Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
19.9.06 09:07

Ahoj holky…ja mam desnej strach…chjo ten cas tak pomalu utika…uz bych tam nejradsi sla ted :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.9.06 09:07

Zabzu - za NT jsem vysolila 750 Kč, ale normálně se platí 1500.

Agato - držím pěsti, aby bylo vše v pořádku. TeĎ už snad máte nejhorší za sebou.

Jana 28 - jsi tu? Chci se zeptat, jestli už máš písemně výsledky NT. Volali ve středu, ale ještě nic nepřišlo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 09:08

Jitutu neboj nejsi sama ;-))) taky mám nutkání už probrat ty věcičky po ségře :lol: ale nebyl čas naštěstí ;-)

však ty už máš nárok ;-) ve dvanáctém týdnu už klidně nakupuj ;-)))) a když lítáš po sekáčích tak proč ne že jo.přeci tam pak nepojedeš znovu jen pro věci na mimi ;-))

my o víkendu jeli juknout na kočárky :D a ještě že tak. ten můj favorit se nám nevejde do výtahu :-( chjo jsem z toho špatná :-( ale ještě jsem měla druhýho favorita a ten se vejde tak snad ;-)) teď u mě vede Bebecar Racer tříkolka s otočným kolečkem ;-))) nejradši už bych ho měla doma :D a vozila v něm třeba kočky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102

my se díváme akorát na kočárek, ale oblečky ještě kupovat nechci, je brzo, ale už se moc těším.Začnu nakupovat hned po těch všech vyšetřeních a odběrech.Pak na to vlítnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614

lllenko: neboj to bude OK,jasný!!! :P :P :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 09:09

Illenko nebooooooj však to uteče ;-) tak se něčím zaměstnej ;-)) třeba bys mohla pracovat trochu :lol: a uvidíš že odpo je tu co nevidět a za chvilku už tam budeš volat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.9.06 09:10

Dajana-

• měsíc nebo rovnou datum narození : 27.4.1970
  • bydliště (stačí okres nebo kraj) : Slaný, okr.Kladno
  • přezdívka pro miminko pokud mu nějak říkáte už : Pepa
  • další kontrola: 3.10.
  • kolikáté mimi to je (první druhé třetí): 3
  • zda už máš těhu průkaz a od kdy šup šup )) klidně mi to napiš do SZ nebo sem, je to na tobě. od 23.8.

Mám rizikovku, tak si domova a klidu užiju až až.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
19.9.06 09:12

mě se líbí Jané slalom PRO ,ale zrovna včera mi ho manža zakázal!!!!!scháním lehký,mám blbou páteř a on stejně nikdy nevozí a netahá ho.......tak co mi do toho kecá :evil: ,nojo je drahý.......hmmmm.No a pak jsem našla ještě lehčí trojkolku a za půlku,ale nic mi neříká ta značka :( :( ani si jí nepamatuju :wink: takže uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.9.06 09:12

dajana:no ten je moc pěknej.My sme vybrali dor jan polskej, ale všichni nám říkají, že si pak stejně koupíme golfku, takže nechcem moc drahej… no uvidíme jaký budou novinky v příštím roce.
Jo a v březnu bude v brně veletrh mimi věcí, tak snad nebudu rodit dřív a stihnu se tam mrknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.9.06 09:15

iiilenko: všechno bude dobrý, budu na tebe myslet, kdy jdeš k Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 09:19

zubajdo agatho super dík ;-) už vás mám ;-)

jasr já chtěla trojkolku a ty se nevyplatěj nekvalitní ;-) ta cena prostě hraje roli bohužel :-( já golfky moc nechci, no uvidíme. kdyby to s tímhle nešlo tak ho prodáme furt za lepší cenu než nějakej levnej…uvidíme. doufám že ho prodávat nebudu ;-) chci terénní vozítko ;-) do těch našich kopců :-)

Jitutu o Jané si tady můžeš přečíst tisíc diskuzí ;-) je jich tu fakt hodně. mě se taky líbil jenže pak mě na něm vadilo že není otáčecí sedačka abys na mimčo viděla a mohla si s ním povídat když už sedí a taky prý je docela poruchový (jako to kolečko přední)..no načti si ;-))) a naživo už se mi tolik nelíbí. má malou korbičku. ale proti gustu ;-)

zase se mi nechce pracovat :lol: a to jsem tu od čtvrtka nebyla ;-) ach jo, to je nekázeň toto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
19.9.06 09:29

mam tam byt v 13:00…dneska porad jeste spinim…no spis jen kdyz jdu na WC…takhle na slipovce nic nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
19.9.06 09:30

já se s váma loučím, mažu do práce :evil: :evil: :evil:
Tak se mějte a pozdravuje bříška papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
19.9.06 09:30

Zabzu - zapomněla jsem Ti pogratulovat k nádherné fotečce. Je to krásné koťátko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
19.9.06 09:33

jasr hodně zdaru ;-)

Illenko tak hlavně to doktorovi řekni o tom špinění.....aby tě nechal doma lehároš. nechceš přece riskovat ;-))) tak šup nožky nahoru. a dneska pracuješ nebo jsi doma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí