]()
zase se mi nechce pracovat
a to jsem tu od čtvrtka nebyla
ach jo, to je nekázeň toto ![]()
mam tam byt v 13:00…dneska porad jeste spinim…no spis jen kdyz jdu na WC…takhle na slipovce nic nemam…
já se s váma loučím, mažu do práce
![]()
Tak se mějte a pozdravuje bříška papa
Zabzu - zapomněla jsem Ti pogratulovat k nádherné fotečce. Je to krásné koťátko. ![]()
jasr hodně zdaru ![]()
Illenko tak hlavně to doktorovi řekni o tom špinění.....aby tě nechal doma lehároš. nechceš přece riskovat
tak šup nožky nahoru. a dneska pracuješ nebo jsi doma???