Poradna duly
Jana Čurdová
Mě totiž doktor říkal, že tohle vyšetření dělá asi jen 40 dr. v republice, je na to nějaká licence z Anglie (teď o tom byl článek v Betynce a na adrese http://www.fetalmedicine.com/czechsono.php je o tom psaný docela podrobně). Říkal, že se právě měří to šíjové projasnění na utz., bere se krev a platí se aspoň tady 550, protože VZP to neplatí. Tak předpokládám, že to je právě ten NT+ screening, ne???
Zabzu, my s Jiti jsme byly na NT+ kolem 11+2, ty skoro o týden později, takže je jasný, že prcek mám víc tuku za krčkem, když je skoro o týden starší ![]()
no já taky chtěla Mami, ale viděla jsem tu Maternu, tak jsem si říkala, že to vyzkouším.. bere se to jednou denně, tak to ráno zobnu a je klid.. důležité je, že tam není vitamín A, ale jen betakaroten..
já si taky mažu břicho..olejíčkem, asi bych to kašlala, ale dokopal mě k tomu ten můj chlap
vida na co myslí ![]()
mám od nich kartičku kde je uvedeno UTNTv 9.15 + genet10.00 a krev mi brali hned jak jsem se tam šla objednat.Mám to na Prahu 7 přímo GENET
Zabzu, tak ať tě ten tvůj taky maže, když už tě k tomu dokopal
Mít každý den večer masáž není špatné ![]()
Jdu si holky lehnout, zatím pa pa
Jani, jojo, já jsem si to taky tak myslela, že to bylo měřeno o týden později..
jak se vám líbí vaše těhu průkazky? já na to koukala, můj dr. si nechává tisknout se svým jménem a docela by mě zajímalo, jak vypadají jiné..
Jiti, Helena se mi taky líbí…je to moje mamča:) to je moc pěkné jméno.. já mám furt Viktora/Viktorku, ale u Viktorky by se mi líbilo ještě druhé jméno Anna, to je Viktorova mamka ![]()
jinak mám radost,že ani Michal ani Jana nejsou jména nejčastěji dávaná
![]()
Daji, ten je super!!!! mě to vždycky tak dojímá, když je vidím
tak jak je velký?
Jiti - jméno Blanka se mi líbí ale evokuje to ve mně prostě blanku
měla jsem kamarádku Blanku a tý se děsně smály
takže to jméno nedám, aby mé dítě nemělo problémy ![]()
hehe já už zas nevím co jsem chtěla napsat
něco pro Jitutu
tak znovu ![]()
DaJan - to s tou blankou mě vůbec nenapadlo. Moje kamarádka se tak jmenuje a ani na základce s tím neměla problémy. A já už jsem myslela, že jsem našla svůj ideál
. Manžel chce Veroniku, ale já jsem proti. Takže možná Helena. Uvidím večer. ![]()
http://www.gennet.cz/pages/cenik.htm
holky tak já nevím tady je ceník přímo z Gennetu,nevyznám se v tom,který je ten UTNT?????????